Sana geçen anlattıgım çocugu dövücem ismail abi hani senin her türlü küfürü ettiğin :D
Printable View
Sana geçen anlattıgım çocugu dövücem ismail abi hani senin her türlü küfürü ettiğin :D
Eralp arkandayız :) arkadaşlarımı çaırıp gelebilirim :)
Yahu kısa boylu birinin illa bütün arkadaşları kısa boylumu olmak zorunda şu psikolojiyi anlamıyorum :D
Ben 160'ım arkadaşlarım valla hepsi benden uzun :) 180 civarı var 2-3 tane Eralp gibi iri yarılar ;)
Eralp buradan da bir otobüs kaldırayım mı sana :D
Tek başıma halledebilirim çocuklar :D
o zaman niye yardım konusu açtın :D
1.80 ler falan ortaya dökülsün diye :D
Olası bir adam çağırma söz konusu olursa bilgileri olsun diye yoksa çocuk tekse öldürürüm onu :D
Herkese iyi geceler.
Bit Pazarımız hayırlı olsun :)
Varmı elinde satılacak bişileri olan :)
Ruhumu satıyorum Ulen Yaşamak İstemiyorum Bu Kahpe Dünyada :zuhaha
Kapan artık.
Açıl Guşluk.
Açıl Bakalım.
İyi GeceLer ...
ne çabk 12 oldu saat yaa :confused:
3'te NBA maçı var bugün onu izlemeyi düşünüyorum.
Cleveland-Boston
İyi geceler arkadaşlar.
Justinyanus taklcz o zaman bu gece (: gençler bakın sinema bölümünede yazdım Girdap filmini mutlaka izlemenizi öneririm müthiş bişey
Ah nostalji ah :D
http://galeri.sabah.com.tr/index.php...galerisec=3707
Az yemezdim bunları :D
Mustafa onlara baktıkça düşünüyorumda benim çocukluğum dolu dolu geçti yahu. Şimdikiler çok şanssız
Misket oynar sonrada bugün milmem kaç misket üttüm falan :D
Misket peşinde koşarken araba tarafından ezliyodum az kalsın.
Bende kaçayım artık, finaller öncesi uykumu düzene sokuyorum :D
Annemle okuldaki durmum üzerine açılan konuda baya bir konuştuk tartışmadan bitti ama sonuç olarak elde var sıfır. kadın benden umudunu kesti :D şu aptal kutuyu bana karşı savunuyorsun ya diyor. bende hem bilgisayar hemde ders beraber yürür yürütürüm diyorum;) iş karışık. oöf lan neden ilk okulda çalışkan öğrenci tipi verdim aileme ya öfff