Bizim barcelonali xavi ise dusunme al hayranim o adama ama baskan 41m Transfer Bütcesi Verdi diye Hepsinide harcama alt yapiyi geliştir çünkü alt yapı önemli ashley cole yerine dediğim adamı al
M.olsson
Printable View
Bizim barcelonali xavi ise dusunme al hayranim o adama ama baskan 41m Transfer Bütcesi Verdi diye Hepsinide harcama alt yapiyi geliştir çünkü alt yapı önemli ashley cole yerine dediğim adamı al
M.olsson
katalanların xavi hocam evet :)
Mesut u alacaktım 103 milyon euro'ya ancak arkadaş beğenmedi takımımızı.
http://f1211.hizliresim.com/13/3/fkl4f.png
http://f1211.hizliresim.com/13/3/fkl4c.png
Neyse oyunu kapatim en iyisi yoksa ben bitiririm bu gece transferleri :) En iyisi önerileri bekleyim.
Takip Listesi bu arkadaşlar yorumlarınızı rica ediyorum.
http://f1211.hizliresim.com/13/3/fkl84.png
Kadrodaki yabanci durumun nedir ?
Yanilmiyorsam ikinci sezonu 5 yabanciya dusuyor ?
2. sezon 6, 3.sezon 5 e düşüyor.
Takımda tutacağım yabancılar Muslera, Rincon, Ruud.
Türk kaleci alıp muslera'yı satabilirim eğer yabancı ciddi ihtiyacım olursa yabancıya.
Yabancı, Türk ayırt etmeden öneri yapabilirsiniz.
MC'de Selcuku satman hata olmus diger arkadaslarin dedigi gibi ama durmadan yazmayada gerek yok :)
Alabiliyorsan Soner Aydogdu derim, veya Jem Karacan. Ozelikle Soneri muthis bir oyuncu haline getirebilirsin.
Açıkcası yetiştirmek yerine hazır yetişmiş oyuncu almayı istiyorum. Jem daha iyi o açıdan Soner'e göre. İlkay Gündoğdu için ne düşünüyosunuz? Ve Türk almak yerine Xavi de gelebilir o bölgeye. Yaşı sorun olur mu bu kafama takılıyo.
Xavi geldide yas sorunumu kaldi :D
Xaviyi al yanina Soneri koy deki "bak ogren Xavi abinden Soner" ozaman izle sen nasil adam yetistiriliyor.
Tamamdır o zaman hocam büyük ihtimalle Xavi'yi alıyorum, gerçi bonservisi düşünerek diyorum bunu ama takımı kabul etmeyip sözleşme imzalamama ihtimali var tabi.
Yukarıda eklediğim listedeki diğer oyuncuları inceleme fırsatınız oldu mu ?
Defansa saktris mc tabiki xavi reis bir de jem Karacan Serdar aziz aldım çok pişmanım Cl çok olup olmadık hatalar yapıyo birde tavsiye klublere teklif yaparken Abartma önce az sonra yavaş yavaş teklifini yükselt
Henuz oyun elime gecmedi ama arkadaslarin dedigine gore ben tavsiye verim. Xavi'le ugrasma sen al LEROY FER'i yap 5 sene kontrat ondan sonra otur keyifle macini izle.
Listedeki 2 tane yunan defans var çok gözüm kaldı onlarda hocam. Saktris'e bakacağım yarın. Şu anda oyun kapalı. Serdar Aziz'i de alırsam eğer yedek olarak almayı düşünüyorum.
Önce Xavi'yi deneyim o zaman olmazsa ya da fazla para isterse kulübü Fer'e yönelirim.
Xavi masaya otururmuki ? oturuyorsa ki sanmam ne isterse ver al.Salihovici ben severim.Uzaktan sert sutlari vardir.Frikiklerden bayagi atiyor ona kullandir derim.
Bak gaza geldim şimdi yarın ilk isim Selçuk İnan yanına dostum xavi alıcam jem karacanda var melo def ederim zaten kıl olmaya başladım reel deki bu sezon formundan :) toby alwereild var Ajax da onada bi bak derim hocam
@Pele96 İnş. sözleşmeye yanaşır, daha denemedim.
Ya arkadaş nerden sattıydım şu Selçuk'u :) basıcam parayı alıcam en sonunda. Skandal olduk iyi mi
Göreve geldiğim gibi ilk yaptığım alt yapı ve antrenman tesislerini genişletmek oldu zaten :)
Xavi, Olsson, Hamsik hiç biri masaya oturmuyor. Bonservis parası var ama neye yarıyor.
Avrupa'da başarı olmadıktan sonra o tip oyuncuların gelmesi çok zor...Anca rakı sofrasında ikna edebilirsin onları.Biraz boğaz turu falan yaptırsan belki ikna olurlar =)Bana kalırsa bu sene önceliği kaliteli bir forvete ver...Koskoca Galatasaray'a 40 küsür gol atıp şampiyon olmak yakışmamış...
Kulüp itibarı devreye girmiş, Aslında gerçekte bu kadar etkili mi tartışılır. Geleceği parlak oyuncu veya gözde bir oyuncu için itibar göz önünde olabilir. Ama kalbürüstü bir oyuncu, belli bir takımda yer edinmiş yeni bir hedef arayan oyuncu veya geçmişte parlak şuan sönük olan bir oyuncu gerçekte böyle kulüpleri çok rahat tercih edebiliyor, hele bir de içinde para varsa çok kolay oluyor, Türkiye'de senelerdir bunun örneğini rahatça görebiliyoruz.
Fernando Llorente 1.8 m £ saçmalığa bak sözleşmesinin son senesindemi dicem ama öyle bile olsa komik rakam
Arkadaşlar transfer yapamadığımdan devam etmiyorum henüz, önerilerinizi bekliyorum, takımı şekillendirmek lazım.
Hocam kaleci için Sinan Bolat'a bir bakç Hem Türk hemde iyi bir antreman ile çılgın atıyor. Yunan defansların ikiside iyi ama getirmen zor olacaktır. Serdar Aziz alınabilir Yunan'lılardan birini alamazsan ki Serdar'da iyi bir antreman programı ile çılgın atıyor. Llorent'yi ise kaptırmışsın sanırım hangi takımla sözleşme imzaladı. Athletic ile sözleşme yenilememiş belli. Llorente'yi kapabilseydin çılgın atardın.
Aynı taktik ile oynamayı düşünüyorum.
Llorente Lyon'a gitmiş hocam. yunanlı defanslardan ikisi de gelmedi, birini alabilseydim keşke.
Sinan Bolat olabilir evet ama yabancı ihtiyacı olursa düşünüyorum muslera'yı göndermeyi. Şu anda transfer yapamadığımdan öyle bi durum yok, yani kaleci işi son iş. Serdar Aziz'i alınca defansın güçleneceğini sanmıyorum, Serdar - Semih ya da Serdar- Dany ikilisi, Dany - Semih ikilisinden iyi olmayacaktır ya da çok daha iyi olmayacaktır
MC'ye Leroy Fer'i alacağım sanırım adam bulamazsam. Mental olarak Salihovic'den daha iyi, ama teknik kısmı kötü, bu kafamı karıştırdı biraz.
Kaldık böyle valla :) DL, DC, MC, ST önerileri bekliyorum :)
ilk 11 deki oyuncu 5 e düşüyor. yanlış hatırlamıyorsam kayıt da 8 e düşüyordu
pardon ilk 11 değil, yedekler dahil 5
teşekkürler başarılar