Hiç canlı olarak Michael Fink'i izleme fırsatım olmadı fakat fm profili gerçekten rezalet :D Beşiktaşa hayırlı olsun.
Printable View
Hiç canlı olarak Michael Fink'i izleme fırsatım olmadı fakat fm profili gerçekten rezalet :D Beşiktaşa hayırlı olsun.
Gereksiz bir transfer bana kalırsa, Cisse'den fazlası yok; eksigi var.
Cisse'nin değerini kimse anlamadı. Ernst yanında toparlayıcı adamdı Cisse. Ernst rahatlıkla çıkıyosa Cisse sayesindeydi. Bu Fink ne olduğu belli değil.
İzlenip alınmış bir oyuncuya her zaman razıyım,Mustafa Denizli istediyse benim için bir sorun yok.Yani Higuain,Diatta,Schildenfeld,Seric gibi aceleye getirilerek mecburiyetten alınmış bir oyuncu değil.Kaldı ki bu oyuncu ile aylar öncesinden anlaşıldı.O anlaşmadan sonra yetkili antrenörler daha yakından izlemişlerdir.O uzun süreçte beğenilmeseydi zaten imzalanmazdı.Ama kariyer olarak çok iyi olduğu söylenemez.Stutttgart alt yapısından yetişmiş,dört beş sezondur Bundesliga'da istikrarlı bir şekilde(her sezon 30 maçın üzerinde) forma giymiş.Bir önlibero olarak iyi sayıda golleri var.Bu sezon ligde 5 gol attı.Devre arasında H.Berlin,Köln ve Dortmund ilgilenmişti,Barusso'nun alındığı sezonda G.Saray ilgilenmişti kendisiyle...
Umarım hayırlı olur...
Fink'ten goller;
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=11TJ5sqfXi4&feature=related[/YOUTUBE]
Mustafa Denizli takimin dinamosu olarak Fink’i secer. :D
Delgado top geldi mi hic bakma at Fink’e.
Ernst at Fink’e.
Yusuf at Fink’e.
Holosko at Fink’e. :D
Adamın adığını duyduğumdan beri benim de aklıma sürekli Şahan'ın skeci geliyor. xD
Cisse kariyerli bir oyuncuydu, Ernst de aynı şekilde. Fink bir kaç senedir Türk takımlarının gündemi geliyordu, daha önce Galatasaray ile anılmış olması lazım. Şahsi fikrim vasat bir oyuncu olduğu, ama Mustafa Denizli istediyse gerçekten vardır bildiği.
Hava topLarında etkiLi bir oyuncuya benziyor, Cisse gibi oLup, onun biraz daha hızLı versiyonu oLursa yine idare eder, ama geLecek yıL hemde direk oLarak ŞampiyonLar Ligi grupLarına 3.Torbadan başLayacak bir takımın oyuncusu Fink değiLde, iLLa Ernst iyi geçinsin diye bir aLman oLacaksa Frings, Jones(schaLke) RoLfes gibi isimLer oLmaLıdır.
http://img193.imageshack.us/img193/7...hmettopuzk.jpg
Fotoğraf 1 saat kadar önce çekildi.Antalya Titanic Otel'de.M.Topuz'un yanındaki Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Genel Sekreteri...
M.Topuz; " Beşiktaş'tan başka takımda oynamayı asla düşünmüyorum.Daha önce söylediklerim geçerlidir.Bu kafamda çok çok net,bunu üstüne basa basa söylüyorum.Beşiktaş taraftarının beni ne kadar çok istediklerini biliyorum,bende onlar kadar heyecanlıyım,herşeyi takip ediyorum(Forza)"...
Titanic Otel'de baya piyasa yaptı bu sene :D
Bu otelden de Beşiktaşlılar hiç çıkmıyor herhalde.:D
M.topuzun hiç bi açıklaması beni inandıramaz.Fatih gökşen ve Aziz yıldırımın yalan söylediğini sanmıyorum..
