Demek ki olursa Bosingwa ve Sinan olacak...
Printable View
Demek ki olursa Bosingwa ve Sinan olacak...
Parayı sorun yapacağını sanmıyorum.Adam milyonları alıyo 20 bini napsın ? Gönderilmek istendiği için sinirlidir inadına yapıyodur.
Nobre'den kurtulalım,daha da bişey istemiyorum ya...
Gerçekten vazgeçmiş adam, 200 bin euro da eskiden kalan borçmuş. Nihat ta olduğu gibi Nobre de az paradan vazgeçmemiş, helal olsun. Yoksa o da Ferrari gibi yapsa, kontratımı istiyorum dese, herkes biliyor ki takır takır parasını vermek zorundayız. İyi de olsa kötü de olsa bu adamlar fedakarlık yaptılar.
Gözler Sinan Bolat'a çevrildi
25 Haziran 2011 Cumartesi 16:09
http://www.haber1903.com/images/habe...1309007660.jpg Beşiktaş ile adı anılan Gençlerbirliği'nin başarılı kalecisi Serdar Kulbilge Ankaragücü ile anlaştı.
Serdar Kulbilge'nin menajeri Hakan Özlü, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
" Serdar Kulbilge Ankaragücü ile anlaşmıştır. Ankaragücü camiasına hayırlı olsun " dedi.
Serdar Kulbilge'nin Ankaragücü ile anlaşmasının ardından gözler Standart Liege'nin kalecisi Sinan Bolat'a çevrildi.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Serdar'ı alamadığımıza çok fazla üzülmedim, fakat Sinan Bolat gelmeyecekse işimiz zor. Rüştü'nün durumunu ve Cenk'in olası sakatlığı ya da formsuzluğu durumunu düşünürsek 2 sene önceki Korcan olayına dönebiliriz. Bu yüzden Sinan mutlaka alınmalı.
Bence Umut Kaya-Korcan ikilisinden birini as takıma almalıyız. Bu çocuklar şimdi 3. kaleci olamıyorlarsa da, kadroda tutmayalım, gönderelim gitsin.
Karaer büyüteç altında
26 Haziran 2011 Pazar 11:41
http://www.haber1903.com/images/habe...1309078107.jpg Beşiktaş'ın takibe aldığı Adanasporlu genç futbolcu Anıl Karaer'in peşine Süper Lig takımlarıda takıldı.
Beşiktaş'ın yakından takibe aldığı oyuncu için özellikle Kayserispor, Mersin İdman Yurdu, Ordu ve Galatasaray'ın da devrede olduğu öğrenildi.
Yok böyle bir zihniyet ya.Altyapıdan yetiştir,sonra işe yaramaz diye sat,en sonunda da o oyuncunun peşinden koş.Tükürdüğünü yalamaktan başka bir şey değil bu.Böyle yönetim hataları olduğu sürece Türk Futbolu düzelmez.
Anıl Beşiktaş'a giderse kahrolurum.
Gerçekte hiç izlemedim ama FM'de gayet yetenekli. Alınmasını isterim. İlerisi için iyi bir alternatif olur :)
"Dur demeyiz"
Teknik Direktör Tayfur Havutçu, sürekli Türkiye’ye geri dönmeyeceği yolunda mesajlar veren Portekizli oyuncu Manuel Fernandes için, “Gitmek isteyene ‘dur’ demeyiz. Bonservisi bizde. Gitse de kalsa da her durumda Beşiktaş kazanacaktır” ifadesini kullandı
Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu yeni sezon öncesi takımdan gidecek oyuncular konusunda topu yönetime atarken, bonservisi alınmasına rağmen Türkiye’ye geri dönme konusunda direnen Manuel Fernandes hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Portekizli oyuncunun takımın önemli parçalarından biri olduğuna değinen Havutçu, “Geçen sezonun sonuna doğru başarılı bir performans gösterdi. Bu nedenle kalırsa bizim için çok iyi olur ama gitmek isteyene de “dur” demeyiz. Bonservisi Beşiktaş’ta. Gitse de kalsa da her durumda Beşiktaş kazanacaktır. Eğer Fernandes başka bir kulübü tercih ederse yerini rahatlıkla doldurabiliriz. Kimsenin bir endişesi olmasın” ifadelerini kullandı.
