İyidir valla Faruk reyiz uğraşıyoruz,napalım
İyidir valla Faruk reyiz uğraşıyoruz,napalım
Merhabalar arkadaşlar.
Hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. İnşallah 89. yılımıza halkın gücüyle iç ve dış düşmanlardan arınmış olarak gireriz. İnşallah bu halk kendi işini kendi halleder, çünkü siyasi güçlerle veya dış güçlerle hallolduğu takdirde adeta o gücün boyunduruğuna girmiş olacağız. Her fırsatta kakılacak başımıza. Bıktım artık yapılan şeylerin gözümüze sokulmasından. O kadar kanıksandı ki bazı olaylar. Şehit olması normal gelişme gibi gelmeye başladı insanlara. Terör normal karşılanmaya başlandı artık.
Herşey onların istediği gibi gidiyor farkında mıyız? Herşeyi normal karşılatmaya çalışıyorlar. Herşeyi..
Kendinize iyi bakın dostlar.
Abi bi ''Aral'' başka birşey anlayınca dedim noluyo,tövbe estağfurullah
![]()
Muhabbete bak yav
![]()
Konuyu değiştirelim. Havalarda baya soğudu demi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sayende buz kestim Cihan reyiz :/
Yarın tanzimat edebiyatı sınavım var. Sayısal öğrencisiyim, edebiyat baraj ders, daha okuyamadığım isimleri ezberlemek ve bunlardan sınav olmak zorundayım. Tamam sayısal öğrencisi çalışkan olur diye genel bir kanı var ama o kadar da değil. Nasıl sövsem bilemiyorum. Hadi 3-5 şeyi anladım ilk resmi gazete falan genel kültürdür en kötü bi yarışma programında falan çıkar işe yarar da. Yazarın hayatını bilmek zorunda mıyım ben arkadaş, diğer derslerden aklımda tutmam gereken bi ton şey var ama bunlardan yer kalmıyor. İnsanı zorla kopyaya teşvik ediyolar.
Screw you guys, I'm goin' home
bi sözelci olarak da matematikte şime yharamayacak o kadar şey öğretttiler ki gerçi öğretme çabasında bulundular hiçibişi anlamamıştım
seninkide benimki gibi aynen öyle
aslında sistem bilerek yapıyo bunu bence öğrencilere kopya çekmek zorunda bırakarak riske girmeyi öğretiyo daha gençliğimizde![]()
Küçüklükten başlatıyolar üçkağıtçılığa. Sonra bizim millet neden böyle, bi düşünün bakalım neden![]()
Edebiyat herşeyden gerekli bence.Bende sayısal çıkışlıyım.Tekstil mühendisliği son sınıf öğrencisiyim ancak Şinasi,Recaizade,Namık Kemal hepsinin eserlerini,çalışmalarını,önemini bilirim.Ancak şu konuda haklısın.Bizim sınav sistemimiz o kadar yanlış ki öğrenci ne yapsın.Gidip fizik,kimya mı çalışsın yoksa kendine hiç puan getirmeyen edebiyata mı?
arkadaş ne görmemiş milletiz atletico madrid maç sonucunu yazıyo facede bizimkiler iletiyi basıyo arda arda diye![]()
Özgür bu sabah seni gördüm la duraktaBir arkadaşınla konuşuyodun selam vericektim de salla şimdi dedim
![]()
Beni niye görmedin Ayg. ?
Valla Aygün en iyisini yapmışın edebiyat sınavım vardı zaten bi de seni görseydim tam olurdu![]()
Aman eksik kalsın senden gelecek şans. Ters teper falan, gerek yok![]()
Yarın sınav var matematikten, 5 soru klasik. Birde hoca siz fen lisesisiniz hafife almayın, bu sınavdan 100 alan ygs'de ilk 1000 rahat yapar dedi. İspat falan soracakmış beni o korkutuyor. Ulan ispatlayan ispatlamış banane :/
Selamlar.![]()