Madem beşiktaşlısın Rıdvanı niye arıyorsun kardeşim..Yada Galatasaray beni istese alır oyalamazdı diye basına söylüyosun..
Eğer baştan Fenerbahçeyi istemiyorum deseydi neden transferine girsin ki Fenerbahçe 3 senedir uğraşıyor niye çıkıp söyleyemedi beşiktaşlıyım uğraşmayın diye?
Ne futbolcular gördük kefen giyerim o formayı giymem diyen..Sürüyle örnekleri var bunun..
M.topuz yolun başında daha.. :p
M.topuz Beşiktaşa gitse bile bu yakın zamanda söylediği sözü yememesi için olucaktır..Yani doğuştan Beşiktaşlı olduğu için değil..
Üstelik Beşiktaşı bir futbolcuyu Fenerbahçeye alınmasına karşı çıkıp ezik diyen Y.demirören..Fenerbahçeliyim diyen Rüştüyü takıma sindirmeside ayrı bi saçmalık..
Hayırlı olsun Fink,inşallah avrupa maçlarında sahada fink atmaz.
Ben yazmaktan bıktım artık vallahi bıktım...
F.Bahçe'de oynama konusu: M.Topuz ben F.Bahçe'de forma giymem falan demiyor.Kendiside söylüyor zaten Beşiktaş işin içine girmeseydi ben çoktan F.Bahçe ile imzalamıştım diye.Olay M.Topuz'un iki kulüp arasından Beşiktaş'ı tercih etmesi.İstese zaten gider F.Bahçe'ye imza atar.Ama devreye Beşiktaş girince ben daha F.Bahçe'den kimse ile görüşmedim,kafamda bitirdim F.Bahçe'de oynamayı diyor.Bunun sebebide gönlünün Beşiktaş'tan yana olması.Yani ben Beşiktaşlıyım bu yüzden başka kulüpte oynamam demiyor...
F.Bahçe'yi araması: Süleyman Hurma talibin yok diyor.O zaman kadar zaten kulübe gelmiş bir teklif yok.Mehmet Topuz hem basında F.Bahçe ilgileniyor diye sürekli haberlerin çıkmasından dolayı hemde menajerlerinin F.Bahçe istiyor seni heralde sözlerinden dolayı gerçekliğini öğrenmek için Rıdvan Dilmen aracılığıyla Aziz Yıldırım'a ulaşmaya çalışıyor...
Beşiktaşlılığı konusu: Bu konu için bir ton ispat çıktı.Bu saatten sonra onun Beşiktaş'lı olmadığına inanmayan zaten hiçbirşeye inanmaz.Annesi ve babası açıkladı.Burada örnek verdiğiniz Kayserisporluyum dediği röportajı yapan Ligtv muhabiri basında yazılmaması şartıyla M.Topuz'un kendisine Beşiktaşlıyım dediğini itiraf etti.Kayserirpor'lu futbolcular var,Beşiktaşlı olduğunu doğrulayan.Zaten bunun için kimseyi inandırmasına gerek yok.Biz Beşiktaşlılar inandıktan sonra.En öenmlisi Allah bildikten sonra kimse inanmış inanmamış umrunda olmaz zaten...
Bu Mehmet Topuz , Beşitakş'ta da iş yapamaz bence artık bitmiştir Ben olsam kasmam bu kadar istemem böyle karakteri belli olmayan bir oyuncuyu.
Beyler Mehmet Topuz Fenerbahçeyle anlaştı.Fenerbahçe Kayserispora 8.5 MN Euro+ Gökhan Emreciksini veriyor bu haber sağlam.Muhtemelen yarın Kayserideki basın toplantısında açıklayacak
Gerekirse 1 yıl bekler yine de çok sevdiğim Beşiktaş'ıma kavuşurum diyen bir futbolcunun böyle bir anda dönmesi çok ilginç.Kıyamet kopsa kararımdan dönmem diyordu.Şimdi de artık sıkıldım Fener'e gidiyorum diyor ve imza atıyor.Çok sevindim iyi ki gelmemiş bize.
