Herkesin yeni yılı umarım en iyi ve en mutlu şekilde geçer.
Yılın son gece kuşları hadi bakalım.. :)
Printable View
Herkesin yeni yılı umarım en iyi ve en mutlu şekilde geçer.
Yılın son gece kuşları hadi bakalım.. :)
Sanırım genel olarak 2008 'i kötü bir yıl olarak hatırlayacağız
Unutmak değil de daha güzel şeyleri yaşayarak bunların hatırlanmasını öne almak olabilir. Yoksa yaşanmışlıkları unutmak ne mümkün...
Selamlar..
2008 Rezalet bir seneydi. Umarım 2009 daha güzel olur. Keşke bi kız arkadaşım olsaydıda yıl başını onla geçirseydim :D
Çok ümitliyim 2009'dan :p
Sen ne kadar silersen sil mutlaka o izler bırakacaktır ve gün gelip birisi onu kurcaladığında silinmediğini anlarsın.
Ama umutlu olmak en güzeli, içindeki umut duygusu öldüyse yaşamaya da gerek yok. Karamsar olmaya gerek yok.
Ne oldu yahu Serkan abi bu kadar hüzünlendin ? :p
herkes mi nefret etmiş 2008 den bi tane memnun olan yok mu :D
Yaşar hayırdır dün geceki gibi aklını karıstırabilirim istersen :D
Selam hepinize. 2008 sonn derece *'%tan geçti. Son günde yeni yılda herkesin iyi bir yıl geçirmesi dileğiyle (:
Yaşar hayırdır bu kadar ya (: Sanki kız meselesinden biraz canın yanmş gibi geldiii
Ben memnundum 2008'den. Bu ay dışında mükemmel geçti benim için. Ama bu ay olanlar sağolsun tüm yılın güzelliklerine yetti.
Neyse bu yıl son gecesinde sağlam bir uyku çekelim. :)
Herkese iyi geceler...
İyi geceler Mustafa
Aygün o nasl bir söz ya :n:
Her yeni gün yeni bir umutla başlar. Sen de umudun bir gün geleceğini umut et Yaşar.:)
Neyse ben dah afazla kalırsam yarın sabahki dersi kaçırabilirim ve yarın ki derse de giremezsem devamsızlıktan kalıyorum, bu nedenle iyi geceler herkese.
Yaşar seninle de bir ara dertleşelim yahu.:)
Yaşar bende zamanında bundan çok çektim ama inan bana hiçbirşeye değmiyo yaa. Aşk acısı için sabaha kadar yıkılana kadar içtim orda burda sızıp kaldım. Kısaca hayatımın içine ediyodum. Kendime geldiğimde etrafmda birşey yoktu ve gittikçe herkesi kaybediyodum.
Şu anda nemi oldu 3 bçk senelik ilişkim var arada bir kavgada etsek güzel gidiyo genel olarak. Bırak hiçkimseyle uğraşmaya değmiyo. Haketmiyo beni diyeceksin ben onu haketmeyecek ne yaptım değil
Abi Dünya Canlılar, Cansılar ve kızlar olmak üzere 3 e ayrılıyo.3 bilinmeyenli bir denklem gibi.Şu kızları anlayan varsa anlatsın bana ne isterse yaparım.Çözemedim gitti.Bir gün farklı oluyorlar diğer gün farklı.Tam diyorum birinden kurtuldum unuttum artık yanlızım, çat biri çıkıyor, tekrar başa sar:(
Yaşar bende sana derim ki : " buda geçer arkadaşım boşver üzülme.. " :)