Benim yarım sezonda değişti preferred kısmı. Sizde de değişmesi gerekiyor ama bilemiyorum neden değişmemiş.
Printable View
Benim yarım sezonda değişti preferred kısmı. Sizde de değişmesi gerekiyor ama bilemiyorum neden değişmemiş.
maç içinde oynama yapıyorsan diziliş üzerinde o etkiliyor olabilir. Bende 4-3-3 yazıyor.
Büyük ihtimalle maç motorundaki grafik hatalarından kaynaklanıyor sanırım, sizde de şöyle bir göz zevkini bozan sorun var mı?
Siz ya da rakip, kanattan altıpasa top atarsa golü atacak kişi bir oyuncunuzu da yanında götürüyor :) faulle gol oluyor adeta ama şimdiye kadar hiçbir golün iptal olduğunu görmedim. Resmen oyuncular rakiibe arkadan kayarak topa dokunup gol atıyor ve bu çok sık oluyor.
Hmm cache sildim düzelecek mi bakalım sezon sonuna kadar.
Maç içinde maç dışında taktik hiç değişmedi. 4-3-3 başladım 4-3-3 devam ettim. Ufak bir sorun ama canımı sıkıyor.
Diğer söylediklerinizin hiç birini yaşamadım. Yani kayarak gol atma oldu bende ama öyle göze çarpan sıklıkta pek yok.
Bende de başlangıçta 4-4-2 yazıyordu ama tüm match preperation çalışmaları competente gelince 4-3-3 çıkmaya başladı.
Casillas transfer olmak istiyor teklif veriyim mi yoksa Llorisle devam mı ediyim. Manu yu yönetiyorum. Arada 6 yaş var.
http://img69.imageshack.us/img69/837...rofiletran.png
bende eren'i aldım deniyeyeyim
arkadaslar biliyosanız kusura bakmayın ama bende keşfettigim birşeyi soylm bi adam eger ligin ve ulkenın yasam tarzına alısamıyorsa ve bu yuzden unhappy oluyorsa kendı ulkesıne gıtmesıne ızın vermek KESIN cozum ! 30-31 gun ulkesıne gıdıyor ama dondugunde butun problemlerı atmıs ve performansı artms oluyor :)
1. Sorum : Antreman özellikleri oyuncu profilinde herkeste yesıllenme gosterırken bende gostermıyor,oyunun kendı antremanınıda denedım forumdan antreman programıda indirdim ama oyuncu guclerınde kesınlıkle bı deısme yok. oyuncunun profiline tıkladıgımızda eski ve yenı guclerını goster dedıgımde hıc bı deısıklık yok
2. sorum : Mach prepariion ayarlarında taktiği lowa cekıyorum ama o pencereden cıkıp tekrar girdiğimde yahut ileri deyip sonraki güne gectıgımde ayar yıne high moduna yukselıyor.Attacink movement olarakta kalıyor ayrıca
3. sorum : Fenerbahceye nuri sahini aldım yanında emre ve gokhan inler var. Bu emre ve nuriyi anlamadım mac baslıyor ilk yarının bitiminde kondsiyon yuzde 70 dusuyor halbuki mamadou diaarra sapasağlam. sezon bası antremanında aerobicve streng calısması yaptırdım bi sonraki sene yine aynı hıc bı deısıklık yok kondısyon sorunları var
4. sorum : Oyunu sıfırdan actık antremanı direk ağırmı yapıyoruz sezon baslayana kadar yoksa aynı ayarında kalıyormu ben fark goremedım acıkcası
5. sorum :
1.sezon: Fenerle 3 sezon oynadım ligde ilk sezon 7 beraberlik 2 maglubiyet aldım ve 15 gol yedim şampiyon oldum..sezon basında cl ye katılamadım avrupa liginde gruptan cıkıp ilk turda elendim
2. sezon : 45 gol attım 9 gol yedım 1 maglubıyetle lıgı bıtırdım.clde grupta 3. oldum avrupa liginde gruğptan cıktım sonraki turu gectım ve bi ilerki turda manchester citiye iki macta 0 0 skorlarla biten macta penaltılarla elendım
3. sezon: 67 gol attım 5 gol yedım ligde.Clde ucuncu oldum gol yemeden :) avrupa liginde gruptan cıktım lider. yarı finale kaldım portoya 0 0 macların sonunda penaltılarla elendım
Ama tüm bu basarılara ragmen clup reputationda hıc bır deısıklık yok gelmek ısteyen oyuncular normal oyuncular bi tek zarete var laziodan üst düzey. İşin ilginci inter etoyu önerdi macnhester city david silva adebayor veye tevezi öneriyor hemde 5 m euroya alamıyorummmmmmmm kudurdum
:) bu nasıl değişir
6. sorum :) cut inside move into channel ne ise, ve çizgi ve dip komutları ne ise yarar wingerlarda??
