bende Ajaxla ilk 6 maçımda 22 gol atıp hiç gol yemedim de zaen ne olduysa ondan sonra oldusiteye kariyer yazsam hit olur rakiplerimi adeta yıldız gibi parlatıyorum
Kendini geliştirmek isteyenler için makul bi ortak kariyer arkadaşıyım
bende Ajaxla ilk 6 maçımda 22 gol atıp hiç gol yemedim de zaen ne olduysa ondan sonra oldusiteye kariyer yazsam hit olur rakiplerimi adeta yıldız gibi parlatıyorum
Kendini geliştirmek isteyenler için makul bi ortak kariyer arkadaşıyım
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Tugayı yolladım 450bın€ya fulhama ama haırlık maclarında ıyı oynamıstı bende dedım bır yıl sora elımde kalmasın sımdı yollıyım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Baba HAamdı bana defansıf yonlerde nasıl bır taktık uygulama konusunda yardım edermisin gol atıyorum ama yıyorumda![]()
Last edited by Trabzonspor : 29.Aralık.2008 at 13:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
klubün efsane oyuncusunu satana bizde satarız :P
istifa istifa
bu arada tugay süper bir gol atmış daha yeni
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=168063
Helal olsun bu adama.Türkiyede oynamaya devam etmiş olsaydı 32 yaşına geldiğinde futbolu bıraktırırlardı.(Bkz bülent korkmaz)
Selamlar..
selam aygün
kafenin soytarısı geldi.![]()
Saygılar efendim.
hoşgeldin Mr. Aygün
Hoşbulduk Turgut abi nasılsın (:
sağol Aygüncğm iyiyim sen nasılsın ?
İyidir abi sağol.
Bak gene Altın gününe çevirdiniz şurayı. Ayşenin kocası Haydar varya ...
![]()
abi napalım yol gösterenimiz yok hem senin seminerlerde yalan oluyo
Turksportal Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi Dedelerden gençlere inciler gururla sunar...
Günün Konusu : Yalakalık ve iş hayatı.
Tanımlar :
Yalakalık : Bir kişinin asli hedefe ışınlayabildiği yalakalık ışınının yoğunluğu ile dil çapının karesi bölü dil uzunluğunun 18935 te biri ile ters orantılıdır.
İş hayatı : Piyasada başı boş dolaşan (Laleli , Taksim vs.) İş diye tabir ettiğimiz saygıdeğer şahısların biyografisine değinmeden yapılan kısa çaplı kronolojik achivements e dayalı tablodur.
Bir genç doğarken ağlar, okula gider ağlar okul biter iş bulamaz gene ağlar böyle bir toplumda yetişen bir patronda sil gözünün yaşlarını vecibesini duyduğunda göz yaşlarını silmesi için yanında o gözyaşlarını silecek bir eleman bulundurmak ister ki bu yaşları yalamak sureti ile temizlesin buna iyimser saf yalaka denir. Aynı patron Kır belini vur yere kırılmasın koca kase vecibesini duyunca kasesindeki toz pırtılarının alınması icab ederki bu göreve her zaman hazır olan; 'Patroncum siz silmeyin ben yalarım' edası ile dolaşan aşağılık şahsiyete Adi Yalaka, Komandit yalaka duruma göre Anonim yalaka patron kıllı ise Ohhhhhhha yalaka da denir.
İş hayatı çok zordur, eskiden iş bulmak isteyen gençlerimiz Bilgisayar ve Yabancı dil gelişimi üzerine yoğunlaşırken şimdilerde gençlerimize hizmet amaçlı Dil Gelişim Merkezleri kurulmuş bu sayede genç nesile 3 ayda ideal dil (18 cm boy 6 cm en 1 mm³ tükrük/mm² ıslaklık oranı) ölçülerine kavuşma imkanı sunulmuştur.
Last edited by King_Theoden : 29.Aralık.2008 at 15:02
vay be çok etkileyiciydi uzun zamandır bu kadar iyi bi açıklama duymamıştımteşekkürler Turksportal Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi
bu oluşuma katılmak için ne yapmamız gerek abi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dip not : Bİ sorum olacaktı bu yalakalık olgusunu kabullenemeyen karakterler için önerileriniz nelerdir ?
Last edited by Bedlamite : 29.Aralık.2008 at 14:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ben hep dilden kaybediyorum zaten,dudağımın üzerine anca cıkıyor.Yoksa çoktan en üst kademeye gelmiştim .
Kendi seçtiğiniz bir serbest konuda , özgün bir anlatımla yazacağınız bir yazıyı merkezimize kısa bir özgeçmişiniz, mayolu bir dil fotoğrafınızla birlikte merkezimize yollarsanız değerlendirir mülakata seçilecek adaylar arasında yapılacak yarışma ile her ay 1 kişi gruba katılabilir
Anlatılan hususa uymayan arkadaşların yeri Zincirli kuyuda üzerine çakılı bir tahta parçası ile işaretli sefil bir toprak yığını veya iyimser bir tablo ile köprü altında bir yer ve elinde bir şişe ispirto ile geçen bir hayattır![]()
ben diyorum dil önemli diyeher alanda...
dip not : Bİ sorum olacaktı bu yalakalık olgusunu kabullenemeyen karakterler için önerileriniz nelerdir ?
aynen Turguta katılıyorum ben hıc sevmem bu olayı ne yapmalıyız
dil en çok başka işlere yarar pırtıkçım da bunu burda açıklamanın alemi yok. Herkes biliyor dondurmanın erirken külahtan kayarken dil darbesinin çok önemli olduğunu yoksa üzerinizin kirleneceğini.
Mr. Baba Hamdi dil çok yönlü bir araç diyoruz yanı![]()
dil dile deyecek...
Dil nasıl geliştirilir ? Dile mayo nasıl giydirilir ? Dil mayosu nerden alınır ? Bunları ücrete tabi özel dersler ile öğrenmek mümkünBu arada istek varsa yarınki konu için görüş yazabilirsiniz
![]()
![]()
![]()
dil kullanım yelpazesinin genişliği açısından bu alanları nakte çevirme yöntemi varmıdır peki ?
Biz bu tür soruları bizim gemideki dümenci Haydar'a soruyoruz pırtıkçım.
Haydar abiye diğer sorularımı saklıyorum gün yüzü görmemiş![]()