Ben Hırvatistan kadrosunu beğendim. İspanya'yı zaten savunamassın hele o defansla, İtalya karşısında ne pozsiyonlar verdiklerini gördük, en azından gol at zevkli bir maç olsun :D Hırvatistan bu gruptan çıkacak, umarım :)
Printable View
Ben Hırvatistan kadrosunu beğendim. İspanya'yı zaten savunamassın hele o defansla, İtalya karşısında ne pozsiyonlar verdiklerini gördük, en azından gol at zevkli bir maç olsun :D Hırvatistan bu gruptan çıkacak, umarım :)
İLK 11'LER
HIRVATİSTAN
Pletikosa Strinic Corluka Gordon Vida Pranjic Rakitic Vukojevic Modric Srna Manzduzkic
İSPANYA
Casillas Pique Sergio Ramos Arbeloa Jordi ALba Iniesta Xavi Xabi Alonso Busquets Silva Torres
Resmi ilk11'ler.
Bu kez 4-5-1 oynuyor Hırvatistan.Corluka beke çekilmiş.Srna MR dediğimiz yerde.Pranjic solda.Tek forvet bence daha iyi oldu.
Italya macinimi izlesek
Ispanyaninmi ?
İspanya şiir gibi top oynuyor. Bu adamları izleyince diğer maçları izlemek çok basit geliyor.
Edit: Özellikle topu kaptırınca takım halinde anında kapanıp alanları daraltmaları ve rakipten topu kapmaları yok mu, kilidi açtıkları müddetçe bu turnuvadaki bütün maçları kazanıp şampiyon olurlar.
Bu hakemleri gordukce bizim hakemlerimize haksizlik yapildigini dusunuyorum
İspanyanın atlayamama şansı varmı acaba ?
Bu arada arkadaşlar foruma en son 3 ay önce girmiştim avatar değiştirilmiyodu site değişicekti bu kadar süre geçti hala olmuyo nedendir ?
Cassano ya adamın dibi :) özel etkinlik oynamıştım ilk golü atara üstelik kafa golü attı 5,50 oranı vardı keşke daha çok güvenip 10 kağıt ataydım 2 kağıt attım 11 alıyorum :D :D :D 2 gündür kazanmaya devam :D
İtalya attı golü şimdi sıra Hırvatlarda. Kibirli İspanyollar elensin istiyorum turnuvadan.
2. Yarı için hangi maçı önerirsiniz ?
İtalya maçı artık bitti gibi İspanya maçı daha zevkli olacaktır...Bu arada maçlar böyle biterse kim çıkıyor ?
Valla gözler gidiyo şunları izlerken, al ver al ver şiirden çok ninni gibiler, rakip olsam sıkılır bırakırım maçı bu ne ya:)
kör diye gönderilen gordon şildenfelt çokta güzel oynuyor ispanyaya karşı...
İtalya 2-0 yenerse tüm istatistikler aynı oluyor Hırvatistan ile.
cok guzel geldi hirvatlar, ispanya elenecek gibi geliyor bana.
Jesus giriyor, benim adamim :)
maçlar boyle biterse son puan durumu ;
http://s14.directupload.net/images/120618/y8br5oox.png
Hırvatistan maçı kazanmayı haketti ancak futbol bu.
Yazık oldu...
Balotelli ne gol attı öyle.
Cuneyt Cakir'in yonetimini begenmedim ben. Hatali kararlar verdi, cok faul caldi, avantajlari oynatmadi, 1-2 ofsayt bayragi da hataliydi.
Yunanistan dışında benim açımdan bir sürpriz olmadı sıralamalarda şu ana kadar. Bu gece de beklediğim skorlar oluştu. Keşke iddaa oynasaymışım diyorum. :) Hırvatlara yazık oldu ama. 5 dakika daha dayanamadılar.
balotelli nasıl takmış golü :)
45 tl atacaktım cassano gol atara.De Rossi tavsiyesi geldi. 10 tl De Rossiye attık, 35 Cassano'ya.73.5 Aldık yeter :)
De Rossi baya kaleyi zorladı elinde sakatlık var bi de sanırım...Düzgün vuruş yapamıyor...
@Berk : Cassano ve kafa golü ilginç tabi ki ondan dedim onu...