bursaspor'a karşı da son dakikalarda oyuna girmişti. fena değildi
Printable View
bursaspor'a karşı da son dakikalarda oyuna girmişti. fena değildi
Opsiyon yokmuş. Sade kiralık.
Bebe transferi hayırlı olsun.
şu an ntv sporda duyrulmakta,kiralık olarak geliyor.
Bu Bebelerle bir şey olmaz :D
Son vuruş ustası tecrübeli forvet beklerken Bebe hayalkırıklığı yarattı bende. Hani ya tutarsa diye böyle gençleri kiralamaya lafım yok ama o zaman opsiyon koyduracaksınız. Bu adam bu sezon maçlara sonradan girip 15 gol atsa alabilecek misiniz uygun bir paraya?
Neyse, umarım bu transfer Mustafa Pektemek'in daha ön planda düşünüldüğü anlamına geliyordur.
Hayırlı olsun.İnşallah çok iyi bir performans gösterir.
Kartal bakışı : Opsiyon Beşiktaş'ta !
Ntv Spor : Bi şey yazmıyor sitesinde.
DHA : Opsiyon Beşiktaş'ta !
Lig Tv : Opsiyon Beşiktaş'ta !
Opsiyon bizdeyse çok da eleştirilecek bir transfer olmaz. Fiziksel özellikleri ligimizde başarılı olmaya çok uygun.
Bebe için söyleyebileceğim tek olumsuz şey, kanat oyuncusu olması. Bize tam bir forvet ya da forvet arkası lazımdı. Hayırlısı olsun artık.
bebe hayırlı olsun :)
Gol atınca bebeğim bebeğim sana gönlümü verdiğim bebeğim ile tribünlere çağırılırsa hakikaten çok güzel olur.
Mehmet Akyüz'den sonra bu transfer döneminde memnun olmadığım 2.transfer bu. Ama umarım opsiyonu bizdedir ve çok performans sergiler,ben de bu laflarımı yutarım Bebe ile ilgili...
Jorge Mendes yeni bir para kaynağı buldu ya. Elinde ne kadar kelepir adam varsa okutur Beşiktaş'a.
izlemeden mi alınıyor acaba?
http://youtu.be/sHyeRiIEK0M
Videoyu geçin,alttaki yorumlara gelin :D
Ben de şahsen daha iyi bir 2. forvet bekliyordum, maalesef bu hamle Guti'nin 1. tercih olacağını gösteriyor. Yalnız Man Utd için kazık olan bir transfer bizde bayağı iş yapabilir(Quaresma gibi), fakat başarılı olursa büyük ihtimalle bizle imzalamak yerine Manchester ile anlaşır.
1 Quaresma
2 Simao
3 Fernandes
4 Guti
5 Almeida
6 Sidnei
7 Bebe
8 Ernst
9 Sivok
10 Hilbert/Holosko
Simdi Bebe iyi ya kötü oyuncu olabilir ama aradigimiz oyuncu degil kanimca. Bakalim faydali olabilir ligimizde is yapabilir
Sanırım Tayfur Hoca HiLbert i harcayarak HoLosko yu takımda tutacak ve Bebe yi Simao ve Quaresma aLternatifi oLarak düşünecek, Pektemek ve HoLosko iLe de ALmeida aLternatifini yaratacak. Görünen o şu anda.
Para kaynağı derken? Ne verilmiş ki bu adama belli mi ki? beğenirsek alırız, pek zararda olduğumuzu düşünmüyorum. Bu adamın henüz olumsuz yanını görmedik, tabi ki para kazanacak bir yerlerden bizi yolacaktır ama yolmadı daha...
Bebe yi 2. forvet olarak düşünüyorlar, ki tüm açıklamalar bu yöndeydi. Bana kalırsa Pektemek/Bebe-Almeida ikilisi ile maçlara başlanacak.
Ben umutluyum bu adamdan, yine dediğim gibi tutmazsa da pek bir kaybımız olmaz, paralar saçtığımız Türk oyuncuların iyi oynayacağının garantisi mi var ki, bu tür 20-21 yaşındaki genç oyunculardan 1-1,5 milyon euro yu sakınalım. Opsiyonu da varmış. Bu tür yıldız adaylarının bu şartlarda alınmasını gayet mantıklı buluyorum...
Bu Mendes işini de iyi ki yazdı Noat Samisa :) Adam her biri Portekiz milli-ümit milli ve brezilya ümit milli patentli piyasa değeri 45 milyon euro'yu bulan oyuncuların değerlerinin 3'te birine Beşiktaş'a gelmelerinde etkili oldu. Yaranamadı tabii.
