Ah nerde o günler.Herkese günaydın.
Printable View
Ah nerde o günler.Herkese günaydın.
Günaydın Kaan abi
Günaydın Mustafacım nasılsın?
Sağol Kaan ab iyiym allaha sukur kalktık baktık heryer kar,soğuk hatsafada:D
sen nasılsın abı ıslerınız nasıl bu krız sızın ıslerı etkıledımı?
Sitenin ihtiyar heyetide burda. :zuhaha:
Eskiye yönelik işlerimiz vardı abisi o yüzden çok fazla hissetmedik.Önümüzdeki bir kaç ay dengede kalırız gibi.
Bu arada ben ikinci baharımı yaşıyorum daha yeni 2 yaşına geliyorum.Üzerime alınmadım.
Babam lımanda calısyor demıstımya ıhracatın azaldıgını soyluyor bu aralar.bu aralar pıyasayı takıpde etmıyorum ben bıraz ıncelıyım su sıtelerı :D
doları sabıtledıler 1.500de gıdıyor düşmesi lazım bunun ya
Eski haline döner ama büyük ihtimalle şubat sonu mart başı gibi abisi.
Kahpe felek bana yapmadı kelek , geligeli geliver ham çökelek :D
Bu gün keyfim yerinde uzun bir aradan sonra sağlam bir müşteri var karşımda inşallah bağlıyacaz bu işi :D
herkesi körfez bld. kariyerine beklerm
@E7obuck5 (inşallah doğru yazmışımdır)
Adım Serkan Abisi :D Plymouth rezili taktik düşmanı Serkan :D
Günaydınlar bilgisayara format atmadan selamımızı verelim..
günaydın oguz
eyy o format ısı cok sıkıcı ya formatı atmak degılde sora programları yukleme sıkıyor vallaha kolay gelsın
günaydın,nasılsın
valla yapacak bişe yok bilgisayarımın canı format çekmiş istediği olmayınca küsüyor.. :D
Selam Serkan Abi..
Valla bilgisayar çok doluydu ondan formatlayamıyordum bende sırf bunun için sabit disk aldım..
Benım bılgısayarda dolu 80 gb yetmıyor ya artık 3 yıllık emektar makına artık yetmıyor bana :D
neyse ben formattan sonra gelmeye çalışırım kaçtım..
Bağladın mı bari içimizdeki Plymouth'lu?
Günaydın kafe ahalisi :) keyifler hoş anladığım kadarıyla :) Karda var bi noel babamız eksik büyüklerimizden atılım bekliyoruz :D
Noel Baba koyarlarsa biri çıkar ne bu Noel Baba burda der.O yüzden boşverelim abisi.
Nasılsın Turgutcum bugun?
Noel babamız yok ama Baba Hamdimiz var abisi :D
Kankacım sağdan soldan fiyat alıyorum, teklifi hazırlamak için bir yandan da metraj çıkartıyorum bu hafta tekrar görüşüp fiyat vereceğiz :D İnşallah olur.
Oğuzcum o format işinden oldum olası nefret ederim allahtan arkadaşlarımın çoğu bilgisayar kurdu da lazım olunca gelip hallediyorlar :D
Bu arda kriz Noel Babayıda kederli yapmış kensdisi isyanlarda bu sene tura çıkmayacakmış :D
http://img.fotoambar.com/img/07/c722...46a1963cb0.bmp
Hayırlısı kankacım.İnşallah olur.
Ortadan da fiyat al arada.
vay be noel baba bıle krızdeyse bız napalım ya :D
İdare eder Turgutcum.
Evet herkes senden konu bekliyor kankacım.Aydınlat bizi.
hayırdır kaan abi ya bu ara cok durgun görüyorum seni ya da bana öyle geliyor umarım yakın zamanda sıkıntılarından kurtulursun :) Serkan abi Türksportal AR-GE merkezi çalışmıyomu bizden istiyosun konuyu :D
Selam cafenin ahalisi :).