Transferlerimiz güzel işimize muhakkak yarıyacaklar, kiralıklarda on numara olmuş küme düşmek yerine orta sıraları seçseydik ya bu kadroyla![]()
Transferlerimiz güzel işimize muhakkak yarıyacaklar, kiralıklarda on numara olmuş küme düşmek yerine orta sıraları seçseydik ya bu kadroyla![]()
Kazım bomba olmuş
Spoiler: TSL 1. Hafta
Böyle sert omuz omuza geçen bir maçı gol yemeden bitirmemiz duygulandırdı açıkcası.Defans oyuncumuzun M.A olması bunun bir göstergesi zaten.Kendisi aslında yedek olarak alındı ama.Şimdiden Franco sakatlıktan döndüğünde bile kolayca formayı alabilecek mi emin değilim
Spoiler: TSL 2. Hafta
Bazen sadece oyunun kararlarına uyarsın
Spoiler: TSL 3. Hafta
Samet hoca bildiğin belalım oldu.Adam sırf beni takip etmek için buralara gelmiş Osmanlı'yı bırakıp
Spoiler: Hamdi
Çok yönlü forvet bulmak güzel oldu benim için.Ani taktik değişimlerinde çok işe yarıyacak.Ama istediğim ritmi tutturamadı henüz.
Spoiler: Mathias
Güçlü kuvvetli bir bek görünce kaçırmak istemedim açıkcası.
Spoiler: Caner
Defansı 2 yabancı tutuyor ve malum lig kuralları nedeniyle her zaman tutamayacaklar.Bu gibi durumlar için Caner'i yedeğe aldım.
Spoiler: Ndongala
Ligimiz için yeterli seviyede bir açık diye düşünüp takıma kattım.Üstüne bir iki şey katarsa belki para bile kazandırabilir.
Spoiler: Bindi
Sinan'ın bize yüz vermemesi sonucu tuzlu bir kiralama yapmak zorunda kaldık.Zaten delik deşik olucaz bari iyi bir kaleci varken olsun dedik![]()
Son iki transfer Bursa'nın bunlar var yen mi? olayı.Hiç aklımda yoktular çünkü Ozan'ı falan bu sefer parayla vermişlerdi kiralık.Sonra bir baktım bana kiralayabileceğim oyuncu olarak Sabri'yi gösteriyor.Kaçırmadım sıfır maaşa bu iki oyuncuyu kim reddederValla ben bir şey yapmıyorum.Kişisel olarak uğraştığım tek kişi Samet hoca.O da peşimi bırakmıyor
Kazım'dan daha iyi diyor raporlar Ndongala için.Yine de Kazım her zaman bir joker kullanıcaz bizde bunuUmarım.Mütavazi bir takım olduk sayılır sakatlıklar belimizi bükmezse.
Takımın ne yapacağı hiç belli olmadığından ve takım ütopik bulunca benim hayalimdeki sıralamayı ağladığından hiç el sürmedimUmarım patlar rakiplere
![]()
Denizi geçip derede boğulmuşuz resmen gençler ve Paşa'yı geçip içeride Adana'ya maçı vermek olmamış![]()
Maçlar güzel hocam yeni oyuncular çok iyi olmuş.![]()
İyi gidiyoruz , kümede kalacağız.
Hocam PTT'de kullandığın taktiği Süper Lig'de kullanmayı düşünmüyorsun değil mi?![]()
Transferler güzel ama aynı taktiği kullanırsan baya fark yeriz![]()
Spoiler: ZTK 2. Tur
Spoiler: 4.Hafta
Oyunun dediği gibi adamlar yattı bizde delemedik savunmayı.Bitiricilik faktörü de işin içinde tabi.
Spoiler: 5. Hafta
Belli bir yerden sonra kontrolünü kaybettiğimiz bir maçtı.Artık öyle bir hal almıştı ki beraberliğe şükrediyordum.O sırada beklenmedik bir gol geldi
Spoiler: 6. Hafta
Temiz bir oyun, temiz bir galibiyet aldık.Rakip arada yüreğimi ağzıma getirmedi değil
Spoiler: 7. Hafta
Hakettiğimiz bir mağlubiyet aldık.Gönül isterdi ki haketmediğimiz 1 puanı alalım
Spoiler: ZTK 3. Tur
Her sene şu düşük seviyeye karşı oynamak bu kadar zor olmamalı ya.Şaka gibi rotasyon yapalım diyorum zar zor kazanıyorum.Bir de ilk 11'den adamlar boşuna yoruluyor.Her maç uzatmalarda mı biter ya.Lanet ...
Yapıcak bir şey yok girmeyince girmiyor
Yabancılar tam uyum sağlasa da gol yollarındaki sıkıntımız çözülse.Takım eskisi gibi akışkan paslar atmıyor.
UmarımAynı taktiği kullanıyorum.Zaten pek alternatifim yok kadro derinliğimden ötürü.
![]()
Gölcükspor nasıl uzatmalara gitmişya çok ilginç , rakipte çok az gelmiş ama öz gelmiş
Gölcük süpriz yapmış ama hadlerini bildirmişiz![]()
Spoiler: 8.Hafta
Muhammed'in kişisel çabasıyla aldık maçı diyebilirim.Mutlak olmayan pozisyonlardan gol şansı oluşturdu takım arkadaşlarına.Onlarda bitirmesini bildi tabi
Maçın diğer güzel haberi Salihi'nin sonunda goller atması oldu.
Spoiler: 9. Hafta
Güzel bir maçtı.Bizden daha formdalardı.Affetmediler.
Spoiler: 10. Hafta
Oyunun sonunu kendi hazırladığı maçlardan.Rakip oldukça ilginç goller atarak aradaki farkı açıp sonra demoralize takıma karşı birkaç gol daha buldu.
Spoiler: 11. Hafta
Hakettiğimiz bir maçı neredeyse kaybedicektik.Artık buna da şükür diyorum
Spoiler: ZTK C Grubu
Güzel bir gruba düştük.2. olmak içten bile değil ama öyle bir uğraşım olmayacak.Ağlayıp sızlayan yedeklerle maça çıkmayı düşünüyorum.Sadece evdeki Beşiktaş maçına as kadro çıkmayı planlıyorum.
Spoiler: ZTK C Grubu 1. Maç
Kolay bir maçtı.Fazla üstünde durulacak bir yanı yok![]()
Süprizi, azı özü bırakın oyun öyle tehlikeli pozisyonlara sokturdu ki kaleci biraz daha basit bir oyuncu olsa yenilirdik bile.Furkan beni takıma al diye ağlıyor.Adamı alıyoruz kırmızı yiyor ilk maçtan.Bu da ayrı komedi.Oyuncuların pestilini çıkartarak anca kazandık![]()
Gruptan çıkarız , ligde 2-3 maç üst üste alırsak daha iyi konumlara geliriz![]()
Maçlar inişli çıkışlı hocam,Gruptanda çıkacaz inşallah![]()
Çok dengesiz takımHala o taktikle oynuyoz sanırım
iyi gidiyoruz
Spoiler: 12. Hafta
Yine 80. dk'Dan sonra bir puan kaybı daha
Spoiler: Yükselişte olan Rize göz kırptı :)
Spoiler: 13. Hafta
Kendileri bile oyunun sistemi yönetip beleş gol verdiğini kabul ediyor.Yapay zeka iyice utanmaz olmuş
Spoiler: Kötü formumuz dikkatleri çekmeye başlıyor
Spoiler: 14. Hafta
Beşiktaş ile birde kupada oynadık 2-0 kaybettik deplasmanda. Koymayı unutmuşum.
Spoiler: ZTK C Grubu 3. Maç
Spoiler: ZTK C Grubu 4. Maç
Last edited by LifeYourself : 21.Şubat.2015 at 03:40 Reason: Yanlış bilgi
O şansımızı gerek bitiricilik sorunu gerekse şanssızlıktan kaybettik
Kadro derinliği ile yapıcak başka bir şey yok.Sürekli bek arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum.İstediklerim gelmiyorEyvAllah gidiyorduk
![]()
FenerBahçe ile berabere kalıp Erciyes den 5 yemek de ne oluyor.Sonuçlar diğer güncellemelere göre daha da kötüleşmiş hocam.Birşeyler yapmak lazım hocam bu böyle gitmez![]()
Baya dibe vurmuşuz
Toparlarız hocam
Spoiler: 15. Hafta
Çekişmeli geçen maç tek golle bizim lehimize bitti.Patronu yenmemiz umarım kendilerini kızdırmaz
Yavaş yavaş genç transfer etmeye başlıyoruz.İlki İsmail oldu.Çok beklentim yok.İleride iyi bir rotasyon olabilirSpoiler: İsmail
Kanatlardan istediğim parlamayı bir türlü bulamıyorum.Bu sırada karşıma bu arkadaş çıkınca dedim bu kadar geniş alanda oynama kapasitesi olan biri kaçırılmazSpoiler: Ledesma
Spoiler: 16. Hafta
Sonra İsmail neden yeniliyor
Spoiler: ZTK C Grubu 5. Maç
Rakip sert oynamak istedi ama hakem izin vermedi.Bizde böyle olunca fırsatları affetmedik.
Spoiler: 17. Hafta
Temiz oynadık ve hakettiğimiz galibiyeti aldık.
Spoiler: ZTK C Grubu 6. Maç
Bir insan kesinleştirdiği liderliğine rağmen neden as kadro çıkar anlamam.Biz bile birkaç oyuncu dinlendirdik.Maalesef 3. olup veda ettik kupaya.
Spoiler: C Grubu
Kesinlikle o güncelleme direk oyunun kendi yönetimiydi bence.Ben inanmıyorum takımımın gerçek performansı olduğuna.Hep son dakikalar , şans golleri.Bildiğin heyecan yaratma politikası güttüğünü düşünüyorum oyunun
Şimdi çıktı yine biraz daha
İnşallah.ZTK'dan da elendik artık daha rahat çıkarız maçlara sanırsam![]()
Hızlanması, Hız'ından 3-4 tık yani Ledesma'da olduğu gibi olunca oyuncu kanadı çok daha etkili kullanıyor. Ligde son 3 maç 6 puan çok iyi zaten kayıp maçta GS normal
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Spoiler: 18. Hafta
Oldukça tatsız geçen maçta tek golle vermemiz canımı sıktı açıkcasıSpoiler: 19. Hafta
Samet hoca ile yine kozlarımı paylaştık.Ama artık canımı sıkmaya başladı yorumlarıSpoiler: 20. Hafta
Altta paylaşacağım golden sonra artık kimsenin taktik yüzünden bu haldeyiz sözünü etmesini bırakmasını istiyorum.Şu pozisyon her maç 80'den sonra yaşadıklarımın bir özeti.Oyunun bana yaptığı bir şaka deyip gülüp geçiyorum.İstediğiniz taktiği yapın böyle müthiş golleri engelleyemezsinizSpoiler: 21. Hafta
Spoiler: İşte muhteşem bir gol
Spoiler: 22. Hafta
Formda bir rakibe karşı güzel bir hezimet yaşadık.Yine ligin orta sıralarına doğru düştük böylece![]()
Gol harbiden muhteşem mişpuan durumu ne alemde?