Aklıma bir anda D.Bahçeli geldi![]()
Aklıma bir anda D.Bahçeli geldi![]()
manda ve himaye kabul edilemez
Emre kuru gürültüye papuç bırakmazDarbenin ilk kuralı isim değiştirmektir, önce bir değiştirin ben de göreyim
Marsilya mafyası Sicilya mafyası ben bunları kahvaltı niyetine yerim kankacım
Olayı saptırmayalım lütfen manda veya himayeyi kimse kabul etmez ancak buradaki kavram biraz daha farklı.
Güç kimin elindeyse kral odur.Kralla iyi geçinenler paşalar gibi yaşar ama baş kaldıranların başları tez elden vücutlarından ayrılır...
Bu gidişle üyeler TSI yönetimini devirecek![]()
İlk önce Emre abimi![]()
Bir faşistliğimiz eksik.![]()
Emre Mekanın hayırlı olsun.
Yakında bende bi kafe açıcam açılışa beklerim
Benim kafe 8-24 arası değil 24 Saat açık olacak![]()
Emre abi rakiplerin çoğalıyor.Kafe Beter Böcek açılıyormuş![]()
@Baran
Yazık olacak sizin gibi gençlere...![]()
Protein onlar![]()
günaydın herkese ne kadar güzel bir gün![]()
Etin kilosundan haberiniz var mı?
Ayrıca mal benim yatırım yapıp yapmamak benim tasarrufumda, mekana gelip gelmemek sizin.![]()
Akşama Serie-B yi dar edecem sana hain kanka![]()
Bir buçuk saatte takımlara anca karar verdik zaten![]()
Zamanında bu fikirlerin peşinde çok fidanlara yazık oldu, bozmaya çalıştıkları düzen hala işliyor.Bize birşey olmaz kökümüz derinde ben giderim başkası gelir ama düzen devam eder.
![]()
Ooo Mustafa gelmiş. Nasılsın Mustafa? Zonguldaktamıydın sen yahu?![]()
Yakarım bu kafeyi![]()
Emre ben mustafaewet zonguldaktanım
Tamam Mustafa ben ne dedim ki?
Benim memlekete yakınmışsın Kastamonuluyum bende.Zonguldak'a da geldim babamın dayıları falan vardı. Ama neredelerdi hatırlamıyorum, Kilimci mi Kilimli mi ne öyle biryerdi sanırım.
Güzel şehir Zonguldak
![]()
Küçüklerin önünü açmak lazım abi bir yerden sonra sahneden çekilmek gerekirki yaşça küçükler kendi ayaları üzerinde durabilsinler.
Mesela ben bir süre sonra kafeyi Aygün'e devredeceğim.En sağlam yalaka o.
![]()
ewet KİLİMLİ'dir orası oraı baya güzel biyer.ben merkezdeyım burası guzel ama küçük şehir iki dah arasında kurulmuş kısıın komurden göz gözü gormez ama yazları guzeldır fazla sıcak olmazzaten ben burayı içindekiler yuzunden sevıyorum buranın ilçesi var Ereğli erdemir fabrikası var orası çok güzel merkeze nazaran
Cafe'nin sahibi yarı hemşom çıktı.Artık dağılın![]()