resmi olarak 85 sanırım
Printable View
resmi olarak 85 sanırım
85-100 falan ama keske eskisi gibi olsa toplu halde resim video vs. cunki cogu insanlarimiz inanmicak bende dahil.
her operasyonda saklanan rakamlar sanırım şimdi gerçekten belirtiliyor
iki üç sene önceki kara operasyonunda benim bi arkadaşım anlatıyor sırf bizim bölük 200 300 terörist indirdi halbuki toplam öldürülen terörist sayısı 250civarında açıklanmıştı.
ama isterse 100 olsun 150 olsun bu sadece tansiyonu düşürecek bi hareket olur terörün bitmesine yeter mi yetrmez ama inşallah hükümet radikal kararlar alır da terörü besleyen kanallar tıkanır başka türlü bu kan akmaya devam eder
ve sanırım napolyon demişti hiçbi düzenli ordu gerilla savaşını kazanamaz diye
Rabbim mehmedimize yardım etsin
Sayının 100 e çıktığı trt haber tarafından da yayınlandı.
BBC muhabiri 1400 diyor.
Az önce deprem oldu yahu hemde öyle az buz artçı bişey değildi,daha girilmemiş ama en azından bi 3.5-4 şiddetinde olmuştur.
ntvde büyük bi yıkımın olduğunu söylüyor van muhabiri
umarım can kaybı minimum olur
2 haftadır TTNet'e sövüyorum sonunda hallettilerde internetim düzeldi. Valla rahatladım ya.
Selamun Aleyküm uşaklar.
Ve Aleyküm Selam. Nasilsun Uşağum ?
İyidir Nedimim sen nasılsın kardeşim (:
İyidir valla Faruk reyiz uğraşıyoruz,napalım :)
Merhabalar arkadaşlar.
Hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. İnşallah 89. yılımıza halkın gücüyle iç ve dış düşmanlardan arınmış olarak gireriz. İnşallah bu halk kendi işini kendi halleder, çünkü siyasi güçlerle veya dış güçlerle hallolduğu takdirde adeta o gücün boyunduruğuna girmiş olacağız. Her fırsatta kakılacak başımıza. Bıktım artık yapılan şeylerin gözümüze sokulmasından. O kadar kanıksandı ki bazı olaylar. Şehit olması normal gelişme gibi gelmeye başladı insanlara. Terör normal karşılanmaya başlandı artık.
Herşey onların istediği gibi gidiyor farkında mıyız? Herşeyi normal karşılatmaya çalışıyorlar. Herşeyi..
Kendinize iyi bakın dostlar.
aral eleman arıyorum beyler meraklısı olan varsa başvursun
Abi bi ''Aral'' başka birşey anlayınca dedim noluyo,tövbe estağfurullah :D
ne anladın merak ettim şimdi:D
haha jeton şimdi düştü hakkaten yav ama editlemicem kalsın öyle :D
:n: :n: Muhabbete bak yav :D
Konuyu değiştirelim. Havalarda baya soğudu demi.
Sayende buz kestim Cihan reyiz :/
Yarın tanzimat edebiyatı sınavım var. Sayısal öğrencisiyim, edebiyat baraj ders, daha okuyamadığım isimleri ezberlemek ve bunlardan sınav olmak zorundayım. Tamam sayısal öğrencisi çalışkan olur diye genel bir kanı var ama o kadar da değil. Nasıl sövsem bilemiyorum. Hadi 3-5 şeyi anladım ilk resmi gazete falan genel kültürdür en kötü bi yarışma programında falan çıkar işe yarar da. Yazarın hayatını bilmek zorunda mıyım ben arkadaş, diğer derslerden aklımda tutmam gereken bi ton şey var ama bunlardan yer kalmıyor. İnsanı zorla kopyaya teşvik ediyolar.
bi sözelci olarak da matematikte şime yharamayacak o kadar şey öğretttiler ki gerçi öğretme çabasında bulundular hiçibişi anlamamıştım :D
seninkide benimki gibi aynen öyle
aslında sistem bilerek yapıyo bunu bence öğrencilere kopya çekmek zorunda bırakarak riske girmeyi öğretiyo daha gençliğimizde:D
Küçüklükten başlatıyolar üçkağıtçılığa. Sonra bizim millet neden böyle, bi düşünün bakalım neden :D
Edebiyat herşeyden gerekli bence.Bende sayısal çıkışlıyım.Tekstil mühendisliği son sınıf öğrencisiyim ancak Şinasi,Recaizade,Namık Kemal hepsinin eserlerini,çalışmalarını,önemini bilirim.Ancak şu konuda haklısın.Bizim sınav sistemimiz o kadar yanlış ki öğrenci ne yapsın.Gidip fizik,kimya mı çalışsın yoksa kendine hiç puan getirmeyen edebiyata mı?
arkadaş ne görmemiş milletiz atletico madrid maç sonucunu yazıyo facede bizimkiler iletiyi basıyo arda arda diye :D
Özgür bu sabah seni gördüm la durakta :D Bir arkadaşınla konuşuyodun selam vericektim de salla şimdi dedim :D
Beni niye görmedin Ayg. ? :uzgun:
Valla Aygün en iyisini yapmışın edebiyat sınavım vardı zaten bi de seni görseydim tam olurdu :n::n:
Aman eksik kalsın senden gelecek şans. Ters teper falan, gerek yok :D
Yarın sınav var matematikten, 5 soru klasik. Birde hoca siz fen lisesisiniz hafife almayın, bu sınavdan 100 alan ygs'de ilk 1000 rahat yapar dedi. İspat falan soracakmış beni o korkutuyor. Ulan ispatlayan ispatlamış banane :/
Selamlar. :)