Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 108 sonuç

Konu: Oyunda Tatil e gidemiyorum ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by realbeck View Post
    siz öyle yorumları silin edin..madem site resmi bir site oyunun yapımıclarına karşı sorumlulukları var.onlarında bize karşı sorumlulukları var.her sene aynı sorunlarla karşılaşmamıza rağmen hala bu sorunlara kulak asılmıyor..sırf türkçe dili kullanılsın eklensin diye oyundaki hataları gözardı edip,basitmiş gibi göstermeyin..önceden milleti havaya veriyolar yenilik reklamlarıyla ama oyunu alınca eskisinden hiç bir farkı olmadığını görüyoruz..bence ilk önce türkçe yi ekletmeye çalışcagınıza bu hatalarla dolu oyunu üreterek insanları enayi yerine koymamalarını dile getirin..

Elbette bizlerde oyunun bukadar hatalı olmasından dolayı mutlu değiliz. Oyundaki hataları basitmiş gibi göstermeye, yok saymaya çalışıyor olsak işimizden gücümüzden zaman ayırarak sorunların çözümlerini sorunlu arkadaşlara ulaştırmaya çalışmayız. Biraz daha mantık çerçevesi içerisinde eleştiri yaparsanız mutlu olacağım. Kimsenin birşeyleri göz ardı etmek gibi bir niyeti yok. Silinen mesajlar "korsan aldım oynuyorum" "c.rack var mı?" gibilerinden mesajlardır. Bu konu ile ilgilide defalarca kere açıklama yapılmıştır. Bu muhabbetlerin bu forumlarda dönmesi yasaktır.

Ayrıca ingilizceniz var ve yeterli ise SI Games'in resmi forumlarını kullanarak sorunlarınızı orada dile getirmeniz, Turksportal'dan SI Games'e gide şikayetlerden daha etkili olabilir.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Elbette bizlerde oyunun bukadar hatalı olmasından dolayı mutlu değiliz. Oyundaki hataları basitmiş gibi göstermeye, yok saymaya çalışıyor olsak işimizden gücümüzden zaman ayırarak sorunların çözümlerini sorunlu arkadaşlara ulaştırmaya çalışmayız. Biraz daha mantık çerçevesi içerisinde eleştiri yaparsanız mutlu olacağım. Kimsenin birşeyleri göz ardı etmek gibi bir niyeti yok. Silinen mesajlar "korsan aldım oynuyorum" "c.rack var mı?" gibilerinden mesajlardır. Bu konu ile ilgilide defalarca kere açıklama yapılmıştır. Bu muhabbetlerin bu forumlarda dönmesi yasaktır.

Ayrıca ingilizceniz var ve yeterli ise SI Games'in resmi forumlarını kullanarak sorunlarınızı orada dile getirmeniz, Turksportal'dan SI Games'e gide şikayetlerden daha etkili olabilir.
    bir benim yazdıklarımın hiç birinde korsan aldım veya ***** var mı diye birşey yoktu oyunla ilgili sorunları dile getirdiğim mesaj silindi.iki söylediklerimde mantık çerçevesinde sorunlar.sizlerin savunduklarınız ve yazdıklarınız ortada,bizimde..işinizden gücünüzden zaman ayırıyorsunuz çok güzel ama ortada somut bir şey var mı?yine aynı sorunlar,saçma işler ve yine oyunu oynayanlar tarafında mutsuz bir tablo var..sizler hala enayi yerine koyulmadıgınızı düşünüyorsanız devam edin savunma yapmaya..iyi çalışmalar..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Enayi yerine konulduğunu düşünmek ile bunun bir oyun olduğu ve sorunların olabileceğini düşünmek arasında ince bir çizgi vardır. Neresinden bakmak istersen öyle görürsün. Birşeyleri savunma, özellikle oyunu ve oyundaki hataları, gibi bir niyetimiz yok en azından benim yok. Sadece bu forumda yöneticiyim ve kuralları uygulamaya çalışıyorum.

