hahaha abi bu çeviriden sonra hala alakan var mı o arkadaşınla..![]()
hahaha abi bu çeviriden sonra hala alakan var mı o arkadaşınla..![]()
yok konuşmuyoruz artık msnden o dakika engellenip silindi
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
yaa burda daha kar yağmadı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Abi bedlamite ne demek ? yatak la mitebu kadar çevirebildim..
Deli gibi bir şey demek![]()
Burası kar altında görmeniz lazım deli gibi kar yağıyor![]()
Uzun yıllardır İzmir'deyim ama bu kadar soğuğunu hiç görmemiştim. Soğuk soğuk esiyor bir de yüz felci geçireceğiz yahu...
"YÜCE ATATÜRK"
Oh be lapa lapa kar görüyorum sonundaÜmraniyedede yağıyor araba camları tuttu kesin tatil olur
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İzmir'i biLirim,eLektirik sobasıyLa biLe geçer bi kış..
Burda sabah atıştırdı biraz,oda küçük küçük bidahada yağmadı.
Burası direk kar altında kaldı yarın nasıl okula gideceğim bilmiyorum..
yaklaşık 2 saat önce şöyle camdan bir bakış attım hafif atıştırıyordu.. 1 saat sonra baktığımda her yer bembeyaz olmuş.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
1 saatte olup bitti her şey.(: Şimdi yağmıyor maalesef.
Açıkcası yağmasını istemiyorum okullar kesin tatil olmaz ve bende eziyet çekerim![]()
EraLp,işte bu kadar istemiyceksen bırak kendiLiğinden yağsın,dursunEziyeti hakketin
![]()
Ben böyle dedikçe daha çok yağıyorBu arada herkese selamlar.
Ben Maslakta Oturuyorum Cihan. Burası İstanbulun en soğuk yerlerinden biridir![]()
Dün sorduğum sorunun yanıtı "exciting" miş.![]()
Bu arada yeni yıla kar yağarken gireceğiz(İstanbul için.) Gece 24'de kar bekliyorlarmış.
![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Daha çok var yeni yıla belli olmaz![]()
Ohhh be bugün kar yağdı.Bir güzel kar oynadık.Bacaklarım soğuktan kızarmıştı![]()
Abi sende klastrofobi olmasın.(böyle yazılıyordu sanırım).Bende de var çünkü atkı fobisi.Çok fazla korku filmimi izliyorum anlamadım kiÇankaya'ya gittim abi insan kalmamıştı öle bi yerde
![]()
Bu arada D900i telefonu olan arkadaşlar telefonun ön yüzündeki metalik gri kısım soyulduysa korkmayın.Bugün Garanti içinde olduğunu öğrendim bu durumun.Kapağı komple değiştiricekler.Aynı sorunu olan arkadaşlar servise gidebilirler.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Yok yok o dediğinden pek olmuyor bende ama bazen kafamda kurarsam dar bir yerde kaldığımı sinirlerim zıplamaya başlıyor, sonrası fena.![]()
"YÜCE ATATÜRK"