Takımdan ayrılacak olan futbolcularla ilgili olarak da konuşan Tayfur Havutçu, “14 kişilik kontenjanı 10’a indirmek için yönetim gerekli çalışmaları yapıyor. Yeni sezonda çok daha güçlü bir Beşiktaş için uğraş veriyoruz. Yoğun bir hazırlık dönemi bizi bekliyor. Üst düzey takımlarla hazırlık maçları oynamak için çaba sarf ediyoruz. Gönül isterdi ki Real Madrid ile Barnebau Turnuvası’nda karşı karşıya gelelim ama maalesef tarih konusunda sıkıntı çıktı. Kim bilir seneye şampiyon olursak Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi’nde oynarız. Bütün amacım Beşiktaş’ı şampiyon yaparak Devler Ligi’ne sokmak” dedi.
Haber Kaynağı: Milliyet
"Öyle şey olur mu"
Süper Lig'in yeni ekibi, 1.2 milyon euroluk Michael Fink'e tutup 300 bin euro teklif etti
Mor Menekşeler, üstelik Alman futbolcunun 900 bin euroluk ücret farkını Beşiktaş yönetiminin ödemesini istedi. Yöneticiler, 'Öyle şey olur mu' tepkisini verdi
Beşiktaş'ın gelecek sezonki kadrosunda düşünmediği Fink, Ferrari, Sivok, Holosko ve Tabata gibi yıldızlarına teklif yağıyor. Ancak Kartal'ın Alman futbolcusu Fink'e öyle bir teklif geldi ki Siyah-Beyazlı yöneticiler 'Was ist das?' (Bu ne) demekten kendini alamadı...
BEŞİKTAŞLI yöneticiler, Süper Lig'in yeni takımı Orduspor ile Michael Fink'in transferi için pazarlık masasına oturdu. Mor Menekşeler, her kulüp gibi kendilerinin de Fink'i kadrolarında görmek istediğini söyledi. Prensipte anlaşma sağlandıktan sonra konu futbolcunun alacağı ücrete geldi.
SİNAN BOLAT'TA IŞIK VAR
ORDUSPOR, 'Fink sizden ne kadar ücret alıyor?' diye sordu. Yıllık 1.2 milyon euro cevabını alan Karadenizli yöneticiler, '300 bin euroluk kısmını biz ödeyelim. Fink'in alacağı 900 bin euroyu ise siz verin' diye şok teklif sundu.
SİYAH-Beyazlı yöneticiler, kulaklarına inanamadı. Geçen sezon E.Frankfurt'ta kiralık oynayan Alman yıldıza Orduspor yönetiminin 300 bin euro teklif etmesi üzerine 'Olacak şey değil' karşılığını verip masadan kalktılar.
ÖTE yandan kaleci Serdar Kulbilge, Beşiktaş'tan umudu kesince A.Gücü'ne 3 yıllık imza attı. Sinan Bolat ise 'Kulüpler görüşüyor, her şey olumlu' dedi.
Haber Kaynağı: Akşam
Holosko'nun talibi artıyor
Beşiktaş'ın Slovak golcüsü Holosko paylaşılamıyor... Siyah beyazlıların geçtiğimiz sezon İstanbul Büyekşehir Belediyospor'a kiralık olarak verdiği Slovak oyuncu için son teklif Antalyaspor'dan geldi.
Önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor ardından Mersin İdmanyurdu ve Orduspor bu futbolcuyu kadrosuna katmak isterken, son olarak da Antalyaspor'un Holosko için Beşiktaş'ın kapısını çaldığı belirlendi.
Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'in siyah-beyazlı takımın yöneticisi Cengiz Zülfikaroğlu'nu telefonla arayarak "Holosko sizden yıllık 1 milyon 800 bin euro alıyor. Biz 750 bin eurosunu verelim gerisini siz ödeyin" dediği, Zülfikaroğlu'nun da Özdilek'e "Biz artık transferlerde böyle hareket etmiyoruz. Ancak tamamını verirseniz sizinle görüşürüz" karşılığını verdiği öğrenildi.
Mehmet Özdilek'in bunun üzerine "Holosko hem insan hem de sporcu olarak tam bize uygun bir isim. O zaman Holosko için bonservis parası istemeyin, ben Holosko'yu Antalya'ya gelmesi konusunda ikna ederim" yanıtını verdiği ifade edildi. Cengiz Zülfikaroğlu'nun ise "Benim bu konuyu önce Serdal Adalı ile ardından da Başkanımız Yıldırım Demirören ile konuşmam gerek. Teklifinizi iletelim. Şartlar uygun olursa, masaya otururuz" şeklinde konuştuğu belirtildi.
Beşiktaş'ın kadrosundan gönrdermeyi planladığı isimler için acele etmediği, yabancı kontenjanı ile ilgili yeni federasyonun vereceği kararı bekleyeceği de gelen haberler arasında.
Bu arada Beşiktaşlı oyuncular, 27 Haziran Pazartesi günü BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde toplanacak ve 2011-2012 sezonu öncesindeki ilk antrenmanını 28 Haziran Salı günü yapacak. 4 Temmuz’a kadar çalışmalarını İstanbul’da sürdürecek olan Beşiktaş, daha sonra 15 Temmuza kadar Avusturya'nın Leogang bölgesinde kampa girecek.
Siyah-beyazlılar, 12 Temmuz Salı günü Salzburg, 14 Temmuz Perşembe günü FC Pinzgau Saalfelden ile hazırlık maçlarında karşı karşıya gelecek.
Haber Kaynağı: Ligtv
İşte Bobo gerçeği
Beşiktaş ile yollarını ayıran Bobo ülkesi Brezilya'dan telefon ile yayıncı kuruluşun Ana Haber Bülteni'ne bağlandı.
Siyah beyazlı takımdan maç başına teklif aldığını ve bunu kabul etmediğini belirten Bobo, böyle bir sözleşme ile oynayan yabancı olmadığını iletti.
Brezilyalı oyuncu hedefleri hakkında ise "Türkiye'den bir kaç takımla görüştüm. Ancak gerçek hedefim Avrupa" şeklinde rotasını belli etti. Golcü oyuncu teklif aldığı takımların ismi ise vermekten kaçındı.
Bobo, siyah beyazlı taraftarlara mesaj yolladı ve "Kötü günümde beni destekledikleri için teşekkür ederim. 5.5 sene onlarla geçirmek çok büyük zevkti. Nereye gidersim gidiyim onları unutmayacağım" diye sözlerine devam etti.
Bobo, Mersin İdmanyurdu'na transfer olan eski takım arkadaşı Nobre'ye de başarılı diledi.
Haber Kaynağı: Ligtv
"Forlan 5 milyon istemişti"
Adı Galataray ile anılan Diego Forlan'ın Beşiktaş'tan istediği ücret de ortaya çıktı...
G.SARAY’IN transferi için büyük uğraş verdiği Diego Forlan’ı daha önce isteyen Beşiktaş’ta basın sözcüsü Mete Düren, Uruguaylı’nın kendilerinden ne kadar istediğini açıkladı. Düren’in açıklaması şöyle: “Forlan ile yaptığımız görüşmelerde esas konu alacağı para oldu. Kendisi teklif götürdüğümüzde ‘Türkiye’de futbol oynamak istemiyorum’ diye bir şey söylemedi. Biz takımdaki dengeleri gözeterek kendisine teklifimiz sunduk ancak kabul etmedi..
‘NİYET SATMAK’
FORLAN Beşiktaş’tan yıllık 5 milyon Euro istedi. Biz de kendisine bu parayı veremeyeceğimiz söyledik ve transfer defteri kapandı. Eğer 5 Milyon Euro verseydik Forlan Beşiktaş’a gelecekti. Atletico Madrid’te Forlan’ı satmaya oldukça sıcak bakıyordu.”
Haber Kaynağı: Radyospor
O kırmızı affedilmedi!
Beşiktaş Yönetimi'nin, ısrarla yollarını ayırmak istediği Matteo Ferrari'yi, Fenerbahçe derbisinde Diego Lugano'ya attığı yumruk sonrası kara listeye aldığı, takımdan gönderilmesiyle düzensiz özel hayatının hiçbir bağlantısının olmadığı öğrenildi
Beşiktaş yönetiminin Ferrari'yi takımdan göndermeye çalışmasının perde arkasında, İtalyan oyuncunun geçen sezon ligin ikinci yarısındaki Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kartın yattığı öğrenildi.
Ferrari'nin, 69. dakikada Lugano'ya attığı dirsek nedeniyle takımını 10 kişi bırakarak 4-2'lik yenilginin tek sorumlusu olarak görüldüğü ve o günlerde verilmeyen cezanın şimdi kesilmeye çalışıldığı belirtildi.
Derbi maçından sonraki ilk yönetim kurulu toplantısında Ferrari'nin bu hareketi nedeniyle biletinin kesilmesine oy çoğunluğuyla karar verildiği, fakat infazın sezon sonuna bırakılması yönünde fikir birliğine varıldığı bildirildi.
Pahalıya patlamıştı
Ferrari'nin Başkan Yıldırım Demirören'i bir hayli sinirlendiren bu hareketi nedeniyle Beşiktaş yarıştan kopmuş Fenerbahçe ise şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalamıştı.
Geçen sezon ligin neredeyse kırılma noktasını oluşturan ve Beşiktaş'a pahalıya mal olan Cüneyt Çakır'ın gösterdiği bu kart nedeniyle, siyah - beyazlı yönetimin her şeyi göze alarak Ferrari ile kesin olarak yollarını ayıracağı öğrenildi.