Bilmenizi isterim ki bizlerde en azından kendi adıma bende o mutsuz tablonun içindeki oyunculardan biriyim.

Konu amacından sapmasın kaldığı yerden devam edebilir.

evet çok ince bir çizgi 80 ytl kalınlığında..

kusra bakmayın konun sapmasından dolayı..

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by El Barto View Post

size bir eleştirimiz yok zaten.yaptığınız işe de saygı duyuyorum.korsanla ilgili mesajları silmenizi ve yazanları uyarmanızı da anlarım.hatta sadece yöneticiler değil diğer kullanıcılar da korsanla ilgili mesajları gönderenleri uyarabilirler.ama bazı üyeler korsanla ilgili mesajı değil korsan alan adamı eleştiriyorlar.neden korsan alıyorsun,almasan sorun çıkmaz vs vs. şeklinde mesajlar yazıyorlar ki görmüşünüzdür.ben de kendilerine soruyorum acaba şu an bilgisayarlarında ve hayatlarının diğer alanlarında kullandıkları herşey orjinal mi?en basit örnek olarak bir bilgisayarda her şey orjianl kullanıldığında yıllık maliyeti tahminen 1000 ytl yi geçer.sadece fm oynuyorum başka hiçbişey yapmıyorum derlerse başka.herkesten yıllık 1000 ytl vermesini bekliyorlarsa ayrı ama ben eminim ki bu tür yorum yapan arkadaşların tek amacı fm yi orjinal aldırmak.yoksa millet windows'u,antivirüs programını,mp3 ü korsan kullanmış umurlarında değil.nedenini daha önce yazdım.

ayrıca bişey daha.sigames'in yaptığı kusura bakmayın ama yapılabilecek bir hatadan çok işi önemsememek.yani bir nevi insanları enayi yerine koyuyorlar diyebiliriz bence buna.13 kişilik taktik ekranı kesinlikle gözden kaçabilecek bir sorun değil takdir edersiniz ki.ayrıca buna demoda eleştirilmesine rağmen düzeltilmeyen sakatlık sorununu da ekleyebiliriz.vs vs.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

ne zaman çıkacak bu yeni yama acaba ? yeni oyuna kadar çıkar heralde

Quote Originally Posted by serwan View Post
    size bir eleştirimiz yok zaten.yaptığınız işe de saygı duyuyorum.korsanla ilgili mesajları silmenizi ve yazanları uyarmanızı da anlarım.hatta sadece yöneticiler değil diğer kullanıcılar da korsanla ilgili mesajları gönderenleri uyarabilirler.ama bazı üyeler korsanla ilgili mesajı değil korsan alan adamı eleştiriyorlar.neden korsan alıyorsun,almasan sorun çıkmaz vs vs. şeklinde mesajlar yazıyorlar ki görmüşünüzdür.ben de kendilerine soruyorum acaba şu an bilgisayarlarında ve hayatlarının diğer alanlarında kullandıkları herşey orjinal mi?en basit örnek olarak bir bilgisayarda her şey orjianl kullanıldığında yıllık maliyeti tahminen 1000 ytl yi geçer.sadece fm oynuyorum başka hiçbişey yapmıyorum derlerse başka.herkesten yıllık 1000 ytl vermesini bekliyorlarsa ayrı ama ben eminim ki bu tür yorum yapan arkadaşların tek amacı fm yi orjinal aldırmak.yoksa millet windows'u,antivirüs programını,mp3 ü korsan kullanmış umurlarında değil.nedenini daha önce yazdım.

ayrıca bişey daha.sigames'in yaptığı kusura bakmayın ama yapılabilecek bir hatadan çok işi önemsememek.yani bir nevi insanları enayi yerine koyuyorlar diyebiliriz bence buna.13 kişilik taktik ekranı kesinlikle gözden kaçabilecek bir sorun değil takdir edersiniz ki.ayrıca buna demoda eleştirilmesine rağmen düzeltilmeyen sakatlık sorununu da ekleyebiliriz.vs vs.
    dostum aynen katılıyorum onlarada soruyorum (korsan diye eleştirenler..) sizin kullandığınız işletim sistemi orjinalmi veya her oyunu orjinal mi alıyorsunuz ya da filmleri gelmiş burda korsanla dalga geçiyolar(ayranı yok içmeye tahteravalli ile gider s...maya kusura bakmayın tam yerinde bi cümle)))))

Neyse yha yama gelsede düzelse bari =) yama gelene kadar oynamıcam bu oyunu =))

Angry

Quote Originally Posted by byvirus View Post
    1-tatile çıkamıyorum
    2-belli bi süre oynadıktan sonra hata mesajı alıp oyun kapanıyor
    3-2d maç esnasında çıkan pop-up penceresi takılıp kalıyor,kapanmıyor
    4-genç oyuncular hariç as oyuncularımın hiçbiri kontrat yenilemiyor
    5-mesajlara cevap verdigim zaman yanlarda çıkan sarı ya da kırmızı renkli noktalar silinmiyor(önemsiz görünebilir ama cevap verdip vermedigimi anlayamıyorum)
    6-top kalecimde,önünde kimse yok herkes orta saha çizgisinde ama dönüp topu taca atıyor hiçbi anlam veremedim ve bu birden fazla oldu(kalecim volkan belki o yüzdendir diycem ama volkan bile o kadar salak degil )
    7-benim futbolcular maça hap alıp çıkıyor heralde arada dönüp kendi kalelerine şut çekiyorlar,ugur boral bile aml oynarken kendi kalesine şut çekti ve gol attı...
    8-ve şuan aklıma gelmeyen bisürü sorun
    9-sabırsızlıkla bekledigim oyundan 4 günde SOĞUDUMMM
    aynen vallahi hepsi bendede hele belli bir sure sonraki adami deli edio

Quote Originally Posted by trekclown View Post
    aynen vallahi hepsi bendede hele belli bir sure sonraki adami deli edio
    dostum şimdi orjinal alan kendini bişey sanan delikanlı arkadaşlar sana da korsan derse şaşırma ve devamında tek çare orjinal almak gibi bişey yazarlarsa sinirlenme anlayışla karşıla

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bende orjinal oyun var böyle bi sorun yok
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

dostum orjinallerde görülmüyormuş zaten burdakiler büyük bi ihtimalle sorun halledilsin diye orjinal oyunda var diyor inanmıyorum ben sigamesin forumunda da bununla ilgili açıklamalar olmuştur .hatta dalga geçildiğini duymuştum.

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

orjinal alin diyen admin arkadaslar siz oyuna para veriormusunuz yoksa bedava gelen dvdlerden mi kullaniyorsunuz?

bizler cakma dvd kullaniorum nedenide 80ytl gibi yüksek ücret ödeyemiycegimdendir dalga gecer gibi git orjinalini al yazmissiniz
    bizimde paramiz olsa bizde aliriz ki bir sezonda en azindan 7-8 cok iyi oyun oluyor hepsini orjinal alsak 400-500 ytl eder.

daha yapici olursaniz cok daha iyi olur diye düsünüorum

Quote Originally Posted by burakofly View Post
    oyundaki holiday hatasını hepiniz biliyosunuzdur çözümü varmı bide amc ve fc ye birer adam koyunca oyunda 13 adam gözüküyo sizde de oldumu
    Arkadaşın dedigi gibi tek forvet olunca amc ve fc çiftleniyor.nasıl iş anlamadım valla ? Hem ögrenci adamız biz 8o milyon ne gezer bizde

