Aslan Aslandir , kaplan kaplandir Coskunum baska bir açiklamasi yok bunun![]()
Bende oglak burcuyum , yukselenim teraziymis![]()
Aslında bu burçlar falan tamamen zırvada,insanlar,doğduğu zamana göre bazı kişiliklerini doğuştan alıyor olabilir büyük ihtimal.Şahsen ben kendimi mükemmel görüyorumama bir işin ucundan tutunca hemen bırakıyorum,diyet gibi,futbol kulübüne gitmek gibi,ders çalışmak gibi,oyun oynamak gibi.Hemen sıkılıyorum çoğu şeyden ama şu diyet işini halletmek lazım.Konuyu nasıl getirdim ben buraya
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
burclari bende takip etmem ama arada bakinca dogru olani soluyorlar, kac kilosun tosunum soyle
![]()
En son tartıldığımda 80 kiloydum abi 5-6 kilo almışımdır.Diyete girdiydim 90 dan 80 e düştüydüm.Ne oldu anlamadım ama bir baktım yine yiyorumAslında ağızda benim yahu yemesem yemem de bazı zamanlar ciddi ciddi transa geçtiğimi düşünüyorum.
Valla çok dert ettim yahu her yönden sıkıntı bu kilo mevzusu
Şaka yapıyorum orada abi dışa dönük baya mütevazıyımdır ama kendi içimde neyse bana kalsın orası![]()
Boyun kaç ki ? Bana ver kilondan az yahu. 1.85 boy , 72 kiloyum![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
80-85 kilosun daha ne istiyon ben 108 kiloydum su an 103-104"e dustum inan dun tartildimda. 1 haftadir saga sola kosturmaktan evlilik icin kiyafetti hatuna kiyafetti kagit kurek isleriydi valla kilo verdirdi ha zayiflamak istiyorsanda gunluk 2-3 saat hizli adimlarla yuru birde aksam 7"den sonra yemek yeme tamamdir![]()
Eyvallah saolasin aga 13 temmuzda dugun tarihimiz var bakalim evleniyozdatabi gerçek degil vatandaslik icin ama gercege uygun yapiyoruz gelinlikti vesaire falan
![]()
İyice salacak kendiniO 103-104 olacak 110-120
Hayırlı olsun abi
![]()
o degilde aga vatandaslik icin evlenioz hatun diyorki 16 temmuzdada balayina cikalim dedi iyi tamam dedim bendepazartesi-saliya kadar arastirip yerimizi ayartcaz sonum hic hayri degil ya korkuyorum valla sonra gerçek evlilige donusmesin diye
Ahahaha 21inde gül gibi çağında başın bağlanıp gidicen ArifimSana gülüyorum da sözlüyüm ben onu napıcaz
![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Evleneceğin hatun kaç yaşında Arif?![]()
So what?
Saike
29 semsi![]()
Merhabayın
Günaydın Ahali.
Merhabayın![]()
Acıktım, evde tekim. Ne yesem diye düşünüyorum 1 saattir.![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ezine usulü peynir Muğla usulü zeytin.![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved