Holosko ilaç olur City'e:icon_biggrin::icon_biggrin:
Printable View
Beşiktaş'a sağ-sol bek lazım Hilbert ve İsmail'le bir yere kadar
Bursaspor'un yetenekli sol açığı Ozan İpek için Beşiktaş kulübünden takas teklifi geldiği, görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında istediği sonuçları alamayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Bursaspor'da, gösterdiği performans ile Türkiye'nin en iyi sol açığı gösterilen Ozan İpek için Beşiktaş'tan teklif geldiği öğrenildi. Siyah beyazlı yönetiminin Holosko artı para teklifinde bulunduğu, tarafların görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi. Beşiktaş'ta Portekizli teknik adamı Carlos Carvalhal ve futbol direktörü Tayfur Havutçu'nun ısrarla istediği kaydedilen 25 yaşındaki futbolcunun siyah beyazlı kulübe devre arasında transfer olabileceği gelen haberler arasında.
MİLLİYET
Türkiye'nin en iyi sol açığı he ?
Ya abi bıraksınlar bu ayakları :) Ben mi bir tek bu adamı beğenmiyorum anlamadım herkesin dilinde bir Ozan İpek. Burak Kaplan oynasın onu alacağımıza ya.
Ozan İpek'in gerçekte 2-3 maçını izledim onlarda da baya iyi oynamıştı. Sürekli takip ettiğim bildiğim bir futbolcu değil. Hani Holosko'yu verip üzerine de abartı bi para ödemeden, makul bi fiyata alınabilir bence abi. Hatta keşke direk parasız takas yapılsa ama Holosko yürüyen cenaze modunda bu sene. O yüzden imkansız şu anda. Ha bide gider orada performansını tavan yapar o ayrı. Beşiktaş'ın hep başına gelen bir şey bu. Onun dışında haklısın, keşke Burak Kaplan'a forma şansı verilse.
Onun dışında kafamı kurcalayan bir şey var; haftalardır Q7 ve Simao kadroda yok. Neden acaba hiç şans verilmedi. Sadece bir kere verildi oda ikinci yarıda. Onda da bence gayet iyi oynadı. Onun dışında neden şans verilmedi acaba? Antrenmanları izleyemediğimiz için bilemiyoruz belkide. Yetersiz mi görülüyor nedir anlamadım gitti.
Yetersiz olsa Samsun'daki o berbat zeminde dökülürdü Burak. Ama ayağına ne kadar hakim olduğunu , kondisyon açısından eksiği olmadığını da gösterdi bence. Carva şans vermiyor nedenini çözemediğim bir şekilde.
Musa Nizam=Julio Alves (kiralık)+Mehmet Akyüz deniyor.
Olmasını isterim.
Musa Nizam çok istediğim bir sol bek, ama önerilen isimler biraz fazla kaçmış. Ozan İpek'i alacağımıza Holosko'yu Antalya'ya verip Musa ile takas etsek daha şık olmaz mı acaba? Alves kiralık bile olsa gitsin istemiyorum. Mehmet Akyüz de gidecekse bonservisiyle değil, kiralık gönderilmeli. Musa Nizam'ı alırsak eksik bölge kalmayacak takımda forvet dışında. Onu da; Edu (gitmezse), Almeida ve Pektemek ile idare ederiz. Fakat Edu giderse, kesinlikle bir forvet gerekecektir takıma.
Carvalhal,Edu'ya,Holosko'ya,Ekrem'e verdiği şansların 1/10'unu Burak'a,Alves'e,Mehmet Akyüz'e neden vermedi,hala anlayabilmiş değilim.Bu adamlar bu kadar mı kötü oyuncular arkadaş,ver şansı biz de görelim.Sanki sezon boyunca kayıpsız gittik de,iyi giden kadroyu bozmamaya özen gösterdi.Hocamıza en çok kızdığım noktalardan bir tanesi bu.
4 Milyon €, Necip ve Holosko?
Beşiktaş'ın nabız yokladığı futbolcu için kulübünden şok bir yanıt geldi.
http://www.kartalbakisi.com/r/_foto/...o-_2706103.jpg
Ara transfer döneminde yerli oyuncu kalitesini artırmak isteyen Beşiktaş, Carvalhal ve Tayfur Havutcu'nun görüşleri sonrasında belirlenen isimler üzerinde derinden bir çalışma yürütüyor.
Gözden çıkarılan Holosko'yu takasta kullanmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Teknik heyetin işaret ettiği oyuncular ve kulüpleri ile bazı ön görüşmeler de yapıyor.
Pazarlıkların kızışmasından çekinen Beşiktaş cephesi, görüşülen oyuncuları sır gibi saklarken, liste de olan Eskişehirspor'un 23 yaşında ki oyuncusu Veysel Sarı için geçtiğimiz günlerde Eskişehir'in kapısını çalan Beşiktaş, şok bir geri dönüş ile karşılaştı.
Eskişehir ile Sözleşmesini 2014 yılına kadar uzatan Veysel karşılığında Beşiktaş'dan Holosko + Necip ve de üzerine 4 Milyon £ isteyen Eskişehirspor Beşiktaş'lı idarecileri şaşırttı. Bunun üzerine şaşkınlıklarını gizleyemeyen idarecilerin "Quaresma ile Simao'yu verelim olsun bitsin" diyerek Eskişehir'li yöneticilere aynı oranda şaşırtıcı bir karşılık verdiği belirtildi.
Stoper ve Ön Libero mevkisinde oynayabilen oyuncudan tamamen vaz geçmediği öğrenilen siyah beyazlıların, Veysel'in sözleşmesinde bulunan "1 Milyon € getirise serbest kalır" maddesini devreye sokarak bu transferi yeniden gündemine almaya hazırlanıyor.
www.kartalbakisi.com Özel Haber
Anadolu Takimlari hadlerini asiyor bence 1m oyuncuya 10m fiyat biciyorlar.
Herhalde kafası güzeldi o isteği yapanın yada haber yalan.
'Bu İki İsmi İstiyorum'
Carlos Carvarhal yönetime transfer için iki futbolcunun ismini verdi.
http://www.kartalbakisi.com/r/_foto/...um_8052375.jpg
Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvarhal'in yönetime ara transfer dönemi için iki futbolcunun ismini verdiği öğrenildi.
AZ VE ÖZ TRANSFER İSTİYOR
Kartalbakisi.com'un edindiği bilgiye göre Portekizli çalıştırıcı takımın ilk yarıda ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu ve radikal bir transfer politikası izleyerek bu uyumu bozmak istemediğini yönetime bildirdi.
'ŞARTLAR UYGUN OLURSA O İKİSİNİ ALIN'
Bu yüzden Carvarhal siyah beyazlı yönetimin futbol komitesine, eğer ekonomik olarak şartlar kulübün istediği şekilde olursa, iki futbolcuyu kadroda görmek istediğini bir raporla bildirdi.
O İSİMLERDEN BİRİ BURSASPOR FORMASI GİYİYOR
Kartalbakisi.com'un duyumlarına göre Carlos'un istediği iki isimden biri Bursaspor formasını giyen yerli bir futbolcu. Diğer futbolcunun ismi ise bir sır gibi saklanıyor.
OPERASYON BAŞLADI
Beşiktaş yönetimi şimdiden bu oyuncuların takıma katılması için çalışmalar başlattı. Bu futbolcuların, kulüpleri ve kendileri ile anlaşılması durumunda ise ikinci yarıda siyah beyazlı formayı giyecekleri öğrenildi.
Kartalbakisi.com özel haberidir
Almeida İçin Flaş Teklif
Hugo Almeida'ya bir Çin kulübü servet önerdi.
http://www.kartalbakisi.com/r/_foto/...if_2373278.jpg
Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Hugo Almeida'nın talipleri artıyor.
UZAKDOĞU'DAN TEKLİF VAR
Geçtiğimiz sezon devre arasında Werder Bremen'den 2 Milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilerek 3,5 yıllık sözleşmeye imza atan başarılı forvet için Uzakdoğu'dan cazip bir teklif geldiği ortaya çıktı.
TEKLİF ÇOK YÜKSEK
Kartalbakışı'nın edindiği bilgiye göre siyah beyazlı yönetimle bağlantıya geçen Çin Futbol Ligi'nde mücadele eden bir kulüp, Portekizli futbolcu için dikkat çekici bir teklif yaptı. Yönetimin, yapılan yüksek teklif karşısında kafasının karıştığı ve satışa sıcak baktığı öğrenildi.