Bu konuda Turksportal Ailesinin yapacak birşeyi yoktur.Sonuçta oyunu Turksportal değil sigames yapmaktadır.Turksportal aracıdır ve sorunları dile getirir.Oyun içindeki tatil modu çokta önemli değil aslında zaten tatile gidip maç oynamadıktan sonra oynamanın ne anlamı kaldı.Ben korsan oyun kullanıyorum sorun yaşamıyorum ama bu demek olmuyorki sizde korsan kullanın sadece benim görüşüm sizlerden farklı ben parasal olarak düşünmüyorum icraat olarak düşünüyorum.SiGames benim önüme Türkçe oyunu sunmadığı sürece ben bu oyunun orjinalini almayacağım.Crysis oyunu Türkçe olarak çıkmıştı gittim paşa paşa paramı verdim aldım ama Türkçe olduğu için aldım ki eA destekli oyun.Eğerki sigames önüme Türkçe oyunu sürerse gidip orjinal almaya razıyım.Çok merak ediyorum acaba çokmu zor geliyor Türkçesini yerleştirmek dbsine.Eğer bu kadar zorsa Türksportal nası beceriyor bu işide koskoca sigames Türksportal'dan yardım alarak yapmayı akıl edemiyor.Yine söylüyorum Türkçe oyunu sunsunlar önümüze ben eminimki oyun severler gerektiği yerden kısar orjinal oyun alır.Ama önce icraat gerekir

hata kullanıcılarda .bu siteye gelip c.rack istiyorlar.burası resmi bir site asıl onların uyarılıp uzaklaştırılması lazım.!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    biz korsan almayın orjinal alın demiyoruz .biz oyununuz korsansa sorunları burda yazmayın aldığınız yere başvurun burası resmi bir site yardım olmaz diyoruz
    Last edited by philips : 29.Kasım.2008 at 12:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bence Oyunu Orjinal Alan Arkadaşlarım Hata Yapmışlar.Neden.?Hemen Açıklayayım...

- Bende Oyunu Orjinal Almayı Düşünüyordum.İlk Önce Demo Sürümü İndirdim Ve Oynadım.Hatalar Beni Pek Memnun Etmedi.Oyundan Tam İstediğim Performansı Alamıyordum.Neyse Full Sürümü Bekle Bakalım Dedim.Daha Sonra Full Sürüm Çıktı.Hemen Gidip Almadım Oyunu.Önce Bir Burdaki Yorumları Okudum.Oyunu Orjinal Ve-Veya Korsan Yazılım Olarak Kullananların.Baktım Ve Gördüm Ki Sadece Korsan Alan Arkdaşlarımda Değil,Genel Olarak Oyunda Çok Büyük Hataların Boy Göstermesi.Dedim Ki Free Bir Sürüm Programı Denemek Gibi Korsan Oyunu Bir Kurup Deneyeyim Dedim.Sadce Full Sürüm Hakkında Daha İyi Bilgi Sahibi Olmak İçin.Ama Gördüm Ki Yapılması Gereken Çok İş Varmış.Göze Batan Bir Çok Hata Hevesimi Kırdı Açıkcası.Daha Sonra Düşündüm Ve Dedim Ki Bu Kadar Sorunlu Bir Oyuna 80YTL Gibi Bir Rakam Ödeyip Almak Pek Doğru Olmaz Diye Düşündüm.Ve Açıkcası Elimden Tekrar Rafa Koydum Oyunu.Almadım.Beklemek Bence En Güzel Çözüm Arkadaşlar.Eğer Bu Hataları Tamamen Düzeltip Sağlam Ve Eğlneceli Bir Oyun Koyarlarsa Ortaya SI,Seve Seve Gider Alırım.Ama Şimdi Değil...Bence Burdaki Bir Çok Arkadaş Da Böyle Düşünüyor.Ama Anlatım Şekilleri Yanlış Gibime Geliyor Bence...Saygılar...

