öhöö öhöö aslndaa hile dosyası değildeeee :D iştee onun gibi bişey aygün ya :n:
Printable View
öhöö öhöö aslndaa hile dosyası değildeeee :D iştee onun gibi bişey aygün ya :n:
Yahu hileyle alakası yok config in :) Fps yi düzenliyor takılmadan oynayabilmek için. Yada belirli komutları kısaltıyor. Buda hile değil :D
evet hile değil bir nevi oyunu hızlandırıcı birşey. Çoğu CS ci bunu kullanıyor ama ben kullanmıyorum :)
googlede aramanı tavsiye ederim.
Sen Arkanı Dönene Kadar Seni Çoktan öldürmüş oluyor yani oyunu daha hızlı olduğundan :D
Selam kafe ahalisi ne var ne yok keyifler nasıl ?
Msn'e giremiyorum ya lanet olsun programa tıklıyorum hiç bir şey olmuyor !!
Edit: Halettim tamam :D
Açıl kuşluk açıl :)
Naber Taylan ?
İyi geceler herkese..
Selamlar gece kuşları nasılsınız :D
İyidir Turgut abi sen nasılsın ?
Video Bölümüne paylaştığım dans'ı mutlaka izle o zaman moralin direk 100 olur :D ama sakın evde deneme bütün kemiklerini kırarsın :D
"вυgüη güηgöяєη∂єкι ραтℓαмα∂α öℓєη αιℓє ∂σšтυмυz ιçιη αηмα тöяєηι ∂üzєηℓє∂ιк çσк güzєℓ σℓ∂υ вιяαz ∂υуgυℓαη∂ıм" durum bu
bakacagım videoya :)
İyi geceler halk..
İyiyim Abi Sen Nasılsın ?
Bu arada Selam Eren Abi
İyidir Eralp saol :)
Hoş Geldin Eren :)
ya benim görev yöneticisinse 21 işlem gösteriyo normalmi dicektim :D bana fazla geldide :D
ben yatıyorum iyi geceler
xp sp2 heralde :D
Abi yüklediğin programlara vs göre bana fazla gibi durmadı.Ama şüphe varsa içinde yeni bir kullancıı hesabı aç oradan görev yöneticisini kontrol et stabili orada çıkar karşılaştırırsın :)
mesela video seyrederken eğer 2 -3 tane aynı anda açarsam birini seyrederken diğerleri yüklensin diye o zamanda firefox cpu %100 kullanıyo bu normal mi ?
Firefox ne yapsa normal abi :n: O ekran kartıyla alakalı olabilir page rendering hızı iyi olmayabilir.Yada Firefox la alakalı bir eklenti sorun yaratıo olabilir.
haklısın valla :) Sen İzmir'in neresindesin ben İzmire baylırım :)
Ben Konak sayılır abi yürüyerek 10 dkka mesefa var Konağ'a :) bende çok seviyorum :D