Kartal, Mondragon’dan vazgeçti
24 Mayıs— Beşiktaş Kulübü, Kolombiyalı kaleci Mondragon’un transferinden, “Tutarsız ve Beşiktaş ilkelerine uymayan davranışları nedeniyle vazgeçildiğini” açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bu transferden, teknik direktör Mircea Lucescu’nun da isteği doğrultusunda vazgeçildiği kaydedildi.
Açıklama şöyle: “Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş. olarak, spor kamuoyunu günlerdir meşgul eden Faryd Mondragon’un transferinden, FC Metz ile imzalanmış bir anlaşmanın ve oyuncunun menajeriyle varılan mutabakatın mevcudiyetine rağmen, adı geçen futbolcunun sonu gelmeyen tutarsız davranışları ve Beşiktaş formasını giymek için yeterince istekli davranmadığı görüldüğünden, Beşiktaş ilkelerine uymayan bu davranış karşısında teknik direktörümüz sayın Mircea Lucescu’nun da isteği doğrultusunda vazgeçilmiştir.”
ANLAŞMA SAĞLANMIŞTI
Cuma öğlen saatlerine kadar, Mondragon’un bonservisini elinde bulunduran Fransız Metz Kulübü, geçtiğimiz yıl Galatasaray’da forma giyen Kolombiyalı kalecinin bonservisini Beşiktaş Kulübü’ne verdiğini söylüyordu. Bunu resmi internet sitesinden duyuran Fransız kulübüne ek olarak Beşiktaşlı yöneticiler de Kolombiyalı kaleci için Metz’le anlaştıklarını açıkladılar. Galatasaray ise her şeyin bitmediğini belirtiyor, Mondragon’un gelecek yıl sarı-kırmızılı takımda forma giyeceğini iddia ediyor, GS camiası ise Mondragon’un Terim’i arayarak “Ben GS’de oynamak istiyoru” dediğini söylüyordu.
GS: BOSMAN ÖYLE DİYOR
Bosman Kanunları’na göre de kararın futbolcuya ait olduğunu belirten sarı kırmızılı yöneticilerin, Metz Kulübü’yle yeniden biraraya gelerek bu transfere son noktayı koymayı hedefliyor. Mondrgon’un ise Perşembe günü kız arkadaşı Ardiana ile Miami’ye tatile gittiği biliniyor.
Tüm bu gelişmeler olurken Beşiktaş Kulübü, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na bir açıklama göndererek herhangi bir neden göstermeden “Mondragon’dan vazgeçtiklerini” açıkladılar.
ÇARŞAMBA - BEŞİKTAŞ: BONSERVİSİ ALDIK
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Galatasaray’da forma giyen Kolombiyalı kaleci Aly Faryd Camilo Mondragon’u renklerine kattı. Fransa’da bulunan siyah-beyazlı yöneticilerin Mondragon’un kulübü Fransız Metz ile anlaşma imzaladıkları bildirildi. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Altınsay, Metz Kulübü ile her konuda anlaştıklarını ve Mondragon’un borservisini aldıklarını açıkladı.
ÇARŞAMBA - METZ: RESMİ SİTEDEN DUYURU
Öte yandan Fransız kulübü FC Metz’in resmi web sitesinde de Mondragon’un Beşiktaş’a transferi duyuruldu. Beşiktaş Kulübü de geçtiğimiz yıl Galatasaray’da forma giyen Kolombiyalı kaleci Mondragon’un bonservisinin siyah-beyazlılarca alındığını resmi internet sitesinde açıkladı. Yapılan açıklamada, “Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş, kaleci Mondragon’un bonservisini Metz Kulübü’nden aldı. Çalışmalarını Fransa’da sürdüren Beşiktaş Transfer Komitesi, FC Metz Başkanı Molinari ile yaptığı görüşmeler sonucunda kaleci Mondragon’un bonservisini aldı” denildi.