Dip Not:Oyunu Orjinal Alan Arkadaşların Hata Yaptıklarını Söylememin Sebebi Sadece Biraz Aceleci Davranmaları İdi.Biraz Daha Bekleyip,Tüm Yorumları Okuyup Karar Vermeleri Bence Daha İyi Bir Seçim Olabilirdi.Bu Benim Düşüncem Tabi.Yoksa Ben Kimseyi Korsan'a Yöneltmek İstemiyorum.Ama Mantıklı Hareket Etmekte De Yarar Var...

orjinal oyunda tatile çıksan bile tatil dönüşü skora tıkladığında yani gollerini kimin attığını görmek istesen oyun takılıyo,donuya kalıyo,,buna nasıl çözüm bulucaklar çok merak ediyorum,3yıldır oyunu orjinal cd sinden oynuyorum,ilk defa böyle bi hatayla karşılaştım.peki tatile gidebilen arkadaşlar maç skoruna tıkladığında problemle karşılaşmıyolarmıııı.............

FM 2009 İçin Daha Erken 2008 ' e FuLL devam

Sürüyle Hata Var en iyisi fm 2008 'e devam...Bence Çok daha güzel

Smile

Quote Originally Posted by emircanatici View Post
    Bu konuda Turksportal Ailesinin yapacak birşeyi yoktur.Sonuçta oyunu Turksportal değil sigames yapmaktadır.Turksportal aracıdır ve sorunları dile getirir.Oyun içindeki tatil modu çokta önemli değil aslında zaten tatile gidip maç oynamadıktan sonra oynamanın ne anlamı kaldı.Ben korsan oyun kullanıyorum sorun yaşamıyorum ama bu demek olmuyorki sizde korsan kullanın sadece benim görüşüm sizlerden farklı ben parasal olarak düşünmüyorum icraat olarak düşünüyorum.SiGames benim önüme Türkçe oyunu sunmadığı sürece ben bu oyunun orjinalini almayacağım.Crysis oyunu Türkçe olarak çıkmıştı gittim paşa paşa paramı verdim aldım ama Türkçe olduğu için aldım ki eA destekli oyun.Eğerki sigames önüme Türkçe oyunu sürerse gidip orjinal almaya razıyım.Çok merak ediyorum acaba çokmu zor geliyor Türkçesini yerleştirmek dbsine.Eğer bu kadar zorsa Türksportal nası beceriyor bu işide koskoca sigames Türksportal'dan yardım alarak yapmayı akıl edemiyor.Yine söylüyorum Türkçe oyunu sunsunlar önümüze ben eminimki oyun severler gerektiği yerden kısar orjinal oyun alır.Ama önce icraat gerekir
    Evet arkadaşlar emircan arkadasımız cok güzel yazmış yazdıklarına bende katılıyorum bizler tatile çıkmayı veya çıkmamayı dert etmeyelim madem tatile çıkacan ne önemi var oyunu oynamanın bizler yapımcı şirkete oyunu TÜRKÇE yapmayı dile getirmeliyiz ve bundan sonra cıkacak FM serilerinde TÜRKÇE dil olsun bizler sadece aramızda tartışırsak böle bişey sadece hayal olur ve TURKSPORTAL ailesinin çıkaracağı yamaları bekleriz benim fikrim ve önerim içimizden çok iyi ingilizce bilen birisi bu sorunu dile getirsin ve diğer senelerde oyun türkçe olsun die bir yazı yazsın ve yazdığı yazıyı hep beraber SIGAMES şirketine gönderelim bizler ne kadar birlik olursak onlarda daha hızlı ikna olabilir çünkü biri gidip orada ya bu oyun neden türkçe değil derse adamlar ee orjinal satışı düşük der geçiştiri verir tek bir kişi değil hep beraber yapalım bunu inşaallah bu önerimi göz önünde bulundurursunuz. Artık herkes şunu bilsin ki oyunu maddi durumu elverişili arkadaşlar orjinal alır maddi durumu kötü arkadaşlar alamazlar bu kadar hata varken zaten orjinal alınması anlamsız bence kimse kimseyi kırmamalı ve tatile çıkmayı sorun etmemeli

Ne yani oyun illa orjinal mi alınacak ? Koskoca Microsoft, Film şirketleri, Programlar kendileri çıkarıyor korsanlarını. Peki neden ? Oyunun filmin vs. içerisinde bir ton reklam banner vs. var. Parayı zaten oralardan kazanıyorlar. Yanlış anlaşılmasın kimseye korsan oyun film alın demiyorum ama Türkiye gibi bir ülkede 80 ytl için 10 gün çalışan varken kimse burada ahkam kesmemeli, sonuçta korsan da olsa şirketler para kazanıyor bu açık ve net.

