Beraat kandilidir arkadaşlar![]()
Beraat değil yahu Berat
http://tr.wikipedia.org/wiki/Berat_Kandili
bu vücudun glikoz dengesiyle alakalı bir şeymiş. yada öyle bir şey tamamen sıkmış olabilirim glikozu. yani diyeceğim uzun süre oturup da ayağa kalkınca bu oluyorsa normal. bana bir ara çok fazla oluyordu araştırdım böyle çıktı. Ama eğer durup dururken gözünüz kararıyorsa direk uzman desteği alın derim.
Berat kandilidir ama beraat etme anlamıda var
Bizimkilere söyledim durumu. Pazartesi hastaneye gidiyoruz. Hem tiroidime bakılacak (187 boyunda ve 51 kilo olmamdan dolayı) hemde genel bi kontrol. Umarım birşey çıkmaz. Tatil zehir olucak yoksa.
Bişeyide bilme AygünYoğurdun üstüne tuz dökünce yoğurt yine yoğurt kalır. Herhangi bi su katma olayı yok yani
Acaba göz kararmasının sebebi ne ? Sadece baş dönse neyse. Gözlerin kararmasındaki bilimsel açıklama nedir acaba ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
gece maç var mı acaba
yok diye biliyorum.
eto'o bitmiş.
@Nedvedmania
Bu arada boyunun kilona hesaplanması 14.58 küsür. İdeali 22 olduğu söyleniyor. Kilo bölü boyunun metre cinsinden karesi ile bulunuyor.
Abi 51 kilo nedir bu arada , hayalet misin. Ben bu yaşta 1.68 boy 56 kiloyum
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Yaşla ne alakası var
Ben kendimi bildim bileli böyle zayıfım. Ama sağlığımda bir sorun yok çok şükür. Çok nadir hastalanırım (Gerçi bu günlerde bi gariplik var ama).
Onu biliyorum ama ben fizyolojik açıdan sebebini merak ediyorum. Yani tansiyon düşünce neden gözdeki hücrelerde bir değişiklik oluyor. Neden ortam kararıyor. En iyisi pazartesi doktora sorayim![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
1- http://maps.google.com adresine giriş yapın
2- Sol üstte "Yol tarifi alın" 'a tıklayın
3- Başlangıç kısmına(A) China , varış kısmına(B) Taiwan yazın
4- Yol tarifi al butonuna tıklayın
5- Son olarak sol taraftaki 48.maddeyi okuyun
So what?
Saike
Ahahah gerçekten çok güzelmiş![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Haha![]()
Süpermiş![]()
Screw you guys, I'm goin' home
ben onu japonya ile denedim okyanusu jet ski ile geçin yazıyor![]()
Çok güzel yakalamışsın Şemsi abi.
çok güzelmiş![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Şemsi abide o yetenek var mı diycektim ki kendisi de başka yerde gördüğünü açıklamış![]()
Büyük Okyanus'u yüzerek geçin.
![]()
Çeşme ile Sakız Adası Gibiyse Arası Neden Yüzerek Geçilmesin ki
Anormal Bir Durum Yok Olabilir
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
o kadar yok bile 165 km.cik.
Yüzdün sanırım![]()
Ansiklopedik bilgi arkadaşım. Her bildiğimizi tecrübe etmiyoruz değil mi?
Misal yanarak ölmek acı verici bir şeydir. Ama acı verdiğini bilmek için yanmış olmak gerekmez.
Bu arada nasılsın ne yapıyorsun yüzünü gören cennetlik.