abı takılıyorum oyle karıyerde bıraz sorada lıg ıcın taktıkle urasıcam bakalaım neler cıkacak oratayasen nasılsın napıyorsun iştemisin
![]()
abı takılıyorum oyle karıyerde bıraz sorada lıg ıcın taktıkle urasıcam bakalaım neler cıkacak oratayasen nasılsın napıyorsun iştemisin
![]()
Selam genç olanlar ve genç olmaya çalışanlar.![]()
Aleyküm selam Atıl.Günaydın herkese.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Sanada günaydın Kavuklu Hamdi'cim.
İyidir abisi.İşteyim,taktiğim çok dostça bir taktik olacak,en son bir taktik yaptım sahada topla oynamaktan sonra her şeyi yapıyolar.Gol nasılsa gelir.![]()
![]()
Kim o genç olmaya çalışanlar, çıksın ortaya
Bu arada naber moruk çak bir beşlik![]()
![]()
Günaydın kafe ahalisi keyifler nasılBu saatte günaydın mı olur diyenler olabilir bütün tepkilere hazırım
![]()
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
birazdan mesai bitcek![]()
Corç o Corç abisi
Yeni gelen herkese selam.Kuşlar tünedi ne günaydını ?
kuşların yaklaşık tüneme saatini bilmiyorum abi ama benim şaftım kaymış ya aynaya bakmaya korkuyorum
O da Maykıl abisi bizim zamanımızda öyleydi sonra aramızdan biri ingilizceyi icat etti o hale dönüştü.![]()
![]()
Neydi o formül,buldum salatalık maskesi ile yüzünü dinlendirdikten sonra artık tüm aynaları çatlatabilirsin ,kürden önce veye kür sırasında aynaya bakmak sakıncalıdır.Ortada dolaşmak ise ev halkına ortam loş ise kalp krizi riski yaratabilir![]()
![]()
İyi Günler..(:![]()
değil salatalık, tarlasının bile o gereken düzeltmeyi yapabileceğini zannetmiyorum tıbbi mudahale gerektiriyobide kafanın arkasında 1 tutam saçın yerçekimine inat dikilme durumu var tabi
bu arada nasılsın Kaan abi
Auto-Botum gelmiş.Nasılsın Abisi? Optimus Prime ne alemlerde?![]()
İyiyim Abi Sen Nasılsın ?Selamı var Optımus'un..
![]()
İyiyim Turgutcum .kankacım burda olsaydı saç sorununu kesin o halleder![]()
Aykutcum gözümsün.Söyle de beni bir ara gezdirsin
Bilemki abisi ben o dilin öğretildiği sırada okulu asmıştım![]()
Bunu bir tek Erdem Abi çözer. ultraslan olan.![]()
o nasıl bır yure dılıdır ya ben bişe analamdım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
I'm back..![]()
Döndüm eveselamlar herkese yalnızlık sona erdi
![]()
Türkçe meal'i geri döndüm demek Mr. Barto
olsun olsun oda birşey.
sıkıldım yahu karnım acıktı dışarı çıkmak istiyorum![]()
Sıkıldım, sıkıldım uçmak istiyorum.
Finaller başlıyo onla uğraş, hasta oldum burunun akmasıyla uğraş ne olacak benim bu halim.
Herkese iyi günler...
Benim 7 dersten 3'ü garanti şu anda. Diğer 4unden sadece 1 tanesi kritik, diğerlerini geçerim diye düşünüyorum. Bakalım kader kısmet![]()