sanki gitmiştim diye hatırlıyorumBornovaya gidiyorum ben sürekli daha dogrusu iki senede bir kesin giderim denebilir
sanki gitmiştim diye hatırlıyorumBornovaya gidiyorum ben sürekli daha dogrusu iki senede bir kesin giderim denebilir
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Bi sene geldiğinde görüşürüz usta bende o tarafa Vatan Bilgisayara gidiyorum fazla uğramam ama![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
gelirsem mutlaka görüşürüzYa o Kordonda gül satanlardan feci kaçmıştım ya ardı arkası kesilmiyodu bi ara hala öylemi bilmiyorum
oo hiç değişirmi abi sevgilimi alıp bi kordon yapamıyorum o derece düşün![]()
sen yine sevgilinle cıkamıyosun ben kuzenimle cıkamıyodum orayahani bi insan laftan anlamazmı diyenleri oraya götürmek lazım
Selam Crespoo usta.Valla öyle Turgut abi.Bezdiriyolar alıyorum bi tane dieri geliyo ondan aldın benden de al.Benim 10 tane sevgilimmi var diyorum anlamıyolarBen yatıyorum uyku bastırdı.İyi geceler Turgut abi ve Crespoo usta.Herkese İyi geceler.
İyi geceler kardeşimİsmail hoşgeldin bu arada nasılsın keyifler nasıl ?
Çok acıktım![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kimse yok mu![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Günaydın..
Günaydın Aygün okula gitmedin mi?![]()
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Selamlar kafe sabahtan beri kimse yazmamış...Kapatıp yeniden açalım..![]()
Nasılsın Oguz Abi![]()
Günaydın gençlikNasılsınız keyifler nasıl ?
iyitim sağol Oğuzkeyiflerin yerinde olduğuna sevindim
bugun enerji patlaması yaşıyorum ev zaten morg gibi soğuktan beynim uyuştu
![]()
Abi bizim evde bir parlak anlatamam dışarda kar var güneş açınca kardan yansıyan tüm ışık eve giriyor inanılmaz bir ışık..
Ve önümüzdeki hafta içerisinde sadece 3 saat dersim var..keyifler süper..
o kardan yansıyan ışık yüzünden Uludağ'da kaza geçirdik biz öyle masum durduğuna bakmaOh tabi senin keyifler gıcır olmayacakta kimin olcak
Vallahi abi çok mutluyum..
Ev içindeki ışıktan bişe olmaz abi..![]()
Sizin kaza nasıl oldu?Geçmiş olsun..
ya önemli bişey değil kızak kazasıarkadaş kızakla bana girmiştide ışık gözünü alınca
Bütün hafta okul yoktu fakat tatilde bitiyor ya off.. Kim okula gidecek şimdi Pazartesi.
ah ya siz ne kadar çabuk bıkmışsınız okuldanEralp seninde Alllah gözünü doyursun be kardeşim 1 hafta tatil yapmışsın işte
![]()
Diğer okullara 2 gün bize 1 hafta şanslıyım aslındaBayramda vardı geçen hafta 3 haftada 1 hafta okula gittim sadece
![]()
ohooBide pazartesi kim gidecek diyosun
e artık arada bi okulada git Eralp
Şimdi 11'de falan uyanıyorum pazartesi 6.30 da uyanmam gerekicekbirde beden dersi var kesin saç kontrolü var saçlarda uzadı birde onu kestir diyecek ondanda azar işit sonra ödevleri bilmiyorum sormaya üşeniyorum ödevide yapmayacağım bir azarda ordan kısaca uzun iş okul
![]()
buraların büyüğü o bir başka...
(Aygün tamamlar gerisini)