sanki gitmiştim diye hatırlıyorum :) Bornovaya gidiyorum ben sürekli daha dogrusu iki senede bir kesin giderim denebilir :D
Printable View
sanki gitmiştim diye hatırlıyorum :) Bornovaya gidiyorum ben sürekli daha dogrusu iki senede bir kesin giderim denebilir :D
Bi sene geldiğinde görüşürüz usta bende o tarafa Vatan Bilgisayara gidiyorum fazla uğramam ama :)
gelirsem mutlaka görüşürüz :) Ya o Kordonda gül satanlardan feci kaçmıştım ya ardı arkası kesilmiyodu bi ara hala öylemi bilmiyorum :D
oo hiç değişirmi abi sevgilimi alıp bi kordon yapamıyorum o derece düşün :n:
sen yine sevgilinle cıkamıyosun ben kuzenimle cıkamıyodum oraya :D hani bi insan laftan anlamazmı diyenleri oraya götürmek lazım :D
Selamlarr (:
Selam Crespoo usta.Valla öyle Turgut abi.Bezdiriyolar alıyorum bi tane dieri geliyo ondan aldın benden de al.Benim 10 tane sevgilimmi var diyorum anlamıyolar :n: Ben yatıyorum uyku bastırdı.İyi geceler Turgut abi ve Crespoo usta.Herkese İyi geceler.
İyi geceler kardeşim :) İsmail hoşgeldin bu arada nasılsın keyifler nasıl ? :)
İyi reis ya ne olsun free sms arıyorm :D netten mesaj yolluuorm millete :n:
Çok acıktım :D
Kimse yok mu :D
Ben varım TaYLaN.
Günaydın..
Günaydın Aygün okula gitmedin mi?:)
Selamlar kafe sabahtan beri kimse yazmamış...Kapatıp yeniden açalım..:p
Nasılsın Oguz Abi :p
Günaydın gençlik :) Nasılsınız keyifler nasıl ? :)
iyitim sağol Oğuz :) keyiflerin yerinde olduğuna sevindim :) bugun enerji patlaması yaşıyorum ev zaten morg gibi soğuktan beynim uyuştu :D
Abi bizim evde bir parlak anlatamam dışarda kar var güneş açınca kardan yansıyan tüm ışık eve giriyor inanılmaz bir ışık..
Ve önümüzdeki hafta içerisinde sadece 3 saat dersim var.. :D keyifler süper..
o kardan yansıyan ışık yüzünden Uludağ'da kaza geçirdik biz öyle masum durduğuna bakma :D Oh tabi senin keyifler gıcır olmayacakta kimin olcak :D
Vallahi abi çok mutluyum.. :n:
Ev içindeki ışıktan bişe olmaz abi..:D
Sizin kaza nasıl oldu?Geçmiş olsun..
ya önemli bişey değil kızak kazası :D arkadaş kızakla bana girmiştide ışık gözünü alınca :D:D
Bütün hafta okul yoktu fakat tatilde bitiyor ya off.. Kim okula gidecek şimdi Pazartesi.
ah ya siz ne kadar çabuk bıkmışsınız okuldan :D Eralp seninde Alllah gözünü doyursun be kardeşim 1 hafta tatil yapmışsın işte :D
Diğer okullara 2 gün bize 1 hafta şanslıyım aslında :D Bayramda vardı geçen hafta 3 haftada 1 hafta okula gittim sadece :D
ohoo :D:D Bide pazartesi kim gidecek diyosun :D e artık arada bi okulada git Eralp :D
Şimdi 11'de falan uyanıyorum pazartesi 6.30 da uyanmam gerekicek :D birde beden dersi var kesin saç kontrolü var saçlarda uzadı birde onu kestir diyecek ondanda azar işit sonra ödevleri bilmiyorum sormaya üşeniyorum ödevide yapmayacağım bir azarda ordan kısaca uzun iş okul :D
buraların büyüğü o bir başka...
(Aygün tamamlar gerisini)