1 ile 30 arası toplam 340 sonuç

Konu: Fm 2011 Oyun İçi Bilgi Alışverişleri

Hybrid View

maç içinde oynama yapıyorsan diziliş üzerinde o etkiliyor olabilir. Bende 4-3-3 yazıyor.

Büyük ihtimalle maç motorundaki grafik hatalarından kaynaklanıyor sanırım, sizde de şöyle bir göz zevkini bozan sorun var mı?
    Siz ya da rakip, kanattan altıpasa top atarsa golü atacak kişi bir oyuncunuzu da yanında götürüyor faulle gol oluyor adeta ama şimdiye kadar hiçbir golün iptal olduğunu görmedim. Resmen oyuncular rakiibe arkadan kayarak topa dokunup gol atıyor ve bu çok sık oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Benim yarım sezonda değişti preferred kısmı. Sizde de değişmesi gerekiyor ama bilemiyorum neden değişmemiş.
    Hmm cache sildim düzelecek mi bakalım sezon sonuna kadar.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    maç içinde oynama yapıyorsan diziliş üzerinde o etkiliyor olabilir. Bende 4-3-3 yazıyor.

Büyük ihtimalle maç motorundaki grafik hatalarından kaynaklanıyor sanırım, sizde de şöyle bir göz zevkini bozan sorun var mı?
    Siz ya da rakip, kanattan altıpasa top atarsa golü atacak kişi bir oyuncunuzu da yanında götürüyor faulle gol oluyor adeta ama şimdiye kadar hiçbir golün iptal olduğunu görmedim. Resmen oyuncular rakiibe arkadan kayarak topa dokunup gol atıyor ve bu çok sık oluyor.
    Maç içinde maç dışında taktik hiç değişmedi. 4-3-3 başladım 4-3-3 devam ettim. Ufak bir sorun ama canımı sıkıyor.

Diğer söylediklerinizin hiç birini yaşamadım. Yani kayarak gol atma oldu bende ama öyle göze çarpan sıklıkta pek yok.

Mesaj Yetkileri