Serkan abi Arap şükrüde mi oturuyorsun sen ?
Serkan abi Arap şükrüde mi oturuyorsun sen ?
Serkan abi nasıl tarz yapılırmışbi anlatsana
çapkınlık sanatının inceliklerini istiyorumgerçi herkes ister
![]()
-Çapkınlık sanatının incelikleri ? Bu neden renksiz ?![]()
İsmim Turgut dostum senin ismin ne ?
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
İsmim Hakan![]()
Hayır abisi ama oturanlar kadar hakimim mevkiye
İlerleyen günlerde onuda anlatırız Mustafacım ama bulunduğun ortamı bilmem lazım. Mesela Rockçu takılıyorsan takım elbise ile şekil yapamazssın
O konuda soru cevap şeklinde bir oturum yapabiliriz
Abisi çaktırma beni yıpratmaya çalışan mihraklara koz vermeyelim. Evli barklı adamım
Oda var tabi![]()
Serkan abi oda var derkenismim merak konusu değil dimi alıntı fazlası orası
Memnun oldum Hakan
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Çapkınlığın kitabını kankacım mı yazmış? Ben yengeyi bir dost diye arasam mı?Ama sonra bir Rize türküsü çalmasın?
Ben anlamam bu işlerden.TEğet bile geçmem.Kankacıma sorun
Serkan abı berbat bı ortamdayım burası zonguldak sosyal hayat yok![]()
nerede oturuyorsun abi sen ?
[QUOTE=King_Theoden;1327394[B]Abisi çaktırma beni yıpratmaya çalışan mihraklara koz vermeyelim. Evli barklı adamım[/B]
Dikkat et abi, dış ve iç düşmanlar aktif konumdalar...![]()
Amma uyumuşum![]()
tünaydın mı diyelim yoksa iyi akşamlar mı diyelim Aygün![]()
bi dış mihrak geldi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
King_Theoden abisen hangisisin ?
Last edited by Sirius Black : 22.Aralık.2008 at 19:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by King_Theoden : 22.Aralık.2008 at 19:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Anlamam tabi.İşe gidip gelmekten dişi nesli var mı yok mu onu bile unuttumNe oluyorsa oluyor cumartesi bir anda pazartesine bağlanıveriyor ve gene aynı insanlar
![]()
Numara yapıyor İspanyada Bask bölgesi sıkı geldi çapkıınlık için takımı bıraktı Almanya'ya geçti![]()
Serkan abi sen tarz yapmöayı ögret kaçıp gıdecez buralardan sosyal hayat olan yerehe bu arada demıssın ya takım elbıse dıye ya spor gıyınmeyı daha cok severım
![]()
Gerçekler bunlar kankacım daha ne diyeyim, bir zamanlar öyle olabilirim ama artık nostalji kasedi oldum![]()
![]()
![]()
Selamlar abilerim.
Yaşıtım varmı acaba buralarda?![]()