Taktiğim :
ST
Aml Amr
Mc Mc
Dmc
Dl Dc Dc Dr
Niang
M. Stoch İssiar dia
Gökhan inler Nuri sahin
M.Diarra
Santos Lugano Yobo Gökhan gönül
Volkan Demirel
tesekkurler
Bu skinler,fomalar,yüz paketleri felan oyun hızını ne kadar etkiler.Oyunu 3d ile kasmadan rahat bir şekilde oynayabiliyorum.Ancak oyuncu profillerine girerken felan kasılıyor.11.1.1 yüklü.
Takımımda Neymar ve Liedson var tek forvet sisteminde oynuyorum Neymar'la oynamak istiyorum ama Liedson gibi bi tecrübeyide yedek kulubesınde bekletmek ıstemıyorum taktıgımde AML pozisyonu var Neymar'ı oraya koysam iş yaparmı yoksa Liedson yedekmi beklesin?
11.1de 4 sezon Bjk çalıştırdım 11.2 yükledim dün 14 lig açtım tekrar Bjknın başına geçtim.fink,ernst tabata, ferrari, nobre, tekke, hilbert, erhan güven, ekrem dag ve zapo yu sattım 11.1de bu sattığım adamlardan tekke ve ekrem dışında hiçbirinden istediğim verimi alamamıştım gelen parayla hazardı ve verkhovtsovu aldım yedeklerim genellikle genç oyunculardan kurulu.fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
------------------------------------ -hakan arıkan(cenk gönen)-----------------------------------
toroman(furkan şeker)---sivok(atınç nukan)---verkhovtsov(ersan)---ismail(deli ibo)
----------------------------------------necip(aurelio,cumali)------------------------------------------
----------------------------------GUTI(onur,necip,yusuf)-------------------------------
holosko(nihat,ali küçik,)---hazard(nihat,onur,yusuf)---Q7(mehmet şentürk,yusuf,hazard)
---------------------------------------------bobo(nihat,ali,)--------------------------------------------------
holosko inside forvetim, q7 kanat atak ,hazard çok yönlü oyun kurucum atak, bobo target man, guti de kararsız kaldım oyun kurucu yapsam desem hazard var iki tane oyun kurucu nasıl olur bilemedim mücadeleci ortasahada kaldıramaz diye düşünmekteyim, necip direk dm oynuyor.
hazardı 10 numara gutiyi oyun kurucu yapsam nasıl olur
Savunma sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Ernst gitmese daha iyi olurmuş sanki. Hücum ise Beşiktaş' ın ikinci yarı kuracağı söylenen Simao, Guti, Quaresma - Almeida hattını andırıyor, gol olur :)
ernst ten hiç verim alamadım 11.1de fink daha verimliydi şu takımda q7 kadarda severim onu ama maaş ve kötü form yüzünden istemeye istemeye sattım tek sıkıntım bobonun iyi bi alternatifi yok hazırlık maçların holoskoyu deniyorumda orda istediğim gibi değil oda bütün hazırlık maçlarım bol gollü geçiyor zaten 5-2 filan sıkıntılar baş gösterecek gibi :D
Ermst Konusunda Aynen Katılıyorum, Hem Yaşınında Dez Avantajı ve de O Yaşa Rağmen Fena Sayılmayacak Ederi Tam Bir Para Kaynağı:D Fink Gerçekten Mükemmel Oynuyor, Bjk ile Kariyer Açanlar Mutlaka Fink'i Oynatsın Süper Formu Var.
Holoskoyu Zaman Zaman Bende Tek Forvette Kullanıyorum Ama AMRde Gerçekten Daha Etkili İçeri Kat Edip Gol Pozisyonlarını Adeta Kokluyor. Nihatı 10 Nuımaradan Hiç Vazgeçme Kanatta Kullanma AMCde 10 Numara Felaket Oynuyor. Bobonun En İyi Alternatifi Tekke, Oyunda Gerçekten Muhteşem Fatih. Q7'nin Yerinde AML'de İsmaili Oynat Adamın Bale'den Hiç Ama Hiç Farkı Yok Pişman Olmazsın.
tekkeden en iyi verimi hangi rolde alabilirim? bide ismail den defans solda faydalanıyorum 2 maç 2 gol 1 asist 9.20 ortalaması var şuan için. solda mehmet erkut şentürkü yetiştirmek istiyorum henüz 16 yaşında.nihattan hiç bi yerde verim alamadım ama bir kez daha deneyeceğim amcde 10 numarada.holoskoda kesinlikle katılıyorum amr de fenalar fenası oynuyor.ama hazard ve gutide işin içinden çıkamadım gutiyi oyun kurucu hazardı 10 numara oynatıyoru şuan.
tekke konusunda öteki konuda verdiğin bilgiyi gördüm teşekkür ederim :)
son olarakta Tr ligi için sivok verkhovtsov yerine bi adama ihtiyacım var öteki türlü yabancıya takılıyorum sivok veya verkhovtsovun yanına lig için ersan ve atınç yeterli mi yada transfer şart mı toroman rıdvan gelene kadar sağbekim
Arkadaşlar çift forvet oynatıcam hangı rollerde 2 oyuncu ile oynayayım?
