öhöö öhöö aslndaa hile dosyası değildeeeeiştee onun gibi bişey aygün ya
![]()
Yahu hileyle alakası yok config inFps yi düzenliyor takılmadan oynayabilmek için. Yada belirli komutları kısaltıyor. Buda hile değil
evet hile değil bir nevi oyunu hızlandırıcı birşey. Çoğu CS ci bunu kullanıyor ama ben kullanmıyorum
googlede aramanı tavsiye ederim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sen Arkanı Dönene Kadar Seni Çoktan öldürmüş oluyor yani oyunu daha hızlı olduğundan![]()
Selam kafe ahalisi ne var ne yok keyifler nasıl ?
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Msn'e giremiyorum ya lanet olsun programa tıklıyorum hiç bir şey olmuyor !!
Edit: Halettim tamam![]()
Açıl kuşluk açıl![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Naber Taylan ?
İyi geceler herkese..
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Selamlar gece kuşları nasılsınız
İyidir Turgut abi sen nasılsın ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Video Bölümüne paylaştığım dans'ı mutlaka izle o zaman moralin direk 100 olurama sakın evde deneme bütün kemiklerini kırarsın
![]()
"вυgüη güηgöяєη∂єкι ραтℓαмα∂α öℓєη αιℓє ∂σšтυмυz ιçιη αηмα тöяєηι ∂üzєηℓє∂ιк çσк güzєℓ σℓ∂υ вιяαz ∂υуgυℓαη∂ıм" durum bu
bakacagım videoya
Futbolcu Bilgileri
İyi geceler halk..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
İyiyim Abi Sen Nasılsın ?
Bu arada Selam Eren Abi
İyidir Eralp saol![]()
Hoş Geldin Eren![]()
ya benim görev yöneticisinse 21 işlem gösteriyo normalmi dicektimbana fazla geldide
ben yatıyorum iyi geceler
xp sp2 heralde
Abi yüklediğin programlara vs göre bana fazla gibi durmadı.Ama şüphe varsa içinde yeni bir kullancıı hesabı aç oradan görev yöneticisini kontrol et stabili orada çıkar karşılaştırırsın![]()
mesela video seyrederken eğer 2 -3 tane aynı anda açarsam birini seyrederken diğerleri yüklensin diye o zamanda firefox cpu %100 kullanıyo bu normal mi ?
Firefox ne yapsa normal abiO ekran kartıyla alakalı olabilir page rendering hızı iyi olmayabilir.Yada Firefox la alakalı bir eklenti sorun yaratıo olabilir.
haklısın vallaSen İzmir'in neresindesin ben İzmire baylırım
Ben Konak sayılır abi yürüyerek 10 dkka mesefa var Konağ'abende çok seviyorum
![]()