Chetin nedir abi ya :D
Printable View
emrecetin diye mail adreslerini topluyor bir eleman ben de kendime bunu uygun gördüm. telaffuzu ç olduğundan :)
Tam ergen msni olmuş :D
Senin soy adın Çetin mi ? Benimde Çetin. Aman Allah'ım yoksa biz, yoksa biz, yoksa biiiiz ... :p:
Yapacak bir şey yok nereden bakarsan öyle görürsün. :)
yok öyle bir şey.Quote:
Senin soy adın Çetin mi ? Benimde Çetin. Aman Allah'ım yoksa biz, yoksa biz, yoksa biiiiz ...
acaba TSI de de bi tt olsan ilk 10 ne olurdu hiç düşündünüz mü :D
Selamun Aleyküm uşaklar.
Aleyküm Selam.
Beyler burçları öyle kafama takan biri değilim ama merak ettim bakıyım dedim.Baktıktan sonra dedim bunlar nasıl biliyor bunları.Tam beni anlatmışlar yahu.Ağzım açık kaldı.Ama yanıldıkları bir şey var.Koç burcu çok hareketli diyor ve bende hareketin h si yok.Hareket etmediğimden bin kiloyum zaten :D
Yukselenin Hangisi ? :D
Aslan Aslandir , kaplan kaplandir Coskunum baska bir açiklamasi yok bunun :D
Bende oglak burcuyum , yukselenim teraziymis :D
Aslında bu burçlar falan tamamen zırvada,insanlar,doğduğu zamana göre bazı kişiliklerini doğuştan alıyor olabilir büyük ihtimal.Şahsen ben kendimi mükemmel görüyorum :p ama bir işin ucundan tutunca hemen bırakıyorum,diyet gibi,futbol kulübüne gitmek gibi,ders çalışmak gibi,oyun oynamak gibi.Hemen sıkılıyorum çoğu şeyden ama şu diyet işini halletmek lazım.Konuyu nasıl getirdim ben buraya :icon_eek:
burclari bende takip etmem ama arada bakinca dogru olani soluyorlar :D , kac kilosun tosunum soyle :D
En son tartıldığımda 80 kiloydum abi 5-6 kilo almışımdır.Diyete girdiydim 90 dan 80 e düştüydüm.Ne oldu anlamadım ama bir baktım yine yiyorum :icon_cry: Aslında ağızda benim yahu yemesem yemem de bazı zamanlar ciddi ciddi transa geçtiğimi düşünüyorum. :(
Valla çok dert ettim yahu her yönden sıkıntı bu kilo mevzusu :(
Şaka yapıyorum orada abi dışa dönük baya mütevazıyımdır ama kendi içimde neyse bana kalsın orası :D
Boyun kaç ki ? Bana ver kilondan az yahu. 1.85 boy , 72 kiloyum :uzgun:
80-85 kilosun daha ne istiyon ben 108 kiloydum su an 103-104"e dustum inan dun tartildimda. 1 haftadir saga sola kosturmaktan evlilik icin kiyafetti hatuna kiyafetti kagit kurek isleriydi valla kilo verdirdi ha zayiflamak istiyorsanda gunluk 2-3 saat hizli adimlarla yuru birde aksam 7"den sonra yemek yeme tamamdir :D
Eyvallah saolasin aga 13 temmuzda dugun tarihimiz var bakalim evleniyozda :D tabi gerçek degil vatandaslik icin ama gercege uygun yapiyoruz gelinlikti vesaire falan :D
İyice salacak kendini :n: O 103-104 olacak 110-120 :n: Hayırlı olsun abi :)
o degilde aga vatandaslik icin evlenioz hatun diyorki 16 temmuzdada balayina cikalim dedi iyi tamam dedim bende :D pazartesi-saliya kadar arastirip yerimizi ayartcaz sonum hic hayri degil ya korkuyorum valla sonra gerçek evlilige donusmesin diye
Ahahaha 21inde gül gibi çağında başın bağlanıp gidicen Arifim :zuhaha Sana gülüyorum da sözlüyüm ben onu napıcaz :zuhaha
Evleneceğin hatun kaç yaşında Arif? :)
29 semsi :D
Merhabayın
Günaydın Ahali.
Merhabayın :n:
Acıktım, evde tekim. Ne yesem diye düşünüyorum 1 saattir. :uzgun:
Ezine usulü peynir Muğla usulü zeytin. :D