Benim imzadan bir anlam çıkarabilen birisi olduğunu sanmıyorum , belki Vego.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Google amcaya sorunca Smack Down çıkıyo Ozi
İlk iş günü oldukça yorucuydu. Oturmaktan belim ağırdı resmen (: Şimdi böyle dedim diye kesin yarın oturmaya fırsat bulamam (: Ama ilk iş günü için gayet iyiydi. Bundan sonrada aynı tempoda gitmesi dileğiyle (:
Extreme Champonship Wrestling doğru cevap. Şahsen neden imzamda olduğunu söyleyeyim , hardcore wrestling stilinden dolayı
. Youtube'a bakarsanız ve biraz araştırma yaparsanız anlayacaksınız
.
Ozzy de bakmis kimsenin imzasindan bahsettigi yok propaganda yapiyor arkadasBu arada hayirli olsun Faruk is hayatin
Calismak guzeldir.
Hocam SD!'de güreş namına pek bir şey yoktur , burada ise şimdi nasıl söylesem. Temel hareketler daha az uygulanır , daha tehlikeli hareketler vardır . Asıl sevilme nedeni hardcore düstüru
. Maçlarda kan bol bol bulunur , masa , sandalye , merdiven , dikenli tel , dikenli telli sopa , kendo stick v.b. yabancı maddeler kullanılır . Hele bir de ring ipleri yerine dikenli tel kullanılan Barbed Wire maçları vardır ki , izlenmemelidir
.
Ozzy de bakmis kimsenin imzasindan bahsettigi yok propaganda yapiyor arkadasBu arada hayirli olsun Faruk is hayatin
Calismak guzeldir.
Abi bunlara çok vahşi diyorsan daha vahşileri var. Onları izlemeye yemiyor şahsen , insan rakibi de olsa kafasında floresan lamba kırar mı yahu
.
Valla tam üstüne bastın Kaan.
Ne yazık ki kapatılmıştır , 2001 yılında batmış ve WWE satın almıştır ( SD! ve RAW WWE bünyesinde) , bir ara yeniden açılsa da çok tutmayıp kapatılmıştır . Eğer izlemek istersen 1-2 maç atabilirim
.
Taraftarını es geçmemek yalnız lazım , arena'yı inletirler .
Ekledim , zaten forumda anlatamayacağım kadar detaylanabilir.
Vego'ya ve IcedEarh'a buradan selam yolluyorum , 1 kişi daha geliyor.
Horoz şunu izle
[YOUTUBE="nZckewEhcaE"]nZckewEhcaE[/YOUTUBE]
Kaçırır mıyım lan. Horny'e kopuyorum zaten her ringde gördüğümde
.
Biri benimle online kapışsın![]()
4 gün önce Hilal Cebeci'nin twitter hesabına panpişizm akımını başlattınız gibi şeyler yazdım o günden beri panpişizm patladı gittiSabah gazetesi 20 soruda panpişizm diye röportaj yapmış Hilal Cebeci'yle
![]()
Onu Hilal ablanla görüş
yakında bu gidişle onu da yapacak zaten
beyler şu an Altınoluk'tayım, telefonu modem yaptım öyle bağlanıyorum internete. 35 mb ripli FM 2005 buldum, onunla oyalanıyorumböyle küçük boyutlu saracak oyunlar söyler misiniz? Link vermeyin sadece isim söyleyin bulurum ben
![]()