yalancı çoban olduk iyice :(
Normalde kiraık gönderdiklerimi de satacaktım lakin pek istediğim rakamlar gelmedi bende kiraladım..Olcanıda kiralayacaktım da rakam cazip geldi. Transfer gelirinden payım %10 yani olcandan bana çerez parası kaldı gibi bişi (:
evet Paund kullanıyorum para birimi olarak. Levini not alayım. Caner iyide malyeti yüksek geldi bana yıllık istediği rakam imza parası ve temsilci falan bonservisiyle beraber 2.5 falan buluyordu. Sol beke canavar gibi 2 adam aldım ama paylaşamıyorum ki ):
Aldık aldık tüm imkansızlıklara rağmen bi 10-12 oyuncu aldık yine (:
----------------------------------------------------------------
Yalancı çoban gibi oldum lakin hani derler ya başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez diye heh aynen öyle oldu gibi.. Oyuna başlangıcım zaten sancılı olmuştu yeni seride acemiyim diye ağırdan aldım gerek oyuncu bulma satma gerek taktik oluştururken ince eleyip sık dokudum..Şimdilerde ise ttnetin maduruyum..Hafta sonu memlekete gitmiştim dün itibari ile de hastanede kontrolüm vardı. Ben evin anahtarını halamlara bıraktım ev taşımıştım internet bağlantısı için. Dün geldim halen bıraktığım gibi.. Evimde net yok şu sıralar..Telefonda da hat değişikliği yaptım cumartesi günü 2-4 gün içinde mesaj gelir kullanıma başlarsınız denildi o da halen yok.. Telefonun mobil paketini de kullanamıyorum..Şirket USB portlarını kapattı evden atıp burdan paylaşamıyorum..Hepinizden yine yeni yeniden özür diliyorum..Düzenim inş 1 hafta içinde tamamen oturur bu süre zarfında da imkan buldukça güncelleyeceğim..
------------------------------------------------------------------
Belki SS paylaşımı olamayacak ama bilgilerimizi paylaşabiliriz. Zira oyunda gördüğüm eksiklikler ve kendi eksikliklerim anlayamadıklarım falan birçok soru oluştu şimdiden..