Tatile çıkmak yada çık"A"mamak oyunun donup kalması 13 kişilik bi taktik ekranı BENCE hiç gerek olmayan 3D saçmalığı -ki ellerine yüzlerine bulaştırdıklarını düşünüyoum- Oyun türkçe olmazsa o parayı neden vereyim bakın crysis'e gibi örneklemelerden artık sıkılan bi forum OKUYUCUSU olarak artık doldum taştım. Ben bu oyunu 4-5 senedir oynuyorum bu güne kadar çıkan hiç bi türkçe yamayı ,grafik eklentilerinin hiç birini oyuna eklemedim sadece official pachler ile yetindim ve bugüne kadar ocak ayında çıkan ".0.2" pachinden önce çıkan ".0.1" pachinin hiçbirini kurmadım ".0.2" çıkana kadar oyunu almadım oynamadım.

Gelelim 2009 saçmalığına ilk defa oyunu kasım ayının sonunda aldım ".0.1" pachini yükledim.

Ne geçti elime koca bir hiç.! İyi ki orjinalini hemen almak için yine ".0.2" pachin çıkmasını beklemişim çünkü sinirden kırdım cd'yi...

Oyun türkçe olsun diye bi beklentim yok açıkcası. Bu şekilde bi beklentisi olan arkadaşlarada saygı duymaktan başka yapabilcek bir şeyim de yok. Umarım bu ütopyalarına en kısa sürede ulaşabilirler, ütopya diyorum çünkü; her sene sırf kadro güncelliğii korumak adına küçük farklarla önümüze sürülen aynı oyunu bu sene büyük değişikliklerle ve tabi ki güncellenmiş kadrolarla raflardaki yerini alacağını açıkladığı gün herkes umutluydu, ama belirtildiği gibi olmadı türkiye liginde bir futbolcunun 10 sene sonra vatandaşlık kazanması,maçların ortalama 4 gol gibi yüksek bi gol ortalamasında oynanması, her maçın sonunda 2 aylık bi sakatlık tablosuyla karşılaşmanız, tatile gidememeniz, 13 kişilik bi taktiksel dizilim, vs vs... bu kadar basit hataları düzeltemeyen bir firma türkçe gibi çetrefelli bi dille piyasa girerse sizce neler olur bi düşünün derim bu ütopya bence uzun bir süre devam eder hatta şimdiden bi şehir efsanesi olma yolunda ilerliyor bile...

Özetlemek gerekirse ocaktan önce oyuna başladığım için pişmanım. Herkese bol fm li az sitresli günler geceler diyorum.

NOT: Oyunu orjinal alan almayan herkese saygım var, Turksportal ailesine ve yöneticilerine saygım var, hatta SI bile saygım var ama yaptıklara işe ne yazık ki bu saatten sonra saygım yok!!!
    Last edited by mstfglsrn : 06.Aralık.2008 at 08:33 Reason: Yazım hatası

yöneticilerin mesajları silmesi çok ayıp bir davranış bence.

turksportal ekibinin güzel çalışmaları ile bu tuhaf davranışı aynı kefede düşünmek çok üzücü.

yakışmıyor.

herkes sigamesi övmek zorunda değil!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cool

Quote Originally Posted by salihsacma View Post
    yöneticilerin mesajları silmesi çok ayıp bir davranış bence.

turksportal ekibinin güzel çalışmaları ile bu tuhaf davranışı aynı kefede düşünmek çok üzücü.

yakışmıyor.

herkes sigamesi övmek zorunda değil!
    Sevgili kardeşim.Tartışma bir boyutu geçmiş ki bazı mesajlar silinmiş.Zaten kimse burda sigames'i övmüyor.Herkes doğru ya da yanlış bildiği şeyler hakkında tartışıp bir doğruya ulaşmaya çalışıyor.Ama belirli saygı çerçevesini bozmadan.Herkes sigames'i övmek zorunda değil demişsin.Gerekirse adminin bile sigamesi övmediğine dair bir örnek linki aşağıya koydum.Bu şekilde konuşmalardaki tarafsızlığı daha iyi anlarsın.

http://forum.turksportal.net/vb/show...85&postcount=2

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Sevgili kardeşim.Tartışma bir boyutu geçmiş ki bazı mesajlar silinmiş.Zaten kimse burda sigames'i övmüyor.Herkes doğru ya da yanlış bildiği şeyler hakkında tartışıp bir doğruya ulaşmaya çalışıyor.Ama belirli saygı çerçevesini bozmadan.Herkes sigames'i övmek zorunda değil demişsin.Gerekirse adminin bile sigamesi övmediğine dair bir örnek linki aşağıya koydum.Bu şekilde konuşmalardaki tarafsızlığı daha iyi anlarsın.

http://forum.turksportal.net/vb/show...85&postcount=2
    değerli arkadaşım,

benim itiraz ve şikayet ettiğim şey turksportal ekibinin genel duruşu değil, aksine yaptıkları işlerin kalitesini takdir ettiğim için şaşırdım mesajların silinmesine.

forum kurallarını ve yasal sınırları aşan yorumların elenmesi elbetteki kaçınılmaz ama benim bahsettiğim bu değil.

ben aynı konu içerisinde "bir sürü konuyu amacından saptıran mesajın" durup oyunu ve durumu eleştiren mesajların silinmesini eleştirdim.

umarım meramımı anlatabilmişimdir

sevgiler

Arkadaşlar konu bence çok fazla uzadı.Burası bir resmi site ve burda illegal paylaşımın yapılması isteniyor bazı kişilerce.Korsa oyunlarda karşılaşılan bir durumdur,tatile gidememek.Bunu bir saçmalık olarak görmeyelim.Çünkü adamlar korsan oyunun önüne geçebilmek için bir takım tedbirler alıyorlar.Çokda haklılar.

Saçmalık valla ya cozumu bulundu dıyolar ama artık Fm 09 cok bozuldu oyunum orjinal ama tatıle gıtmek ıcın 1-2 ay beklıyorum ayıp gunah valla bi daha orjinal alırsam top olayım ya Cm 2009 cıksada baslasak artık

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ShoTa View Post
    Saçmalık valla ya cozumu bulundu dıyolar ama artık Fm 09 cok bozuldu oyunum orjinal ama tatıle gıtmek ıcın 1-2 ay beklıyorum ayıp gunah valla bi daha orjinal alırsam top olayım ya Cm 2009 cıksada baslasak artık
    Oyunun orijinal ise direk sigames'e şikayet at ancak orijinallerde görülen bir durum değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

hatalar düzeltildikten sonra fm 08'de olduğu gibi 09'unda başından kalkamıyacaz hepimiz bundan eminim

Quote Originally Posted by emircanatici View Post
    aynen katiliyorum Tükçe olsun kısarım bı yerden pantolon almam sıgara almam gider alırım orjinal fm yi saten bütün oyunları korsan almamın sebebi bu ama ne oldu kabus 22 diye Türk yapımı bi oyun çıktı gittim aldım Karanlık diye Türkçe oyun çıktı gittim aldım orjinali Türkçe olsun yeter İngilizce bilsem de Türkçe oyun ararım ama aslında bizde suç var ya elden beklemiyceksin kendin yapcan ama nerdeee

Saygılar

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri