Dil IQ su yüksek insanlar genelde paranın dibine vurur zaten kardeşim onların çalışma alanları çok geniştir hatta offshore bile olabilr :D Kara parçasınada gerek yoktur yane :D
Printable View
Aman pırtıkçım sakla o soruları gün yüzü görmesin bu aralar güneşte ne fazla kalsa cilt kanseri yapıyo ,sen gölgede muhafaza et o soruları.
Bu arada içimden bir ses diyor ki neyse o sesi sonra söyleyeyim şimdi detone durumdayım.
Bir patron vaadi size. :D
Haydar abiyi söyleşiye getireceğim birgün. :zuhaha Böyle çakma konferansçılardan kurtulacağız... Gerçek konular, gerçek sorunlar, gerçek hikayeler, gerçek çözümler vs.. :D
Yalnız konular +30 olsun Pırtıkçım.Ben size anlatırım sonra.
Ne çakması :D
Benim yazdığım her yazının belli bir tekniği vardır ve yılların getirdiği bir birikimin ürünüdür, hepsi test edilmiş denekler üzerinde denenmiş deneklerin bir kısmı bu yok uğrunda mundar olmuştur :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
+30 derken kankacım yaş mı ?
Konular herkesin anlayacağı düzeyde bir bilgi ile anlatılacak abicim. Yani aygünde anlayacak Serkan abide. :D
yok kankacım +30 hiç yaş olur mu? Ne olur ne olur? Bulamadım şimdi parite açığı diyelim gitsin.
Yani o zaman pırtıkçım konunun içine leylekler,civcivler ve yumurtanın sarısı girecek.
yok abı yenı nesıl cin leylek olayını yemezler:D
Yok abi bilimsel olacak.
Misal ne demiş ünlü düşünür;
"Aksın bacaklarından oluk oluk,
Milyonlarca doğmayacak çocuklarım..."
:zuhaha
Tam süt içmeye gece çay bahcesine birlikte gidecegim bir düşünürmüş.
yapma abi sende anlamadıysan aYGÜN'e nasıl anlatacağız. :)
Aygün anlamasada olur o istatistik tutsun yeter :D
Mliyonda bir ihtimalin istatistiği mi olur kankacım?Şöyle olabilir ,gole gitmek için yaptığı çalım sayısı eriştiği maksimum hız ve yuvaya yerleşme süresince geri kalan 999.999 rakibini nasıl ekarte ettiği?Burda yaratıcılık,hız ve iş bitiricilk çok önemli.Fm 9.2.0 yaması yüklemeyenler bu konuyu tam olarak irdeleyemeyecekler.Yeni yamada her şey düzeltildi.
finishing değeri düşük mü? abi alay ediyorsun heralde tamam acceleration biraz düşük olabilir ama standardın üstünde oda, finishing ise ortalamanın çok üzerinde. -9 PA ile geliyoruz gümbür gümbür:D
Muhim olan -9 Pa ya ulaşabilmek Pırtıkçım.
Şu musicovery de olmasa ben şu fosil şarkılarımı nasıl dinlerim.
iyi bir antrenman sistemiyle -10 bile yaparım ben onu abi ;)
Aman antreman yaparken yanlışlıkla rakip sahalara girme Pırtıkçım.Hoş sana kaybettirecekleri yanında kazandıracakları da var.Hızlanma gibi.
hızlanmayı çok takmıyorum abi bütün iyi golcüler hızlı değiller sonuçta. Mühim olan nasıl bir golcü olduğun zaten.
Abi hayırdır bugün hiç ismayil falan yok keyfin yok gibi?
Bilmem ki içimden gelmiyor pek. Keyfim kaçık ama niye kaçık tam çözemedim.Espri yapabilirsin ama gülemezsin durumu var kafamda.Dümenci Haydar'ın yanına başka birini daha çağırmak lazım demek ki buraya.
Selam cafe ahalisi ben geldim :).
Hoşgeldin OğuzCAN :D
neyse ben çok konuştum bugün heralde biraz susayımda motor sogusun. :)
Muppet Show'dan Mana Mana yı dinliyorum ne anlamlı sözleri var.Mana ve Mana Colo Colo gibi.
Selamlar abilerim kardeşlerim yaşıtlarım (: Güzel bir günden daha Merhaba hepinize :p
Siz burda Goy Goy yapın, biz sisteme Kod gireLim. Hayat size güzeL bre.
bizde sisteme giriyoruz heralde goy goyla bitse...