:icon_eek: Nereden abi? :icon_biggrin:
Printable View
@Nedvedmania
Bu arada boyunun kilona hesaplanması 14.58 küsür. İdeali 22 olduğu söyleniyor. Kilo bölü boyunun metre cinsinden karesi ile bulunuyor.
Abi 51 kilo nedir bu arada , hayalet misin :n: . Ben bu yaşta 1.68 boy 56 kiloyum :n: .
Yaşla ne alakası var :D
Ben kendimi bildim bileli böyle zayıfım. Ama sağlığımda bir sorun yok çok şükür. Çok nadir hastalanırım (Gerçi bu günlerde bi gariplik var ama :D ).
Onu biliyorum ama ben fizyolojik açıdan sebebini merak ediyorum. Yani tansiyon düşünce neden gözdeki hücrelerde bir değişiklik oluyor. Neden ortam kararıyor. En iyisi pazartesi doktora sorayim :D
1- http://maps.google.com adresine giriş yapın
2- Sol üstte "Yol tarifi alın" 'a tıklayın
3- Başlangıç kısmına(A) China , varış kısmına(B) Taiwan yazın
4- Yol tarifi al butonuna tıklayın
5- Son olarak sol taraftaki 48.maddeyi okuyun
Ahahah gerçekten çok güzelmiş :)
Haha :n:
Süpermiş :n::n:
ben onu japonya ile denedim okyanusu jet ski ile geçin yazıyor :D:D
Çok güzel yakalamışsın Şemsi abi.
çok güzelmiş :)
Şemsi abide o yetenek var mı diycektim ki kendisi de başka yerde gördüğünü açıklamış :zuhaha
Büyük Okyanus'u yüzerek geçin.
:zuhaha
Çeşme ile Sakız Adası Gibiyse Arası Neden Yüzerek Geçilmesin ki :)
Anormal Bir Durum Yok Olabilir
o kadar yok bile 165 km.cik.
Yüzdün sanırım :p
Ansiklopedik bilgi arkadaşım. Her bildiğimizi tecrübe etmiyoruz değil mi?
Misal yanarak ölmek acı verici bir şeydir. Ama acı verdiğini bilmek için yanmış olmak gerekmez. :icon_cool:
Bu arada nasılsın ne yapıyorsun yüzünü gören cennetlik.
Bizimkisi Recep İvedik misali dostum :)
Nasıl olalım iyiyim takılıyorum hayata arkadan. Seni sormalı...
Vee ertem şener Twitter'a geri döner.
http://twitter.com/#!/_ertemsener
Beyler kaka imzayı atmış. Maicon'un kayın validesi sorun çıkarmış, İkna çabaları sürüyormuş.
Ben nasıl bakacağım yahu 1.88'e 88 :D
23 çıktı benim kilo vermeliyim :seytan: bu arada 23 uğurlu sayımdır :D
188 75 :D sanırım idealim:D
Göbek bağlamak iyidir Kaan boşver hesapları vs vs :n:
Benimde kilo verdiğim söyleniyor bu aralar ama şaşırıyorum :n:
bizim burda bi merkez vardı bi ara gidiyordun beleşe bütün ölçümlerini yapıyorlardı. daha sonra istersen ideale ulaşman için yardım ediyorlardı tabi orası paralı :D şimdi duruyor mu bilmiyorum :D
Yok be abi fit olmak lazım, 2 yıldır resmen sezonlarım çarçur ediliyor antrenörler sağolsun bu sene birkaç teklif var dananın kuyruğu kopacak yani :D Bunca aksilikten sonra bile böyle teklifler almam beni ayrı üzdü. Beddua ederken ağzımdan çıkanı kulağım duymaz oluyor :zuhaha
Bizimde antremanlarımız hep yazın sona eriyor bende her yaz sonu hafif bir göbek bağlıyorum. Eylül'de sezon açıyoruz 1 aya hiçbir şey kalmıyor. 2-3 senedir hep böyleyim.
Sporcuların kaderi olsa gerek :)
Yazın yatmayın beyler spor yapmanızada gerek yok doğal yollardan verin kiloyu :n:
Aman Turgut abi :D
Ne olacak yahu doğal yollar en iyisi :D hiçbir katkı maddesi yok yorulma payı çok az :D Üstelik tığ gibi oluyosun :n:
Beyler haxball'a akın :D
http://www.haxball.com/?roomid=94d3b...c168196&pass=1
pass:345