Sercan geLeceğine Tabata yı geri aLaLım hatta Hugain geLsin, SchiLdenfeLd geLsin ama Sercan geLmesin.
Printable View
Sercan geLeceğine Tabata yı geri aLaLım hatta Hugain geLsin, SchiLdenfeLd geLsin ama Sercan geLmesin.
Beyler BJK Júlio Alves'i alacak diye ciddi istihbaratlar dönüyor. Portekiz U20'de oynuyor. 20 yainda ve Bruno Alvesin kardesi. Rio Ave'de oynuyor
Twitterda ısrarla yazılıyor ...
Hugo Almeida'nın FON'daki haklarının devralınması ile ilgili görüşmelere başlandığı borsaya bildirildi.
Ntv Spor'dan son dakika..
Güzel haber bu. Tabi tüm haklarını aldıktan sonra satmazlar umarım.
Muhtemelen ciddi teklifler var ve bırakmak istemediğimiz için tüm haklarını satın alıyoruz.
bence ciddi teklifler varsa besiktas düsünmeden satmali almeidayi
Julio Alves olursa çok sevinirim. :)
Benim düşüncemde Hugo Almeida'nın haklarını Beşiktaş'a satmak için bu fon şirketinin transfer haberleri ürettiği...Kendi çıkarlarını düşünürler öncelikle. Başka bir kulübe satılması mı Beşiktaş'ın alması mı daha karlı olur düşünmüştürler herhalde...İnşallah çok başı ağrımaz Beşiktaş'ın bu fon ve Jorge Mendes yüzünden.
Hugo Almeida'yı şimdi satmaya kalksak elimizde kalacak bir adam değil kesinlikle, yaşı da 27 falan. O yüzden, alınan kararı doğru buluyorum ve sevindim şahsen. Julio Alves'i de hiç duymadım, genç olması avantajı. :)
Franco Jara (benfica) ismi de gündemdeymiş.
Julio Regufe Alves'in transferine ilişkin olarak, Alves ve kulübü Atletico Madrid ile görüşmelere başlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=168735
bu jorge mendes midir o menajer beşiktaşa güiza yı önerip çok iyi forvet desin beşiktaş gene gider alır iyi görmüyorum bu durumu şahsen ben
Bu Portekizlilerin sonu gelmeyecek herhalde :)
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...esim_fm_34.jpg
Bak bu kötü transfer çünkü ihtiyaç bu değil klasik santrafordu.
GELİYOR
Siyah beyazlı ekibin yeni transferi Julio Regufe Alves, bugün saat 16.00'da İstanbul'da olacak.
besiktas icin bence gereksiz bir transfer ve takimda baya bi portekizli oldu bu arada arkadasim bole soledi dogrumu yanlismi bilemem ; 2 yıl resmi kariyerinde golü yokhenüz
bruno alvesin kardeşiymiş
Beşiktaş bana kalırsa Portekiz pazarına açılma işini abarttı biraz.A.Madrid'in B takımındaki adamı nerden izleyipte almışlar merak ettim.Büyük ihtimal menajerler önermiştir.Ama çok daha iyilerini getirebilirlerdi.
Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre; siyah-beyazlı takımın daha önce Almeida'nın transferinde işbirliği yaptığı Quality Football Ireland Limited Fonu şirketiyle yine işbirliğine girdiği transferde, 20 yaşındaki oyuncunun da %50'lik hakkının bu fon şirketine verildiği bildirildi. Oyuncunun satın alma bedeli konusunda henüz kesin bir açıklama yapılmazken, futbolcuya yıllık 350 bin Euro ödeneceği ifade edildi.
Alves'in bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelmesi ve yarın resmi imzayı atması bekleniyor.
Beşiktaş'ın Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama şöyle:
"Julio Regufe Alves'in transferine ilişkin olarak, Alves ve kulübü Atletico Madrid ile görüşmelere başlanmıştır."
Son Dünya Kupasında Portekiz U-20 Milli Takımında oynamış. Hemde yılda 350 bin € hiçbirşey değil. :) Bence denemeye değer. :)
Yalnız ofansif ortasaha değil ortasahaymış.Isıran basan kart gören cinsinden.Cüneyt Çakır'danda sarı kart görmüş :n:
Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Portekizli genç oyuncu Julio Alves İstanbul'a geldi.
Hadi bakalim hayirlisi