Yok abi yaa hepsi değilde aralarında öyle tipler varki küfür etmemek için kendiimi zor tutuyorum (: Yoksa Türk kızları foreverTabi önce Latinler - Baltık ülkeleri falan gelio
![]()
Serkan abi konuya öyle bi noktada yorum yaptın ki bu muhabbet uzarsa sitenin yarısı banlanır gibime geliyoBurdaki gençlerin küçümsenemeyecek yüzdesi kız mevzularından dolayı şikayetci
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
kedi uzanamayacağı ciğereSelamlar dermiş..
![]()
Hoşgeldin Oğuzilginc bi yaklasım daha
Oğuz abi konuyu farklı alanlara çekme.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Elimi sallasam 0'ı.![]()
Nereye banlanıyoruz?Ne kızı?![]()
Ban-Kız karıştırdınız ortalığı kim toplayacak.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Temizlikçi Hacer Abla'yı çağırırız.![]()
İşten çıkacam da üşeniyorum yolda gitmeye şimdi.Şu ışnlanmayı hala icat edemediler.Zaten icat etseler niye eve ışınlanayım ki ver elini Brezilya
İsocum bizim çenemiz bir düşse zaten değil bize ban,sitenin bile net ile alakasını keserler![]()
:P
kendimden birşeyler katarak konuşyorum![]()
![]()
![]()
Abi sen yorum yapmassan olmaz kardeslerinin konuya farklı bi bakıs acısı bulması lazım
Yahu banane Türk kızlarından işim olmasAma bende o dediğiniz meslek grubuna giriyorum o bakımdan meslekteşlarımı karalamayın dedim
Kankacım bende işten çıkmaya üşenmiyorumda sonraki aşama beni çok geriyor Metroya bin teyzelere yer ver falan![]()
hangi meslek grubu abi?![]()
![]()
selam genclık nasılsınzı ?
Ağır inşaat işçisi (nin az daha diplomalısı)![]()
Abi seninde touchpad bozulmus simdi servise gidecek kimbilir kac sene sonra geri gelecek ayrıca abuk subuk arızalarda olur pc de servisle ugraş ayrı pc le ugraş ayrı ama hala gülebiliyosun ne kadar hayat dolusun taktir ettim vallaha
Tamam Serkan abi vurma şaka yaptım ya :P![]()
Abi kızlar için yazmıştı o HARD worker durumlarını
Bu arada abi otobüs teyzelerinde cadde'de ki teyzelere geçelim..Yeni bir tür farkettim.. Penguen türü teyzeler
turgut abi benzer şeyleri istanbul konusunda bana da yapıyorsun bozuluyorum![]()
![]()
Sus kankacım zaten dün trende bana yer verdiler dedim artık iyice ihtiyarladık.Başka zaman olsa küçülde cebime gir derdim ama hazır uyuma fırsatı bulmuşum teşekkürler genç dedimİyi bari amca demedi.
![]()
İsocum seni görünce Maradona Messi'den iyi demek geliyor bir ara gecenin 4'ünde yazmıştımSonra kaçtım etrafta çok Messi'ci var linç falan ederler
Hepimiz toptan vampirleştik zaten.Burdaki kadro tamamen gece kadrosu
![]()
Hakkaten hee erken başladık bugünAbi arkandayım bencede Maradona daha iyi
Hakkaten hayırdır millet niye gündüz gözüyle yazıyor..![]()
Gecede uyumuycaz demek ki cuma günü işyerinde postu serdik![]()