Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Geri Dönüyor [2.Sezon]

Default Avrupa Fatihi Geri Dönüyor [2.Sezon]

Merhaba arkadaşlar. Galatasaray ile yeni bir kariyere başlıyorum. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.

Amacım ilk sezon Süper Lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kariyeriniz onaylanmıştır, başarılar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Başarılar takipteyim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

O kadroyla bir Ceyrek Final dusun bence basarilar.

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    O kadroyla bir Ceyrek Final dusun bence basarilar.
    Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Başarılar takipteyim.
    Teşekkürler. Aslında radikal bir kararla kadroyu neredeyse tamamen değiştirmeyi düşünüyorum. Yabancıların hepsini önerdim ancak henüz teklif gelmedi, fiyatlarını azar azar düşürerek deneyeceğim bakalım ne kadarını satarsam iyidir. Kanat organizasyonu odaklı bir oyun oynatacağım o nedenle DR, DL, MR ve ML almak istiyorum . Para olursa ortasahaya da uzaktan şutları iyi olan bir oyuncu olabilir. Yabancı sayısı ilerde sorun olacağından Türklere yönelmeye çalışacağım ama kaliteli Türk oyuncuları da çok pahalı maalesef. Bakalım nasıl şekillenecek kadro.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Başarılar.

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler.

Taktiğimiz

Personellerimiz

İlk Hazırlık Maçımız

Giden Oyuncular

E. Eboue adlı oyuncumuz Fulham takımına 10 Milyon Euro karşılığında satılmıştır.

T. Ujfalusi adlı oyuncumuz Werder Bremen takımına 1 Milyon Euro karşılığında satılmıştır.

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

Bu defa da öyle hemen pes etme. Yapacağın hamleleri doğru belirle ki uzun soluklu kariyer hikayesi okuyabilelim.

Başarılar diliyorum.

Teşekkürler hocam. Umarım daha iyi geçer avrupa yoksa hevesim kırılıyor

Giden Oyuncular

Selçuk İnan 13 Milyon Euro'ya Paris Saint German takımına satıldı.

Gelen Oyuncular

HSV Takımından Tomas Rincon 3,5 Milyon Euro'ya transfer edildi.

Hoffenheim Sejad Salihovic 8,75 Milyon Euro'ya transfer edildi.

Transfer Hedeflerimiz

Gökhan Töre

Espen Ruud

Egemen Korkmaz

Hasan Ali Kaldırım

Cenk Tosun

Oyuncu Profilleri:

Hazırlık Maçları Sonuçları

Galatasaray 1-1 Anderlecht

Galatasaray 0-1 Hoffenheim

Galatasaray 1-2 Juventus

Süper Lig'i kazandık.

Sakatlıklardan dolayı yedek ağırlıklı çıktığımız maçta Fenerbahçe'yi uzatma dakikalarındaki gol ile mağlup ettik ve kupayı kazandık.

Odense takımından Espen Ruud 2,1 Milyon Euro'ya transfer edildi.

Bu arada yönetici arkadaşlar, sitede mesaj sayısı olayı olmadığından dolayı güncellemeleri edit yapmak yerine yeni mesaj atarak yapıyorum, bir sorun teşkil ediyorsa lütfen uyarın.

Rubin Takımından Gökhan Töre'yi 5 Milyon Peşin ve 48 ay taksitle 22 Milyon Euro ödeyerek satın aldık. Oyuncunun yıllık maaşı 3,9 Milyon Euro.

Gökhan yerine keşke Sercan'ı alsaydın aynı performansı gösteriyorlar neredeyse.

Hm hiç değerlendirmemiştim onu,neyse artık aldık bi kere.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta

İlk yarıdaki kötü oyunumuzun ve Umut'un ikinci yarıda bulduğu net pozisyonları değerlendirememesi sonucu mağlup olduk. Yeni transferler 2-5 hafta arası sakat. O nedenle ligde ilk 5 haftada pek umutlu değilim. Umarım Şampiyonlar Ligi maçlarını etkilemez bu durum.

Milan Baros 2,3 Milyon Euro karşılığında Fransa'nın Montpellier takımına satıldı
    Johan Elmander 4,4 Milyon Euro karşılığında Alman ekip Bayern Leverkusen'e satıldı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kendi fikirlerim orta sahada Selçuğu gönderip yabancı alman hata, DMC mevkinde adam oynattığın için Rincon pozisyon ve karar alması dışında neredeyse mükemmel bir DMC, orta saha sol kanatta amrabat, ara sıra emre ve riera oynayabilecekken ve gönderilmemişken gökhan töreye gerek varmıydı tabiki gerek vardırda bukadar acilmiydi. en azından öncelik uluslararası yetenekli bir DC olmalıydı diye düşünüyorum. Eboue nin 10m ye satılması başarı yerine gelen espen pek aratmaz eboueyi, aman dikkat sağlam bir dc almazsan yarın gazetelerde savunmada CRİS çıktı yazarlar Şaka bir yana kendi görüşlerimi yazdım hevesini kırmak istemem ama kendimce doğrular

Yorumun için çok teşekkür ederim Yorumdan heves mi kırılırmış daha çok yorum geldikçe daha da oynanılabilir oluyor bu kariyer konuları.

Rincon u Mücadeleci Orta Saha olarak oynatmayı düşünüyorum, DMC mevkiinde de Felipe Melo'yu.

Sol kanatta Emre as oyuncu olacak, Amrabat ve Riera da yedeği, Gökhan Töre'yi de sol değil sağ kanat için aldım aslında. Hamit de Ruud ve Gökhan'ın yedeği olacak.