ÇARŞAMBA - GALATASARAY’DA ŞOK
Mondragon’un bonservisini Beşiktaş’ın almasıyla Galatasaray’da büyük bir şaşkınlık yaşanıyor. Beşiktaş’ın Metz ile anlaşıp Mondragon’un bonservisini almasının ardından, Fransa’da bulunan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ve Asbaşkan Ali Dürüst’ün, Kolombiyalı kaleciyle Fransa’da biraraya gelerek görüştüğü öğrenildi.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise Mondragon’un Beşiktaş’a transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, bu konuyla ilgili kendisine ulaşan resmi bir bilginin bulunmadığını belirterek, “Galatasaray, şartlar ne olursa olsun her şeye hazırdır” dedi. Terim, “Ben böyle bir bilgi almadım. Kulüp başkanımız Özhan Canaydın, ikinci başkanımız Ali Dürüst ve yöneticilerimiz oradalar. Benim için onlardan gelecek haber önemli. Bu haberi bekliyorum” diye konuştu.
PERŞEMBE - BJK: METZ, GS İLE...
Beşiktaş yöneticisi İbrahim Altınsay, Metz Kulübü ile görüşmelerin çok olumlu sürdüğünü bildirerek, “Transferler konusunda birkaç detay kaldı. Onları da halledeceğiz” diye konuştu. Altınsay, Mondragon’un bonservisini Beşiktaş’ın aldığını belirterek, “Metz Kulübü, Mondragon konusunda kesin tavır koydu. Bu konuda Galatasaray ile görüşmeyecek ve bonservisini sarı-kırmızılı kulübe vermeyecek” dedi.
CUMA - GS, METZ İLE PAZARLIK YAPIYOR
Galatasaray kulübü Mondragon için Metz Başkanı Carlo Molinari ile masaya oturdu. İki kulübün arasında yapılan transfer görüşmesinde Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ve İkinci Başkan Ali Dürüst hazır bulundu. Galatasaray bu görüşmelerde Metz kulübüne 3 milyon dolar teklif etti ve bu parayı hemen hesaplarına yatırmayı taahhüt etti. Ali Dürüst’ün Metz Başkanı Molinari’ye “Mondragon, 31 Mayıs tarihine kadar Galatasaray’in futbolcusu ve öncelik kesinlikle bizim olmalı” dediği öğrenildi.
Sarı kırmızılı camianın önde gelen isimlerine göre ise Kolombiyalı file bekçisi geçtiğimiz gece Fatih Terim’i arayarak “Ben Galatasaray’da oynamak istiyorum” dediğini belirtiyor.
Beşiktaş ile Mondragon arasında geçen eski transfer haberleri işte...
Beşiktaş Beşiktaşa yakışanı yapıp transferden vazgeçmiş ama Fenerbahçede herhalde kendine yakışanı yapıyor...
Ezik mezik demeyin arkadaşlar,yakışmıyor...
Pek inanmadım bu haberlere.
Anıl sakın yanlış anlama ama http://www.akdenizbjk.org/images/yonetim.jpg burda genel sekreter farklı gibi duruyor. :s
Bilgi öyle verildi.Genel sekreter ve ya başka yetkili.Akdeniz Beşiktaşlılardan bir yetkili olduğu kesin.Burada zaten kişinin kim olduğu önemli değil M.Topuz'un söyledikleri önemli...
Doğru diyosun. :)
Şahsen benim için çokta önemli değil Topuz transferi, ama gündem o olunca istemeden herşeyine takılıyosun :D
Son haberlere göre Beşiktaş kulübü, Kayserispor kulübüne Fenerbahçe ile aynı şartları sunarsa Topuz Kartal olacak. Yoksa Mehmet Topuz Fenerbahçe ile görüşmeyi kabul edecekmiş.
Fenerbahçe'nin teklifi 8Milyon € + Emreciksin.
Canlı bilgi vereyim M.Topuz şuanda havuza giriyor...:)
Üsütüne basa basa F.Bahçe'ye imza atmayacağım diyor hala...