20 MİLYON EURO'LUK CAZİP TEKLİF
Beşiktaş Yönetimini de şaşırtan bu teklifin 20 Milyon Euro civarında olduğu ve Çin kulübünün transferi gerçekleştirmek için çok istekli olduğu belirtiliyor. Tasarruf tedbirlerini yürürlüğe koyarak ekonimik olarak kulübü istenen noktaya getirmek isteyen yönetimin bu teklifi büyük bir fırsat olarak gördüğü ve Almeida'yı Çin'e gitmeye ikna etmeye çalıştığı ifade ediliyor.
ALMEIDA İKNA OLURSA TRANSFER GERÇEKLEŞECEK
İspanya'dan da teklifler aldığı iddia edilen Almeida'nın Çin'de oynamayı kabul etmesi durumunda transferin kısa süre içerisinde netlik kazanabileceği ve Portekizli oyuncunun Beşiktaş'tan ayrılmasının an meselesi olduğu öğrenildi.
Kartalbakisi.com özel haberidir
O paraya gözleri kapalı versinler.
ben de yönetimin yerinde olsam o paraya satar, daha yırtıcı bir forvet alırdım. (bkz: moussa sow)
Eğer doğruysa teklif gider banko. Almeida için 20 milyon öneren futbolcuya da iyi para teklif etmiştir.
Ondan sonra niye anadoludan sampiyon cikmiyor deniyor. Birakin bu isi ticaret olarak gormeyi yaw.
Satacagina git baskasindakini almaya calis, takim buyusun istikrar olsun.
Oha dedim teklifi görünce. Eğer gerçekse Almeida derhal satılmalı. Yerine Umut Abi'nin dediği gibi zenci,taraftarı da ateşleyecek bi forvet alınmalı. Benim önerim Cristian Benitez olur. Bu adam 25 yaşında ve hala Santos Laguna'da oynuyor ya inanamıyorum :) Dikkat çekmek için Santos Laguna dedim,almamız daha da kolay olur maliyet anlamında. Moussa Sow şu aşamada bizi aşar bu kadar borç varken :)
Eğer Almeida haberi gerçekse ben o Çin kulübünün aklını seveyim. :D
Almeida haberi bana göre külliyen yalan, yalan değilse bile Çin'e gitmez Almeida.
Eskişehirspor'un Veysel Sarı için o teklifi sunduğunu düşünmüyorum. Aşk-ı Şehir de haberin yalan olduğunu söylemiş.
Carvalhal'in istediği iki isimden biri habere bakacak olursak Ozan İpek. Diğeri de inşallah Musa Nizam'dır.
Veysel kesinlikle benim de beğendiğim bir oyuncu ancak haberde çok büyük bir saçmalık var.
Eğer sözleşmesinde 1 Milyon Euro'Luk madde varsa Beşiktaş direkt alır zaten. Yani Eskişehir yönetimi bu oyuncuya 1 Milyon Euro dese Beşiktaş almayacak mı ? Bence sözleşmede öyle bir madde yok. Yalan haber geldi bana.
Necip'le direkt olarak bile takas etmem ben. Üstüne bir de Holosko + 4milyon euro vereceğim he ? Sanki Tottenham'dan Gareth Bale'i alıyoruz.
En son izlediğim Eskişehirspor - Kayserispor maçında yerden hiç kalkmadı. Forumlarda o maçta zamanı geçirmeye yönelik hareketlerinden dolayı Kayserispor taraftarları tepki göstermişti. Ayrıca Eskişehirspor'un hucum hattında Holosko kalitesinde bir tane oyuncu yazabilecek olan var mı merak ediyorum. Tamam Beşiktaş'ta istenileni veremiyor ama geçen sezon Belediye'de yarım sezonda neler yaptığını izledik. Anadolu takımları daha çok kontra atak futbolu oynadıkları için Holosko gideceği Anadolu takımlarının birinde çok rahat oynar.
Holosko'nun kalitesi mi kaldı Allah aşkına? İzlerken kanser oluyorum onu. İnşallah Ozan İpek'le takası gerçekleşmez elimizdeki en iyi yerliyi verip yerine hızlı ama kafası çalışmayan bir oyuncu gelsin hiç istemem. Hele ki gol üretemeyen bir takım olduk çıktık, üstüne bir son vuruş kazması daha çekemem.