Serkan abi Arap şükrüde mi oturuyorsun sen ?
Printable View
Serkan abi Arap şükrüde mi oturuyorsun sen ?
Serkan abi nasıl tarz yapılırmış :Dbi anlatsana
çapkınlık sanatının inceliklerini istiyorum :D gerçi herkes ister :n:
-Çapkınlık sanatının incelikleri ? Bu neden renksiz ? :D
İsmim Turgut dostum senin ismin ne ?
İsmim Hakan :)
Hayır abisi ama oturanlar kadar hakimim mevkiye :D
İlerleyen günlerde onuda anlatırız Mustafacım ama bulunduğun ortamı bilmem lazım. Mesela Rockçu takılıyorsan takım elbise ile şekil yapamazssın :D
O konuda soru cevap şeklinde bir oturum yapabiliriz :D
Abisi çaktırma beni yıpratmaya çalışan mihraklara koz vermeyelim. Evli barklı adamım :D
Oda var tabi :D
Serkan abi oda var derken :D ismim merak konusu değil dimi alıntı fazlası orası :D:D Memnun oldum Hakan :)
Çapkınlığın kitabını kankacım mı yazmış? Ben yengeyi bir dost diye arasam mı?Ama sonra bir Rize türküsü çalmasın? :D:D:D
Ben anlamam bu işlerden.TEğet bile geçmem.Kankacıma sorun :D:D:D
Serkan abı berbat bı ortamdayım burası zonguldak sosyal hayat yok :D
nerede oturuyorsun abi sen ?
[QUOTE=King_Theoden;1327394[B]Abisi çaktırma beni yıpratmaya çalışan mihraklara koz vermeyelim. Evli barklı adamım :D[/B]
Dikkat et abi, dış ve iç düşmanlar aktif konumdalar... :icon_biggrin:(::)
Amma uyumuşum :D
tünaydın mı diyelim yoksa iyi akşamlar mı diyelim Aygün :D
bi dış mihrak geldi. :p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
King_Theoden abi (99) sen hangisisin ?
Anlamam tabi.İşe gidip gelmekten dişi nesli var mı yok mu onu bile unuttum :D:D:D Ne oluyorsa oluyor cumartesi bir anda pazartesine bağlanıveriyor ve gene aynı insanlar :D:D:D
Numara yapıyor İspanyada Bask bölgesi sıkı geldi çapkıınlık için takımı bıraktı Almanya'ya geçti :D
Serkan abi sen tarz yapmöayı ögret kaçıp gıdecez buralardan sosyal hayat olan yere :Dhe bu arada demıssın ya takım elbıse dıye ya spor gıyınmeyı daha cok severım :D
Gerçekler bunlar kankacım daha ne diyeyim, bir zamanlar öyle olabilirim ama artık nostalji kasedi oldum :p :p :p
Selamlar abilerim.
Yaşıtım varmı acaba buralarda?:p