Aklıma bir anda D.Bahçeli geldi:D:D
Printable View
Aklıma bir anda D.Bahçeli geldi:D:D
manda ve himaye kabul edilemez
Emre kuru gürültüye papuç bırakmaz :D:D:D Darbenin ilk kuralı isim değiştirmektir, önce bir değiştirin ben de göreyim :D:D:D
Marsilya mafyası Sicilya mafyası ben bunları kahvaltı niyetine yerim kankacım :D:D:D
Olayı saptırmayalım lütfen manda veya himayeyi kimse kabul etmez ancak buradaki kavram biraz daha farklı. :)
Güç kimin elindeyse kral odur. :icon_cool: Kralla iyi geçinenler paşalar gibi yaşar ama baş kaldıranların başları tez elden vücutlarından ayrılır...
Bu gidişle üyeler TSI yönetimini devirecek:D:D
İlk önce Emre abimi:D:D
Bir faşistliğimiz eksik. :D
Emre Mekanın hayırlı olsun.
Yakında bende bi kafe açıcam açılışa beklerim :D
Benim kafe 8-24 arası değil 24 Saat açık olacak :D
Emre abi rakiplerin çoğalıyor.Kafe Beter Böcek açılıyormuş:D:D
@Baran
Yazık olacak sizin gibi gençlere... ;)
Protein onlar :D:D:D
günaydın herkese ne kadar güzel bir gün :D
Etin kilosundan haberiniz var mı? (::)
Ayrıca mal benim yatırım yapıp yapmamak benim tasarrufumda, mekana gelip gelmemek sizin. ;)
Akşama Serie-B yi dar edecem sana hain kanka :D
Bir buçuk saatte takımlara anca karar verdik zaten :D:D:D
Zamanında bu fikirlerin peşinde çok fidanlara yazık oldu, bozmaya çalıştıkları düzen hala işliyor. ;) Bize birşey olmaz kökümüz derinde ben giderim başkası gelir ama düzen devam eder. :D
Ooo Mustafa gelmiş. Nasılsın Mustafa? Zonguldaktamıydın sen yahu? :)
Yakarım bu kafeyi:D:D:D
Emre ben mustafa :D ewet zonguldaktanım
Tamam Mustafa ben ne dedim ki? :n:
Benim memlekete yakınmışsın Kastamonuluyum bende. :) Zonguldak'a da geldim babamın dayıları falan vardı. Ama neredelerdi hatırlamıyorum, Kilimci mi Kilimli mi ne öyle biryerdi sanırım. :D Güzel şehir Zonguldak :icon_cool:
Küçüklerin önünü açmak lazım abi bir yerden sonra sahneden çekilmek gerekirki yaşça küçükler kendi ayaları üzerinde durabilsinler. :D
Mesela ben bir süre sonra kafeyi Aygün'e devredeceğim. :icon_cool: En sağlam yalaka o. :n:
ewet KİLİMLİ'dir orası oraı baya güzel biyer.ben merkezdeyım burası guzel ama küçük şehir iki dah arasında kurulmuş kısıın komurden göz gözü gormez ama yazları guzeldır fazla sıcak olmaz :Dzaten ben burayı içindekiler yuzunden sevıyorum buranın ilçesi var Ereğli erdemir fabrikası var orası çok güzel merkeze nazaran
Cafe'nin sahibi yarı hemşom çıktı.Artık dağılın :D:D:D