Ben bira içmiştim
Printable View
Ben bira içmiştim
Gelin,öğretiyim :D
Edit:Ben bunu hiç içmedim abi modunda.. (:
Off Yılbaşı gecesi aklıma geldi :D. Yılbaşı gecesınden sonra töbe ettim. İstanblue vodka + Vişne suyu anam kusma anım aklıma geldi :D
İçki? :)
Elmalı İstanblue + Gazoz ;)
Johnnie Walker Red Label + Soda + Çikolata ;)
Bu iki menüyü hiç bişeye değişmem. :)
bende hep votka+ portakal suyu içerim.asitli içeceklerle pek iyi gitmiyor asidi kaçmış gibi oluyor
Nasilsin arkadaslar bu arada dayanamadim buraya koyuyorum
Transporter 3 den goruntuler hehe
http://img396.imageshack.us/img396/5808/adsz4ls0.jpg
http://img396.imageshack.us/img396/4193/adsz3ph6.jpg
Müslüm Gürses'in posterinin yanında da Dansöz var bir tane :D
Çıkmamış bu fotolarda. :)
selamlar...
Quote:
zαтєη кαωgαℓıу∂ıк вυgüη нєя zмαηкι gιвι αηαм вσš ¢∂ šσя∂υ вєη∂є уσк ∂є∂ιм šαηα νєямιşтι 4 тαηє ∂є∂ι вєη∂є šєηιη σя∂α ∂є∂ιм σ∂αм∂α αяαмαуα вαşℓα∂ı вєη∂є çıк σ∂αм∂αη ∂є∂ιм σяα∂α ηє∂єη αηℓαмуσяšυη ƒαℓαη ∂є∂ιм ıση∂αη šσηяα ∂єℓιя∂ι :D вαηα šαℓ∂ıя∂ı вєη∂є σηυ ∂υя∂υя∂υм νυямα∂ıм вєη ση∂αη šσηяα šєšє вαвαм gel∂ι ƒιşι çєктι вαηα νυя∂υ 4-5 ∂єƒα ση∂αη šσηяα αηηєм αуıя∂ı вєη∂є σ∂αм∂α šöω∂üм вαуα вι ση∂αη šσηяα αçтıм ιşтє тєкяαя
arkadaşlar beni evine ciddi ciddi alabilecek olan varsa msn eklesin ve sorgu sual etmesin..
Taylan evden kacakcaksan neden benden 3 puan aldın:D:D:D daha önce kacsaydın keske ya:p
Yaşar abi ben bilgisayarın audio driverını nereden bulabilirim ?
Yanlış :) [email protected] ekLe yardım ederim.
Ekledim abi seni.Kabul edersen sevinirim.Ati ile anakartın ilişkisini ben de çözemedim :D Galiba 3-4 saat boyunca aynı şekilde ilgilenmekten oldu.
Herkese merhabalar bu arada.
Beyler şu Fm 2009 için indirmemiz gereken DirectX güncellemesinin linkini verecek olan var mı ?
Şu konuda olması lazım : http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=71425
Teşekkür ederim.Diğer konulardaki linklere baktım da oralarda bunu bulamamıştım.Bilgisayara format attık indrmek zorundayız tekrardan bunu.
Tsi milleti neler oluyor nedir bu sessizlik ?
Merhaba arkadaşlar. Kendi forumuzla uğraşıyordum yoruldum biraz :)
Fm yi de virüs programını da hallettim.Hadi hepinize iyi geceler, iyi rüyalar.
Sanada iyi rüyalar, iyi geceler :)
NBA tv'de maç başlamış ben kaçar herkese iyi geceler :)
Açıl cafe açıl :).
Selam, merhaba, s.a, slm, mrb vesaire...
Günaydınlar herkese...Keyifler nasıl?
Bu gençlik kafayı yemiş yahu. Evden kaçmakta neymiş.
zαтєη кαωgαℓıу∂ıк вυgüη нєя zмαηкι gιвι αηαм вσš ¢∂ šσя∂υ вєη∂є уσк ∂є∂ιм šαηα νєямιşтι 4 тαηє ∂є∂ι вєη∂є šєηιη σя∂α ∂є∂ιм σ∂αм∂α αяαмαуα вαşℓα∂ı вєη∂є çıк σ∂αм∂αη ∂є∂ιм σяα∂α ηє∂єη αηℓαмуσяšυη ƒαℓαη ∂є∂ιм ıση∂αη šσηяα ∂єℓιя∂ι вαηα šαℓ∂ıя∂ı вєη∂є σηυ ∂υя∂υя∂υм νυямα∂ıм вєη ση∂αη šσηяα šєšє вαвαм gel∂ι ƒιşι çєктι вαηα νυя∂υ 4-5 ∂єƒα ση∂αη šσηяα αηηєм αуıя∂ı вєη∂є σ∂αм∂α šöω∂üм вαуα вι ση∂αη šσηяα αçтıм ιşтє тєкяαя
Bu ne yahu ? :confused:
Cidden ne bu?
Eğer bu olaylar gerçekse. Ailece psikiyatriste gidilmesi lazım çünkü ciddi bir durum. Ancak bu kadarda şeyin doğru olacağını düşümüyorum artık..
Bişey okuyamadım valla ne yazıyo harbi orda ?
Düzgün karakterli hali aşağıda.Sanırım sadece ciddi şekilde onu eve almak isteyenler anlayabilsin istemiş.Başka bir neden aklıma gelmedi..
Quote:
Zaten kavgalıydık.Bugün her zamanki gibi annem boş cd sordu.Bende yok dedim.Sana vermiştim 4 tane dedi.Bende senin orda dedim.Odamda aramaya başladı.Bende çık odamdan dedim.Orada neden anlamıyorsun falan dedim.Ondan sonra delirdi.Bana saldırdı.Bende onu durdurdum.Vurmadım ben.Ondan sonra sese babam geldi.Fişi çekti.Bana vurdu 4-5 defa.Ondan sonra annem ayırdı.Bende odamda sövdüm baya bi.Ondan sonra açtım işte tekrar..