allah razı olsun arkadaslar saolun
Printable View
allah razı olsun arkadaslar saolun
nihayet rahat rahat oyunu oynayabileceğiz emeği geçenlere teşekkürler
saolun varolun
Teşekkürler..
Teşekkür etmek için orjinal FM almamız lazım aslında.. (bende orjinal var darısı herkesin başına)
Emeginize Zamaniniza Saglik
Artik Baska Bi Keyifle Oyniycaz:d
volkan abi sana ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler!!!
bu zamana kadar fmyi anlamadan oynuyordum.Ama şimdi sizin sayenizde FMden zevk almaya başlıyacam.Tekrar tekrar teşekkürler!!
volkan abi teşekkürler ne kadar söylesek azdır yerinizi dolduracak rakip bile yok iyi ki varsınız yoksa bu FM yi kendi dilimizle oynayamazdık teşekkürler...
çalışmlarada emeği olan herkese teşekür ederm . ufat tekek hatalar dışında herşey mükemmel
Tabiki teşekkürler turksportal
sağolun arkadaşlar beklemeye değdi bazen eleştiri yaptım size ama kusura bakmayın artım emeği geçen herkezden allah razı olsun
Abiler müthiş olmuş hepinizi kutluyorum oyun şimdi daha heyacanlı olacak..
çok teşekkürler Allah razı olsun hepinizden
Ellerinize sağlık.Bu yama için ne kadar emek verdiğiniz belli.İlhan'ın gösterdiği büyük çabayı,büyük ememği bilirim.Ellerinizie sağlık;)
çeviri işinin ne kadar zor bir iş olduğunu biliyorum. emeğinizin karşılığı kesinlikle ödenmez. çok teşekkürler...
sağolun yine en iyisini yaptığınıza eminim :)
arkadaslar ben yukledim olmadi neden acaba hala ingilizce yardim eder misiniz
emeği geçenlerin elerinden öpüyorum.
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim öncelike ellerinize , emeğinize sağlık .
Emeği geçen herkeze teşekkürler,Ellerinize sağlık.
ya ben yamayı yaptığınız zamandır türkçe oynuyorum şimdi turkish var tıklıom yinede oyun ingilizce çıkıo ya
Herkese Teşekkür etmeyi çok isterim ama maalesef active x hatası veriyor oyun açılmıyor bende birisi aydınlatabilir mi beni mümkünse?
ulan size helal olsun yine turksportal yine turksportal ... sizde olmasanız biz naparız :D emeği geçen herkesden allah razı olsun :D kop kop :)
ellerinize sağlık
öncelikle çıkardıgınız yama içinm size çok teşekkür ederim. emeğinizin karşılıgını ödeyemeyiz arkadaslar. teşekkür ediyorum.
bu arada yamayı indirdim ama rar dan çıkartırken hata veriyor na***am?
valla emeği geçen bütün arkadaşlardan ALLAH razı olsun.
Ellerinize sağlık :) Emeklerinize Sağlık.
eyvallah dostlar
ellerinize sağlık kardeşler
İşte turksportal farkı herkesin ellerine emeğine sağlık...
Elinize sağlık..
Tek eksik tarafı maç spikeri olmuş O da bidahakine artık Tekrar sağolun..