Hollanda'yı bir de biz yenelim yahu lider çıkalım![]()
![]()
Hollanda'yı bir de biz yenelim yahu lider çıkalım![]()
![]()
Hollanda'nın bu çöküşü bağıra bağıra gelen bir çöküş oldu. Taktiksel ve zihinsel hatalar dışında Teknik Direktörün tüm saygınlığını yitirmiş olması da büyük etken.
Ayrıca Hollanda 11'ne baktığınızda uzun süre kazanmaya alışkın bir oyuncu topluluğu göremiyorsunuz. Sneijder Affelay Robben Bommel gibi oyuncuların geçirdiği sezon ortada. Persie Vaart takımlarından oynamalarına karşın üstün bir başarı elde edemediler. Yani mental olarak da turnuvaya asılacak bir kadro yok Hollanda'da Bence bu da büyük bir etken.
İlk eşleşmeler ;
Çek Cumhuriyeti-Portekiz
Yunanistan-Almanya
Hollanda büyük ihtimalle Almanyayı 2002 dünya kupasından sonra yapmak istediğini yapmak isteyecektir ve Hollanda futbolunun bu kötü gidişi için büyük ihtimalle Federasyon kulüplere ve takıma karşı açıklama yapacaktır bu açıklamada büyük ihtimalle takımların ekollerini kaybettikleri istikrarı yakalayamadıkları yönünde olacaktır ajaxın psv son 2-3 sezonda başarısızlığının sebebi de budur yani çok fazla teknik direktör değiştirmeleri ve inşallah Ajax 92-93-94 yılındaki gibi oynamaya başlar kluivertli seedorflu van der sar rijkaard davidsli overmans 18-19 yaşından oluşan oyuncularla devam etmeli ve hoca olarak da kesinlikle kabul ederse tek tercih Johan Cruyff olmalıdır hem takım total futbol oynayip daha başarılı olacaktır
Malesef Portekiz de Almanya'da ikiside rahat geçer bu turu belli olmaz ama.
Şu Almanlar kazandıkça uyuz oluyorum. Hayır arkadaş tekme atın bişey yapın durdurun şu adamları nedir bu ya. Uyuz oluyorum resmen. Yunanistan defans yapmaya çalışacaktır banko. Karagounis'te kart cezalısı. Almanya öldürür bu sefer. Ama sürpriz olacaksa da Yunanistan yensin şu Almanları. Çok sevinirim valla.
Portekiz'inda zorlanacağını düşünmüyorum ama Çek Cumhuriyeti'de ilginç bir takım. Herşey olabilir bence.
Birde şu Hollanda'nın teknik direktörü Hollanda'da aktör falan mı ? Adam ne güzel öyle yahu. Saçlar kadayıf gibi falan böyle çok cool bir tipi var.
Cassano'nun cezası falan var mı. Bugün gol atar mı? Maç yok fazla. Özel etkinik yapcam. Cassano gol atar 2.10 veriyor. Dün 100 TL falan aldım. 40 misli Cassano gol atara mı bassam?
Bir Dost
Hellbells
Aksam kimin macı var
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hollandanin defans hatti disinda goze batan bir tarafi yok, fazla abartmissiniz. de jongun yanina da strootman gelir, olur biter. ama mutlaka defanstaki dortluyu bulmak zorunda hollanda, bahsettiginiz isimlerin hepsi ayri ayri muhtesem kariyerler. robben, persie, vaart, huntelaar problem bunlar degil bence, tamamen geride. buna da bi cozum getireceklerdir, TD degisir zaten :]
Di Natale mi Cassano mu hangisi gol atar.İkisi de atarsa ayrı ayrı 25 er atayım.
Bir Dost
Hellbells
Di Natale daha gole yakın bence.Cassano'da ilk 2 maçta hareketliydi.Atar mı atar.İrlanda zaten elendi.Bence dene ikisinede.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben İtalya'nın o kadar kolay gol bulacağını sanmıyorum.Bulursa da Pirlo bir duran toptan sallar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bence Buffon.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Tamam ufak bi şey ona da bascam.Cassanoya da bascam . Di nataleye de bascam![]()
Bir Dost
Hellbells
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
De Rossi gol atara 10 TL, Cassano gol atara 35 TL bastım.Di Natale'ye basmicam.
Bir Dost
Hellbells
De Rossi 3lu defansin ortasinda oynuyor, gol aticak en son kisi bence. bildigimiz mevkisinde olsa atardi ama. pirlo, cassano, marchisio benim adaylarim. di natale emin degilim, son dakka balotelli 11e girebilir :]
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
HIRVATİSTAN: Pletikosa, Srna, Strinic, Corluka, Schildenfeld, Rakitic, Vukojevic, Modric, Perisic, Mandzuktic, Jelavic
İSPANYA: Casillas, Alba, Arbeloa, Ramos, Pique, Alonso, Busquets, Xavi, Iniesta, Torres, Silva
-------------------------------------------------------------------------------
İTALYA: Buffon, Bonucci, Maggio, De Rossi, Chiellini, Nocerino, Pirlo, Marchisio, Giaccherini, Balotelli, Di Natale
İRLANDA CUMHURİYETİ: Given, Ward, O'Shea, St. Ledger, Dunne, McGeady, Whelan, Duff, Andrews, Doyle, Keane,
İspanya gruptan çıkamayacak gibime geliyor.
İspanya 3 atar çeker gider (:
Hırvatistan'ın elenmesini istemiyorum . Yalnız bu diziliş ve oyuncular , İspanya'ya teslim olur gibime geliyor.Pas trafiğini kesmeye yönelik tek ciddi hamle yapabilecek oyuncu Vukojevic . Zaten oyun olarak İspanya'ya üstünlük kuramazsın , evet ilk iki maç iyiydin çift forvetle ama İspanya bu yahu , koy bi adam daha Vukojevic'in yanına.Önce durdur. Umarım yanılırım.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.