Haber Kaynağı: Milliyet
Bebe ve Sidnei İstanbul'da!
Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Bebe ve Sidnei, İstanbul'a geldi.
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/sidnei_bebe.jpg
26 Haziran 2011 Pazar - 21:50
DHA
Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi yabancı transferleri olan Sidnei Rechel Da Silva ve Tiago Manuel Dias Correia yani bilinen adı ile Bebe, bu akşam saatlerinde İstanbul'a geldiler.
Portekiz'in başkenti Lizbon'dan tarifeli uçakla 20.30'da İstanbul'a gelen iki oyuncu, Beşiktaş'a geldikleri için mutlu olduklarını ve Siyah-beyazlı takımda başarılı olmak istediklerini dile getirdiler.
Bu arada iki futbolcuyu da Beşiktaş İdari Menajeri Tuncay Yanık karşıladı.
Manchester United'dan 1 yıllığına kiralanan Bebe, Beşiktaş ve Türkiye hakkında olumlu şeyler duyduğunu ifade ederek şunları söyledi;
"Beşiktaş'ın büyük ve sürekli başarıyı hedef alan bir takım olduğunu biliyorum. Türkiye ve Beşiktaş hakkında bir çok bilgi edindim. İstanbul gibi güzel bir şehirde, yeni takımımla başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Takımımızda birçok Portekizli oyuncu olması benim açımdan olumlu bir durum olacaktır. Kısa sürede adaptasyon dönemini geride bırakacağıma inanıyorum. Beşiktaş taraftarının da ateşli bir topluluk olduğunu duydum. Onlara buradan kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. Beşiktaş'ta kaldığım sürede atabileceğim en fazla golü atmak için çok çalışacağım."
Siyah-beyazlı takımın Benfica'dan 1 yıllığına kiraladığı Sidnei de ayağının tozuyla mikrofonlara şunları söyledi:
"Benim için yeni bir heyecan olacak. Beşiktaş'ta forma giymek için sabırsızlanıyorum. Türk futbolunun sürekli gelişmekte olduğunu biliyorum. Beşiktaş'a elimden gelen en yüksek katkıyı yapmak için uğraşacağım. Takımımızda bir çok Portekizli oyuncu var. Takım arkadaşlarımın yardımıyla adaptasyon sürecini hızlı bir şekilde atlatacağım."
İki oyuncu yaptıkları röportajın ardından isimlerinin yazılı olduğu Beşiktaş formalarını giyerek ilk kez poz verdiler. Siyah-beyazlı kulüp, iki oyuncunun İstanbul'a gelişini de resmi olarak internet sitesinden duyurmadığı için Atatürk Havalimanı'na Siyah-beyazlı taraftarlar oyuncularını karşılamak için gelemediler.
fernandes gelmiyorsa, sulley muntari alınsın.
Benziyorlar biraz birbirlerine.İnşallah ikisi de çok iyi bir sezon geçirirler.Verecekleri katkı başarılı olabilmemiz adına önemli çünkü.
Forma ikisine de yakışmış, umarım futbolları da Beşiktaş'a yakışır, hayırlısı olsun. Gelişleri sessiz oldu, ama performansları ses getirir inşallah.
Beşiktaş Rodrigo Tabata ile yollarını ayırmış . 1,5 Milyon Dolar karşılığında Al Rayyan ile anlaşılmış .
sporx
Yine de az ama parayla gönderdiğimize şükredelim Tabata'yı. Hayırlı Olsun...
Haber DHA'ya ait ve ben DHA'nın öyle sakat haberler yaptığına rastlamadım pek. Haber1903 yöneticilerle görüşmüş ve öyle bir şey yokmuş sözde, ancak kendisi haberi ilk veren olamadı diye atıyor gibi geldi bana. Yalnız, 4 milyon opsiyona göre 1.5 milyon çok az. Yine de 31 yaşındaki bir futbolcumuzu en azından para kazanarak yolladık, hiç yoktan iyidir. Yolu açık olsun, hiçbir zaman benimseyememiştim Tabata'yı ve Nobre'nin gidişi kadar da sevindim.
DHA'nın da yanıldığı haberler oluyor.Eskiden baya güvenilir bir kaynaktı ama artık öyle çok güvenilir değiller.
Fernandes'in bonservisini 2 milyona almışız.Çok iyi gerçekten.
Vay be FM'de olsa en az 4.5 - 5 milyondan aşağı bırakmazlar. Gerçekten çok çok cuzi bir fiyat. Bu fiyata Fernandes kelepir olmuş açıkçası...