hahaha abi bu çeviriden sonra hala alakan var mı o arkadaşınla..:D
Printable View
hahaha abi bu çeviriden sonra hala alakan var mı o arkadaşınla..:D
yok konuşmuyoruz artık msnden o dakika engellenip silindi :D
yaa burda daha kar yağmadı :(
Abi bedlamite ne demek ? yatak la mite :n: bu kadar çevirebildim..
Deli gibi bir şey demek :D
Burası kar altında görmeniz lazım deli gibi kar yağıyor :D
Uzun yıllardır İzmir'deyim ama bu kadar soğuğunu hiç görmemiştim. Soğuk soğuk esiyor bir de yüz felci geçireceğiz yahu...
Oh be lapa lapa kar görüyorum sonunda :) Ümraniyedede yağıyor araba camları tuttu kesin tatil olur :D:D
İzmir'i biLirim,eLektirik sobasıyLa biLe geçer bi kış..
Burda sabah atıştırdı biraz,oda küçük küçük bidahada yağmadı.
Burası direk kar altında kaldı yarın nasıl okula gideceğim bilmiyorum..
yaklaşık 2 saat önce şöyle camdan bir bakış attım hafif atıştırıyordu.. 1 saat sonra baktığımda her yer bembeyaz olmuş.
1 saatte olup bitti her şey.(: Şimdi yağmıyor maalesef.
Açıkcası yağmasını istemiyorum okullar kesin tatil olmaz ve bende eziyet çekerim :D
EraLp,işte bu kadar istemiyceksen bırak kendiLiğinden yağsın,dursun :p Eziyeti hakketin :D
Ben böyle dedikçe daha çok yağıyor :D Bu arada herkese selamlar.
Ooo Siz buralara uğrarmıydınız Mustafa Abi :D
Geçen eski cafe konularına bakıyordum(Sitenin ilk zamanlarındaki) Ne buhabbet yaparmışsınız volkan abiyle felan :) Şimdi nerdeee...
Bu arada Volkan abi nerde Hiç haber alınamıyor kaç aydır ?
Eralp sen nerde oturuyorsun ?
Ben Maslakta Oturuyorum Cihan. Burası İstanbulun en soğuk yerlerinden biridir :D
Dün sorduğum sorunun yanıtı "exciting" miş. :)
Bu arada yeni yıla kar yağarken gireceğiz(İstanbul için. :)) Gece 24'de kar bekliyorlarmış. :)
Dikkat edin abi bi ara Miskin gibi oldu yüzüm.3 sene sonra ilk defa mont giydim farkettim ki mont küçülmüş :n: (ben büyümedim :P )
İşte bu haldeydim bugün.Ağzıma rüzgar girmekten önümü göremedim.
http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...__icebop_l.jpg
Daha çok var yeni yıla belli olmaz :D
Ohhh be bugün kar yağdı.Bir güzel kar oynadık.Bacaklarım soğuktan kızarmıştı :D
Abi sende klastrofobi olmasın.(böyle yazılıyordu sanırım).Bende de var çünkü atkı fobisi.Çok fazla korku filmimi izliyorum anlamadım ki :n: Çankaya'ya gittim abi insan kalmamıştı öle bi yerde :n:
Bu arada D900i telefonu olan arkadaşlar telefonun ön yüzündeki metalik gri kısım soyulduysa korkmayın.Bugün Garanti içinde olduğunu öğrendim bu durumun.Kapağı komple değiştiricekler.Aynı sorunu olan arkadaşlar servise gidebilirler.
Yok yok o dediğinden pek olmuyor bende ama bazen kafamda kurarsam dar bir yerde kaldığımı sinirlerim zıplamaya başlıyor, sonrası fena.:n: