abı takılıyorum oyle karıyerde bıraz sorada lıg ıcın taktıkle urasıcam bakalaım neler cıkacak orataya :D sen nasılsın napıyorsun iştemisin :D
Printable View
abı takılıyorum oyle karıyerde bıraz sorada lıg ıcın taktıkle urasıcam bakalaım neler cıkacak orataya :D sen nasılsın napıyorsun iştemisin :D
Selam genç olanlar ve genç olmaya çalışanlar. :p
Aleyküm selam Atıl.Günaydın herkese.
Sanada günaydın Kavuklu Hamdi'cim.
İyidir abisi.İşteyim,taktiğim çok dostça bir taktik olacak,en son bir taktik yaptım sahada topla oynamaktan sonra her şeyi yapıyolar.Gol nasılsa gelir. :p :p :p
Kim o genç olmaya çalışanlar, çıksın ortaya :D:D:D
Bu arada naber moruk çak bir beşlik :p :p :p
Günaydın kafe ahalisi keyifler nasıl :) Bu saatte günaydın mı olur diyenler olabilir bütün tepkilere hazırım :p
birazdan mesai bitcek :p
Corç o Corç abisi :D:D:D
Yeni gelen herkese selam.Kuşlar tünedi ne günaydını ? :D:D:D
kuşların yaklaşık tüneme saatini bilmiyorum abi ama benim şaftım kaymış ya aynaya bakmaya korkuyorum :D
O da Maykıl abisi bizim zamanımızda öyleydi sonra aramızdan biri ingilizceyi icat etti o hale dönüştü. :p :p :p
Neydi o formül,buldum salatalık maskesi ile yüzünü dinlendirdikten sonra artık tüm aynaları çatlatabilirsin ,kürden önce veye kür sırasında aynaya bakmak sakıncalıdır.Ortada dolaşmak ise ev halkına ortam loş ise kalp krizi riski yaratabilir :p :p :p
İyi Günler..(: :D
değil salatalık, tarlasının bile o gereken düzeltmeyi yapabileceğini zannetmiyorum tıbbi mudahale gerektiriyo :p bide kafanın arkasında 1 tutam saçın yerçekimine inat dikilme durumu var tabi :D bu arada nasılsın Kaan abi :D:D
Auto-Botum gelmiş.Nasılsın Abisi? Optimus Prime ne alemlerde? :D
İyiyim Abi Sen Nasılsın ? :D Selamı var Optımus'un..:n:
İyiyim Turgutcum .kankacım burda olsaydı saç sorununu kesin o halleder :D:D:D
Aykutcum gözümsün.Söyle de beni bir ara gezdirsin :D:D:D
Bilemki abisi ben o dilin öğretildiği sırada okulu asmıştım :D:D:D
Bunu bir tek Erdem Abi çözer. ultraslan olan. :p
o nasıl bır yure dılıdır ya ben bişe analamdım.
I'm back.. ;)
Döndüm eve :) selamlar herkese yalnızlık sona erdi:p
Türkçe meal'i geri döndüm demek Mr. Barto
olsun olsun oda birşey. :D
sıkıldım yahu karnım acıktı dışarı çıkmak istiyorum :p
Sıkıldım, sıkıldım uçmak istiyorum.
Finaller başlıyo onla uğraş, hasta oldum burunun akmasıyla uğraş ne olacak benim bu halim.
Herkese iyi günler...
Benim 7 dersten 3'ü garanti şu anda. Diğer 4unden sadece 1 tanesi kritik, diğerlerini geçerim diye düşünüyorum. Bakalım kader kısmet :D