Ne olmuş yani Mendes ile koordineli şekilde transfer çalışmaları yürütülüyorsa? Şimdiye kadar Mendes'in getirdiği yabancılardan ve fiyat/performans oranlarından memnun olmayan Beşiktaş'lı var mı? Hani adam komisyon alacağım diye yabancı olarak 8 milyona Tabata'yı, 6,5 milyona Stancu'yu, Baroni'yi, 9 milyon'a Emenike'yi falan getirse hak vereceğim de, Ronaldo, Nani, Di Maria, Pepe, Thiago Silva, Anderson, Carvalho gibi adamların menejeri Mendes, Sidnei ile Bebe'nin 200-300 bin euroluk kiralama bedellerinden alacağı komisyonla mı zengin olacak Allahaşkına?
Türkiyedeki gerek kulüp gerek oyuncu menejerlerinin oyunlarından yediğimiz kazığın haddi hesabı yok, ama Manu, Real, Milan, A. Madrid, Arsenal, Chelsea, Porto, Benfica gibi takımlarda oynayan sürüyle futbolcusu olan Mendes'in şeytani yanını gören bir akıllı kendimiziz sanıyoruz :)
aslinda +2+2'de 2 tane genç oyuncu olmasi mantikli
Keşke her yıldız adayını kiralayarak, opsiyonu belirleyerek alabilsek... Bu konuda bizi bir tek Ersan uğraştırdı, onu da istediğimiz fiyata aldık... Fernandes ederinin çok altına geldi. Q7 de sıkıntı yok... Merak ediyorum Stancu-Tabata-Guiza üçlüsünü bu şekilde alsaydı büyüklerimiz ne kadar zarar ederlerdi, şimdi ne kadar zarardalar :)
Yönetimi bugünlerde çok övüyoruz ama hakediyorlarda... 11 haziran 2011, kampa bile daha 2 haftadan fazla süre var... 3. kalecimiz hariç takımın transfer çalışmaları bitti. Gelenler tamamlandı, gidecekler de belli, sadece en iyi nasıl göndeririz diye uğraşıyorlar... Fink-Ferrari-Holosko-Hilbert ten üçü gidici. Ben Hilbert in kalacağını düşünüyorum. En kötü ihtimalle Fink bir sene daha kiralanır, Ferrari ye kontratın yarısı verilerek feshedilir, Holosko da kiralanır ya da satılır. Aslında kiralanırsa daha iyi olur, çünkü normal şartlarda 3-4 m euro edebilecek bir oyuncu.
Fiyatı Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Manchester United'dan kiraladığı Bebe'nin transferi ile ilgili ayrıntılar belli oldu.
11.06.2011 - 01:51
Türkiye'nin Kartalbakisi.com farkı ile ayrıntıları takip ettiği transferde İngiliz kulübüne satın alma opsiyonu için ne kadar ödeneceği de ortaya çıktı. İngiliz Daily Telegraph gazetesi, Bebe'nin 2 Milyon Pound satış opsiyonu ile Beşiktaş'a kiralandığını yazdı.
Mark Ogden imzalı haberde, Manchester United’ın geçen Ağustos’ta Victoria Guimaraes’ten 7,4 Milyon Pound karşılığında transfer edilen Bebe’den yaşlaşık 5 Milyon Pound zarar edeceği belirtildi.
Haberde, 'Alex Ferguson’ın “izlemeden aldığım tek futbolcu” açıklamasını yaptığı Bebe’nin Mancherter’a transferi tam bir “Peri Masalı” idi. Evsiz, genç bir yıldız adayı olarak Old Trafford’a transfer olan Bebe, çoğunlukla rezerv takımda forma giydi ve gösterdiği performansla Sir Alex Ferguson’un gözüne giremedi.' ifadeleri kullanıldı.
Kartalbaksisi.com
2 milyon paund olsaydı şimdiden alırdı bence bonservisini Beşiktaş.
Şuan da tam bir kapalı kutu gibi görünüyor Sergen Yalçın gibi konuştum ama.Fiziğini görünce çok iyi diyorum,geldiği takımı ve yaşını görünce harika diyorum ama Sir'ün yorumu ikilemde bırakıyor.
Üstüne birde kontrat eklenince -ki yıllık en az 1.5-2 ister- 8-10 milyon euro demek. Yalnız 2 m pound da azmış gerçekten, daha yüksektir opsiyonu diye düşünüyorum.