Tekkeyi Uç Santrafor Olarak Oynat Ama Kanatlara Gitmesini Engelle O Zaman Çuvallıyor.
İsmaili Dönüşümlü Olarak Bazen Solbekte Suppot, Bazende AML'de Winger Support Olarak Kullanıyorum. Dediğim Gibi Bale'den Hiç Farkı Yok Aml'de de Gözün Kapalı Oynat. Hem Atar, Hem Attırır.
Mehmet Erkut'u Şahsen Ne Maçlarını İzledim Ne de Denedim, Benim Oynattığım Gençler, (Cumali, Onur, Ali)
Valla Nihat'ı Kesinlikle 10 Numarada Kullan 3 Oyunda da Denedim 3ünde de Coştu.
Hazard'ı da AMR'de Oynat Sağdaki Holoko ve Hazard Muhteşem Olur Uzun Yıllar Seni O Mevkide Götürür Hazard'ı Sağ Açık Kullan. Gutiyi Bende 1- Guti(Oyun Kurucu Destek)-Fink(Top Kapan Defansif) Olarak Kullanıyorum Rotasyonda ise 2-Necip-Aurelio Yine 1deki Görevin Aynısı.
Sivok'un Bana Göre En İyi Anlaştığı Adam Rafael Toloi'dir. 3M-3.5M Euroya Katmıştım Defansta Mükemmel Uyumlular. Sivok Stoper, Toloi Defans Koruma Yani Arkaya Atılan Topları Toplama.
Yedek Olarakta Toraman ve Ersan Gayet İyidir. Hatta Gençleri Bile Zaman Zaman Monte Edebilirsin.
hazard amcde 10 numara rolünde mükemmel oynuyor gutide oyun kurucu olarak iyi oynuyor sezonumda.herhangi bi sakatlık durumunda nihatı direk monte edeceğim.cumali ve ali iyilerde onur bundan önceki bütün oyunlarımda ne yaparsam yapayım geliştiremedim.toloi yi çok istedim sözleşme önerdim ama real i tercih etti kadro ve maaş bakımındanda benim sözleşmem daha iyiydi tabi endüstriyel futbolla mücadele edilmiyor :)
Onur'un Bir Özelliğini Sevmem Sürekli Sen Naparsan Yap Gördüğü Her Yerden Şut Çekiyor, Mesafe Tanımıyor Ama Şutlarıda Amatör Oyuncu Çekmez Öyle:mad: :n: Az Sövmüyorum Yani Onura :n:
Arkadaşlar oyun başında, ilk sezonun devre arasına kadar olan sürede Tottenham Bassong'u transfer listesine koyuyor denk gelmiştir belki.Paranız varsa hiç düşünmeden alın bu oyuncuyu.2 yıl yılın defansı seçildi ve iyi sayılabilecek bir paraya da sattım ardından.
St. Etienne Grax'ı(ki fena bir Poacher değil) 1.5M$, Hoffenheim Ibisevic'i(Complete Forward) 11.25M$ a bırakıyor aynı şekilde oyun başında.Bu tarzda forvet arayanlar olursa aklınızda bulunsun.
Kaleciler için penalty saving antrenmanına odaklanması neyi geliştiriyor ? Öyle bir özellik yok çünkü "one on one" olabilir mi ?
Söyliyecek tek kelime bulamıyorum.İstatistikler ortada...
http://img257.imageshack.us/img257/8543/adszvpr.jpg
Windows 7'de cache dosyası nerede bilen var mı?
Hem sağ açık hem sol açık oynayabilen mümkünse sol ayaklı bir oyuncu önerebilirseniz çok mesut olurum :p Aklımda Carlos Eduardo var şuanlık. Öneri bekliyorum.
bencede abartı olmuş
Sakız çiğnemesi gerekmezmiydi
Roland Lamah
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=93836
Ryad Boubedouz
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92538
Yine iki kanatta da oynayabilen fakat sağ ayaklı olan,
Dusan Djuric
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=93127
Mikkel Thygesen
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=93061
50 gol 50 asist yapacağını bilsem de gene oynatmam.ne zaman gs'nin başına geçersem gönderirim bu adamı.sevmiyorum böyle alex,misimovic gibi yavaş güçsüz adamları.hiç trequartista kullanmam.