Yok abi yaa hepsi değilde aralarında öyle tipler varki küfür etmemek için kendiimi zor tutuyorum (: Yoksa Türk kızları forever :p Tabi önce Latinler - Baltık ülkeleri falan gelio :p
Printable View
Yok abi yaa hepsi değilde aralarında öyle tipler varki küfür etmemek için kendiimi zor tutuyorum (: Yoksa Türk kızları forever :p Tabi önce Latinler - Baltık ülkeleri falan gelio :p
Serkan abi konuya öyle bi noktada yorum yaptın ki bu muhabbet uzarsa sitenin yarısı banlanır gibime geliyo :D Burdaki gençlerin küçümsenemeyecek yüzdesi kız mevzularından dolayı şikayetci :D
öhhöö öhhöö neyse bu konu fazla uzamasın gerçekten :D aşırıya kaçarsa çok kişi gider bu dalgada :p bir ara anlatrm ben abi size :n:
kedi uzanamayacağı ciğere :D Selamlar dermiş.. :n:
Hoşgeldin Oğuz :D ilginc bi yaklasım daha :D
Oğuz abi konuyu farklı alanlara çekme :0:.
Elimi sallasam 0'ı. :o:
Nereye banlanıyoruz?Ne kızı? :D:D:D
Ban-Kız karıştırdınız ortalığı kim toplayacak :p.
Temizlikçi Hacer Abla'yı çağırırız. :o:
Kaan abim 1 konuda Serkan abi soru sorunca laf kız mevzusuna geldi :D Baltık - Latin - Turqo falan :D ondan dedikki konu çok değişik yerlere gitmesin :n: ama tabi sende görüş belirtirsen ayrı :p
İşten çıkacam da üşeniyorum yolda gitmeye şimdi.Şu ışnlanmayı hala icat edemediler.Zaten icat etseler niye eve ışınlanayım ki ver elini Brezilya :D:D:D
İsocum bizim çenemiz bir düşse zaten değil bize ban,sitenin bile net ile alakasını keserler :p :p :P
kendimden birşeyler katarak konuşyorum :n: :0: :D
Abi sen yorum yapmassan olmaz kardeslerinin konuya farklı bi bakıs acısı bulması lazım :D
Yahu banane Türk kızlarından işim olmas :D Ama bende o dediğiniz meslek grubuna giriyorum o bakımdan meslekteşlarımı karalamayın dedim :n:
Kankacım bende işten çıkmaya üşenmiyorumda sonraki aşama beni çok geriyor Metroya bin teyzelere yer ver falan :D
hangi meslek grubu abi? :n: :D
selam genclık nasılsınzı ?
Ağır inşaat işçisi (nin az daha diplomalısı) :D
Abi seninde touchpad bozulmus simdi servise gidecek kimbilir kac sene sonra geri gelecek ayrıca abuk subuk arızalarda olur pc de servisle ugraş ayrı pc le ugraş ayrı ama hala gülebiliyosun ne kadar hayat dolusun taktir ettim vallaha :D:D
Tamam Serkan abi vurma şaka yaptım ya :P :D:D
Abi kızlar için yazmıştı o HARD worker durumlarını :D
Bu arada abi otobüs teyzelerinde cadde'de ki teyzelere geçelim..Yeni bir tür farkettim.. Penguen türü teyzeler :D
turgut abi benzer şeyleri istanbul konusunda bana da yapıyorsun bozuluyorum :D (/e)
Sus kankacım zaten dün trende bana yer verdiler dedim artık iyice ihtiyarladık.Başka zaman olsa küçülde cebime gir derdim ama hazır uyuma fırsatı bulmuşum teşekkürler genç dedim :D:D:D İyi bari amca demedi. :D:D:D
Off netim çok yavaş :( sabah 10:30 - 11:00 'den bu saate kadar 2.67 GB dosya indirmiş :confused:
Kaan abi iyi yine vermişler sana :D anlatışın bitirdi yanlz beni :n:
Oğuz o İstanbul konusunu hiç hatırlatma zaten :n: :zuhaha
İsocum seni görünce Maradona Messi'den iyi demek geliyor bir ara gecenin 4'ünde yazmıştım :D:D:D Sonra kaçtım etrafta çok Messi'ci var linç falan ederler :D:D:D Hepimiz toptan vampirleştik zaten.Burdaki kadro tamamen gece kadrosu :D:D:D
Hakkaten hee erken başladık bugün :D Abi arkandayım bencede Maradona daha iyi :D
Hakkaten hayırdır millet niye gündüz gözüyle yazıyor.. :D
Ee abi öyle zaten :D El Maradona'nın yerine geçmesi için ohooooooooooo :n:
Yok ben düzenli hayatı buldm :p 2 de uyuyp 10da kalkıorm :p
Gecede uyumuycaz demek ki cuma günü işyerinde postu serdik :D:D:D