Originally Posted by
serwan
size bir eleştirimiz yok zaten.yaptığınız işe de saygı duyuyorum.korsanla ilgili mesajları silmenizi ve yazanları uyarmanızı da anlarım.hatta sadece yöneticiler değil diğer kullanıcılar da korsanla ilgili mesajları gönderenleri uyarabilirler.ama bazı üyeler korsanla ilgili mesajı değil korsan alan adamı eleştiriyorlar.neden korsan alıyorsun,almasan sorun çıkmaz vs vs. şeklinde mesajlar yazıyorlar ki görmüşünüzdür.ben de kendilerine soruyorum acaba şu an bilgisayarlarında ve hayatlarının diğer alanlarında kullandıkları herşey orjinal mi?en basit örnek olarak bir bilgisayarda her şey orjianl kullanıldığında yıllık maliyeti tahminen 1000 ytl yi geçer.sadece fm oynuyorum başka hiçbişey yapmıyorum derlerse başka.herkesten yıllık 1000 ytl vermesini bekliyorlarsa ayrı ama ben eminim ki bu tür yorum yapan arkadaşların tek amacı fm yi orjinal aldırmak.yoksa millet windows'u,antivirüs programını,mp3 ü korsan kullanmış umurlarında değil.nedenini daha önce yazdım.
ayrıca bişey daha.sigames'in yaptığı kusura bakmayın ama yapılabilecek bir hatadan çok işi önemsememek.yani bir nevi insanları enayi yerine koyuyorlar diyebiliriz bence buna.13 kişilik taktik ekranı kesinlikle gözden kaçabilecek bir sorun değil takdir edersiniz ki.ayrıca buna demoda eleştirilmesine rağmen düzeltilmeyen sakatlık sorununu da ekleyebiliriz.vs vs.