Sana geçen anlattıgım çocugu dövücem ismail abi hani senin her türlü küfürü ettiğin![]()
Sana geçen anlattıgım çocugu dövücem ismail abi hani senin her türlü küfürü ettiğin![]()
Eralp arkandayızarkadaşlarımı çaırıp gelebilirim
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yahu kısa boylu birinin illa bütün arkadaşları kısa boylumu olmak zorunda şu psikolojiyi anlamıyorum![]()
Ben 160'ım arkadaşlarım valla hepsi benden uzun180 civarı var 2-3 tane Eralp gibi iri yarılar
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Tek başıma halledebilirim çocuklar![]()
o zaman niye yardım konusu açtın![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Olası bir adam çağırma söz konusu olursa bilgileri olsun diye yoksa çocuk tekse öldürürüm onu![]()
Herkese iyi geceler.
Bit Pazarımız hayırlı olsun
Varmı elinde satılacak bişileri olan![]()
Ruhumu satıyorum Ulen Yaşamak İstemiyorum Bu Kahpe Dünyada![]()
Kapan artık.
Açıl Guşluk.
Açıl Bakalım.
İyi GeceLer ...
3'te NBA maçı var bugün onu izlemeyi düşünüyorum.
Cleveland-Boston
İyi geceler arkadaşlar.
Ah nostalji ah
http://galeri.sabah.com.tr/index.php...galerisec=3707
Az yemezdim bunları![]()
Misket oynar sonrada bugün milmem kaç misket üttüm falan
Misket peşinde koşarken araba tarafından ezliyodum az kalsın.
Bende kaçayım artık, finaller öncesi uykumu düzene sokuyorum![]()
Annemle okuldaki durmum üzerine açılan konuda baya bir konuştuk tartışmadan bitti ama sonuç olarak elde var sıfır. kadın benden umudunu kestişu aptal kutuyu bana karşı savunuyorsun ya diyor. bende hem bilgisayar hemde ders beraber yürür yürütürüm diyorum
iş karışık. oöf lan neden ilk okulda çalışkan öğrenci tipi verdim aileme ya öfff
Futbolcu Bilgileri