1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: Yolculuk Başlasın...

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Sıkıntıyı Trabzon değil ben çekiyorum ya (:
    İlerleyen zamanlarda maaş bütçesini dengeleyemediğimiz vakit yani maddi krize sürükleniyoruz hele başkanda destek çıkmayınca
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    İlerleyen zamanlarda maaş bütçesini dengeleyemediğimiz vakit yani maddi krize sürükleniyoruz hele başkanda destek çıkmayınca
    Malouda dahil yüskek mayış alanların alayını gönderdim şu gidenler kısmında Malouda eksik onu da Romaya kakaladım Transfer mantığımı ise biliyon nerde genç kelepir orda Diaz inş mali durumu toparlarız biraz başarılı olursak para aqar kasaya

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Malouda dahil yüskek mayış alanların alayını gönderdim şu gidenler kısmında Malouda eksik onu da Romaya kakaladım Transfer mantığımı ise biliyon nerde genç kelepir orda Diaz inş mali durumu toparlarız biraz başarılı olursak para aqar kasaya
    Aynen aynen en iyisi o zaten çok money alıyor namussuzlar
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Şu Maluda'yı nasıl gönderdiysen Çağrı'yada anlat adam dünden beri dert yanıyo gönderemedi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Şu Maluda'yı nasıl gönderdiysen Çağrı'yada anlat adam dünden beri dert yanıyo gönderemedi
    Maloudayı listeden kaldırsın oyunda biraz ilerlesin 1 gün falan sorna maloudayı satlık + kiralık listesine koysun istenilen ücreti 10 bin lira yapsın yine ilerlesin hemen esc ile oyunu durdursun yani oyunda birkaç saat geçmiş olsun Malunun talipleri artmış olur ondan sonra maloyu klüplere önersin ancak kiralık olarak ardından kadro durumunu rotasyon ve istenilen maaşı %0 ayarlayıp önericek..sonra tekliflerin glemesi lazım ardından maaşını yüzde 100 yapıp aylık oranı 40 50 bin den paarlık yapsın ama maaşı kesin %100 olsun anlaşıncada artık gerisi malunun gidip gitmemesine kalmış (:

Mesaj Yetkileri