DC pozisyonlarında Semih ve Dany'yi oynatacağım. Şu anda bir defans alamadım , ancak devre arasına kadar idare edeceğini umuyorum. Ben de şu aşamada tek eksiğin DC olduğu kanısındayım, Dany yerine bi adam almak şart ancak artık devre arasında kaldı.

Spor Toto Süper Lig 2.Hafta

Milli maç arasına girerken yine kötü bir sonuç ile berabere kaldık.

Şampiyonlar Ligi grubum da bence zor bir grup.

Burak Yılmaz sakat mı neden oynatmıyorsun ?

Bu sezon cezası vardı ya 2 maç o nedenle oynamadı.

Quote Originally Posted by hakankaraduman View Post
    Bu sezon cezası vardı ya 2 maç o nedenle oynamadı.
    anladım başarılar

Başarılar renktaş selçuğu satmasaydın keşke

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

Var olan kadroyu hepten değişmeni pek anlamış değilim. Selçuğun satılmasını hiç anlamadım; kaliteli türk oyuncu sıkıntısı yaşanan bir dönemde üstelik!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transferleri beğenmedim. Aldığın orta saha oyuncuları taktiğinle uyuşmuyor. Gökhan Töre'ye çok para vermişsin ve Gs için gerek yoktu bence en azından ilk sezon için.

Selçuk'u daha yüksek rakamlara satabiliyorsun. Ucuza gitmiş.

Hamit bekte yararlı olmaz.

Muslera - Hamit - Dany - Semih - Balta - Rincon - Emre Çolak - Salihovic - Melo - Gökhan Töre - Burak

ile oynacaksın sanırım. Eski kadronun daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Gs için ileriye dönük genç adayları alınabilirdi ancak sen öyle yapmamışsın. Ama bu demek değildir ki başarısız olacaksın.. Hadi bakalım
    Sentugo.

Transferleri kimse beğenmedi demek. Rincon'un top kapma, markaj özellikleri iyi olduğundan aldım. Mücadeleci Orta Saha olarak oynatacağım. Salihovic'in de teknik, pas gibi özellikleri iyi. Bakalım zamanla nasıl oynayacak takım. Şu anda tek eksikle çıktığım maçta iyi performans sergiledik. Tabi rakip Antalyaspor'du. Celtic maçı var önümüzde. O maç daha iyi bir kıstas olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Merhaba kaptan, öncelikle kariyerinde başarılar. Eboue yerine yaptığın transfer mantıklı, hem gelir elde etmişsin, hem de hemen hemen aynı performansı verecek kaliteli bir DR'yi çok iyi bir paraya almışsın. Selçuk'u kulübe kaynak yaratmak adına satmışsın anlaşılan, ama çoğu arkadaşın dediği gibi bence de hatalı bir hamle olmuş, en iyi Türk MC'lerden birini elden çıkarmamalıydın. Rincon tranferine lafım yok, gayet kaliteli ve Melo'nun seneye ayrılacağını düşünürsek de oldukça yerinde bir transfer. Selçuk kalsaydı Selçuk-Melo-Rincon ideal bir MC 3'lüsü olabilirdi. Salihovic de iyi tranfer, duran toplarda çok can yakacak, ayrıca yaratıcılığıyla ve teknik özellikleriyle iyi bir oyun kurucu olacak gibi duruyor. Son olarak uzun soluklu takımda direk yer alacak sağlam bir DC'ye ihtiyacın var, onun dışında Serdar Aziz'i de izleme listene al derim.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

hamitın sağ bek performansı nasıl gerçek hayatta rezilleri oynuyor zaten eğer hamit i sağ bek deniyorsan hataların en büyüğünü yaparsın verim alamıyorsan onun en iyi yeri orta saha dadır ben hamit ile oradan çok fazla faydalandım geçen sene

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Merhaba kaptan, öncelikle kariyerinde başarılar. Eboue yerine yaptığın transfer mantıklı, hem gelir elde etmişsin, hem de hemen hemen aynı performansı verecek kaliteli bir DR'yi çok iyi bir paraya almışsın. Selçuk'u kulübe kaynak yaratmak adına satmışsın anlaşılan, ama çoğu arkadaşın dediği gibi bence de hatalı bir hamle olmuş, en iyi Türk MC'lerden birini elden çıkarmamalıydın. Rincon tranferine lafım yok, gayet kaliteli ve Melo'nun seneye ayrılacağını düşünürsek de oldukça yerinde bir transfer. Selçuk kalsaydı Selçuk-Melo-Rincon ideal bir MC 3'lüsü olabilirdi. Salihovic de iyi tranfer, duran toplarda çok can yakacak, ayrıca yaratıcılığıyla ve teknik özellikleriyle iyi bir oyun kurucu olacak gibi duruyor. Son olarak uzun soluklu takımda direk yer alacak sağlam bir DC'ye ihtiyacın var, onun dışında Serdar Aziz'i de izleme listene al derim.
    Teşekkürler hocam yorumların için. DC olarak Dany yerine sağlam bi transfer yapmak istiyorum sezon arasında.

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    hamitın sağ bek performansı nasıl gerçek hayatta rezilleri oynuyor zaten eğer hamit i sağ bek deniyorsan hataların en büyüğünü yaparsın verim alamıyorsan onun en iyi yeri orta saha dadır ben hamit ile oradan çok fazla faydalandım geçen sene
    Hamit yedek bekliyor hocam. İlk 11'de DR olarak Espen Ruud'u oynatıyorum.

Arkadaşlar bu kariyer biraz yavaş gidecek, tatil bittiğinden dolayı diğer kariyer gibi olmayacak. Günde 1-2 maç şeklinde gidecek.

Daha erken ama korkmaya başladım, bir de bu kadar olumsuz yorum gelince İyi top çeviriyoruz ama pozisyon yok.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri