O şansımızı gerek bitiricilik sorunu gerekse şanssızlıktan kaybettik :)
Kadro derinliği ile yapıcak başka bir şey yok.Sürekli bek arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum.İstediklerim gelmiyor :) EyvAllah gidiyorduk :)
Printable View
O şansımızı gerek bitiricilik sorunu gerekse şanssızlıktan kaybettik :)
Kadro derinliği ile yapıcak başka bir şey yok.Sürekli bek arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum.İstediklerim gelmiyor :) EyvAllah gidiyorduk :)
FenerBahçe ile berabere kalıp Erciyes den 5 yemek de ne oluyor.Sonuçlar diğer güncellemelere göre daha da kötüleşmiş hocam.Birşeyler yapmak lazım hocam bu böyle gitmez:)
Baya dibe vurmuşuz
Toparlarız hocam
Spoiler: 15. Hafta
Çekişmeli geçen maç tek golle bizim lehimize bitti.Patronu yenmemiz umarım kendilerini kızdırmaz :zuhaha
Yavaş yavaş genç transfer etmeye başlıyoruz.İlki İsmail oldu.Çok beklentim yok.İleride iyi bir rotasyon olabilir :)Spoiler: İsmail
Kanatlardan istediğim parlamayı bir türlü bulamıyorum.Bu sırada karşıma bu arkadaş çıkınca dedim bu kadar geniş alanda oynama kapasitesi olan biri kaçırılmaz :)Spoiler: Ledesma
Spoiler: 16. Hafta
Sonra İsmail neden yeniliyor :zuhaha
Spoiler: ZTK C Grubu 5. Maç
Rakip sert oynamak istedi ama hakem izin vermedi.Bizde böyle olunca fırsatları affetmedik.
Spoiler: 17. Hafta
Temiz oynadık ve hakettiğimiz galibiyeti aldık.
Spoiler: ZTK C Grubu 6. Maç
Bir insan kesinleştirdiği liderliğine rağmen neden as kadro çıkar anlamam.Biz bile birkaç oyuncu dinlendirdik.Maalesef 3. olup veda ettik kupaya.
Spoiler: C Grubu
Kesinlikle o güncelleme direk oyunun kendi yönetimiydi bence.Ben inanmıyorum takımımın gerçek performansı olduğuna.Hep son dakikalar , şans golleri.Bildiğin heyecan yaratma politikası güttüğünü düşünüyorum oyunun :)
Şimdi çıktı yine biraz daha :)
İnşallah.ZTK'dan da elendik artık daha rahat çıkarız maçlara sanırsam :)
Hızlanması, Hız'ından 3-4 tık yani Ledesma'da olduğu gibi olunca oyuncu kanadı çok daha etkili kullanıyor. Ligde son 3 maç 6 puan çok iyi zaten kayıp maçta GS normal
Spoiler: 18. Hafta
Oldukça tatsız geçen maçta tek golle vermemiz canımı sıktı açıkcası:confused:Spoiler: 19. Hafta
Samet hoca ile yine kozlarımı paylaştık.Ama artık canımı sıkmaya başladı yorumları :zuhahaSpoiler: 20. Hafta
Altta paylaşacağım golden sonra artık kimsenin taktik yüzünden bu haldeyiz sözünü etmesini bırakmasını istiyorum.Şu pozisyon her maç 80'den sonra yaşadıklarımın bir özeti.Oyunun bana yaptığı bir şaka deyip gülüp geçiyorum.İstediğiniz taktiği yapın böyle müthiş golleri engelleyemezsiniz :)Spoiler: 21. Hafta
Spoiler: İşte muhteşem bir gol
Spoiler: 22. Hafta
Formda bir rakibe karşı güzel bir hezimet yaşadık.Yine ligin orta sıralarına doğru düştük böylece :)
Gol harbiden muhteşem miş:) puan durumu ne alemde?
Spoiler: 23. Hafta
Oldukça keyifli geçen maçta yüzü gülen taraf olduk :)
Spoiler: 24. Hafta
Spoiler: 25. Hafta
Spoiler: Puan Tablosu
Yeterince uzaklaştık düşme bölgesinden.Üstüne bir AL şansımız hala sürüyor.Tabi çok zor olarak görüyorum ben bu ihtimali :)
Spoiler: Oyuncu Verileri
Spoiler: Hamdi
Yavaş yavaş takıma alışmaya başlattı.Umarım gollerini devam ettirir :)
Spoiler: Muhammed
Bu sezon çok fazla markaj da kaldı.Yinede elinden geleni yaptı sayılır.
Spoiler: Mali Durum
Normalde ekside olan bütçe kazandığımız maçlar sayesinde gayet hoş şekilde yükseliyor :)
son maçlar bayaa çekişmeli geçmiş ama bi şekilde kazanmasını bilmişiz aynen devam edem al potasından kopmadan
Aynen hocam AL gidersek çok iyi olur:)
Biraz daha zorlayıp AL'ye gidersek çok güzel olacak
Spoiler: 26. Hafta
Spoiler: 27. Hafta
Hakettiğimiz bir 3 puandı.Alamamak üzücü :(
Spoiler: 28. Hafta
Tabi büyük takımlar bir şeyi hakedince almasını biliyor :)
Spoiler: 29.Hafta
Lider bile hakettiğimizi kabul ediyor ama yapıcak bir şey yok.Oyun kabul etmiyor :)
Spoiler: 30. Hafta
Spoiler: Ligde kalma primleri ödendi
Spoiler: 31. Hafta
Hehe ne denebilir ki :zuhaha
Spoiler: 32. Hafta
Tüm büyüklerle maç yapıp son maçımızda kin kustuk :zuhaha
Galatasaray'a yaptığın hiç hoş olmamış :D
Resimlerle alakalı forumda kaç defa yazdım bir tane de yetkili zahmet edip cevap dönmedi. Karınca duası gibi yazılar :) Bence ss leri kırpıp paylaş dostum diğer türlü ss paylaşınca okunmayabiliyor veriler.
31 ve 32. haftaya bayıldım :D
Sen git Fenerden 6 ye sonra Galatasaraya 5 at oldu mu şimdi :D
31 ve 32.haftalara ben de bayıldım :D :D
bişey soracağım. 2.sezonda sper ligde ve ptt 1.ligde yabancı durumu nasıl?
Son maç fenaymış gerçekten:)
Spoiler: 33. Hafta
Spoiler: Gençlerimiz hiç ilgilenmesekte lider olmuşlar ^^
Spoiler: 34. Hafta
Spoiler: Durumumuzu düzelttik gibi
Spoiler: Biraz kısır bir sezondu.Yinede çok kötü değildik.
Spoiler: Lig Durumu
Spoiler: Temiz bir sezon geçirdik.
Spoiler: Beklenmedik başarı olarak gözüktük
Spoiler: En iyi ilk 11
Spoiler: Üst sıralara oynayıp risk aldık
Spoiler: Kar açıkladık
Spoiler: Hazırlıklar tamamlandı
Spoiler: Transfer durumu
Kariyer kapanmasın diye elimdeki ssleri atayım dedim.Pek giremiyorum şu sıralar.Bir dahakine oyuncuları falan tanıtırım.İstediğim transferleri pek yapamadım ama kötü bir kadro da yok gibi.Oyuncularımı satamadım mecbur sözleşme feshine gittim.Buda biraz para kaybı yaptı.
Sağ tıklayıp resmi açarsanız görünür oluyor.Elimden geldiğince kırpıyorum ama tam ekran 1920 oynayınca bazen mecbur sığmıyor bazı şeyler :)
Yabancı durumu son güncelleştirme yok bende.O yüzden 5 yabancı oynayabiliyor toplam 8 yabancı sanırsam.
Açıkcası Fener yenmedi oyun yendi :zuhaha Aynen öyleydi :)
Vay İsmo Uleyn Nerelerdesin Sen?
Merak Etme Senin Kariyer Kapanmaz :D Sen Torpillisin Kardeşim Özel Alaka :D
Harcanan paraya bakarsak transferler çok iyi olmuş. Hayırlı olsun:) Ligde de iyi sayılır bir sırada bitirmişiz. TS nin üst üste şampiyon olması da hoş olmuş:)