Bu yeni yamayla gelen Hasan Türk kim oluyor bilen var mı?
Printable View
Bu yeni yamayla gelen Hasan Türk kim oluyor bilen var mı?
A2 takımımızın orta sahasında görev yapıyor. Bugünkü Rize maçında da bir gol attı.
http://3.bp.blogspot.com/-ikjn3L6KXU...hasan-turk.jpg
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=740363
Daha önceden neden yoktu acaba, yoksa ben mi farketmedim...
Geçen yıldan beri var, ama sürekli altyapıda olduğu için ismini duymamış olman normal. Senin farkedip etmemen de önemli değil zaten Görkem. Başımızdaki hocalar, yöneticiler farkedemedikten sonra...
A2'de oynuyor.
Ocak ayında Profesyonel yapıldı kendisi.
Beşiktaş’ta yabancı futbolcular kıymete bindi. Fernandes’e Tottenham’ın 17 milyon euro (40 milyonlira) önerdiği ortaya çıktı. Diğer Portekizli Almeida’ya da CSKA Moskova ile Atletico Madrid talip oldu.
Beşiktaş’ın sezon sonunda elden çıkarmayı düşündüğü Portekizli futbolcuların talipleri çoğalırken, en çok kıymete binen isim Manuel Fernandes oldu. Bu futbolcu için en ciddi teklif yapan Tottenham’ın 17 milyon euro (40 milyon lira) önerdiği ifade
edildi.
Siyah-beyazlı takımda bu sezon ortaya koyduğu performansla sivrilen ve Portekiz Milli Takımı’nın formasını giyen Fernandes’i almak isteyen İngiliz Premier Ligi takımının, Beşiktaşlı futbolcuyu transfer edebilmek için Menajer Mendes’e başvurduğu ifade edildi. Futbolcunun da İngiltere’ye gitmek istediği vurgulandı. Transferin gerçekleşebilmesi için yeni yönetim kurulunun seçilmesi bekleniyor.
Kartal’da transfer teklifi alan diğer futbolcu da Almeida oldu. Siyah-beyazlı ekibin forvetinde yer alan futbolcu için de CSKA Moskova ile Atletico Madrid’in ciddi öneride bulunduğu vurgulandı. Bu oyuncunun menajerinin de Jorge Mendes olması nedeniyle iki futbolcu için gelen önerilerin bekletildiği vurgulandı.
Beşiktaş’ın yeni yönetimi, bu futbolcuların satılması durumunda kısa vadeli borçları ödeyerek rahatlayacak ve mali anlamda nefes alacak.
MİLLİYET
Beşiktaş'ın Portekizli starı Manuel Fernandes'e Tottenham 40 Milyon Lira önerdi.(Milliyet)
Yahu haber başlı başına saçma tamam Fernandes'i isterler de Almeida'yı hiç CSKA ve Atletico ister mi :D adamların forvet sorunu yokki birinde Doumbia var birinde Falcao :D Fernandes zaten gitmez bence Portekizli'lerden kalması gereken tek kişi...
Fernandes'i tutmak çok zor. Quaresma'da dahil diğerlerini elde tutarsın ama o adam çok daha üst düzey futbolcu. Artı menajeri Jorge Mendes :) Tottenham mı olur başka bir kulüp mü olur bilemem ama sezon sonu Fernandes iyi para kazandırıp ayrılır Türkiye'den.
Umarım ayrılmaz. Şahsen 20 milyon Euro'da verilse gitmesini istemem. Emekliliğine kadar faydalanmak lazım böyle adamlardan.
Fernandes dışındaki Portekizlilerin tamamının gitmesi taraftarıyım, ama Fernandes muhakkak kalmalı bence. Zaten takımda onun potansiyelinde bir orta saha futbolcusu yok, o da giderse iyice zayıflayacak o bölge. H.Almeida'ya gelecek teklifler de Avrupa Şampiyonası sonrasına sarkıtılmalı. Belki, 2-3 fazla veren çıkar da kâr ederiz. Yalnız, takımın şu an içinde bulunduğu maddi sıkıntıdan ötürü Fernandes dahil, takımdaki birçok ismin satış listesine konabileceğini düşünmüyor değilim. Böylece, maliyetlerinden de kurtulmuş olunacak.
Yabancilardan , Fernandes , sivok , Ernst kalmali diye dusunuyorum , gerisini yollanmali ve acilen tayfur hoca dumene gecmeli.
@byariff
Hilbert ve Bebe de kalmalı. Bebe'yi 1 yıl daha kiralık alırlar, Hilbert de sözleşmesi bitene kadar devam eder. Zaten, sağ bek sıkıntımız var, bir de o gitmesin. Alves'i bir takıma kiralık yollasınlar ve dediğin gibi diğer tüm yabancılara yol versinler.
Yerlilerden de; Rüştü, Aurelio, Mehmet Akyüz ve Ekrem Dağ yollanmalı. Gençlere daha çok önem verilmeli.
Fernandes'in satıldığı konuşuluyor. nedir durum var mı böyle bir şey ?
Eğer doğruysa transfere kim onay verecek ? Başkan yok. Benim aklıma takılan soru bu.
bana da yalan gibi geldi. kime gitti ne kadara gitti hiçbiri söylenmiyor gördüğüm kadarıyla sadece satılmış diyor millet.
Tivitırda 17 milyona Tottenham yazıyor da doğruysa çok iyi para.
Fernandes'in fon bağlantısı var mı peki?
Almeida ve Alves dışında fon bağlantısı olan yok kulüpte. Almeida'nın yarısı fonda veya Mendes'de, Alves'in ise yarısı Atletico'da yanlış bilmiyorsam. Necip, Atınç, Mami içinse kulüp ilk haberler çıktığıda yalanlama yaptı resmi siteden.
Beşiktaş Kulübü Başkanvekili Yalçın Karadeniz, basında çıkan "Fernandes'in 17 milyon Euro'ya İngiliz Tottenham'a verildi" haberleri ile ilgili HABER1903'e konuştu.
Karadeniz yaptığı açıklamada;
"Resmi bir durum söz konusu değil. Fernandes, Beşiktaş'ın futbolcusudur. Öyle bir durum olsa dahi yeni gelecek yönetime saygısızlık olur. Bu yüzden böyle bir şeyin olması söz konusu değil. Çıkan haberler kesinlikle yalandır. Böyle bir teklif gelirse 25 Mart dönemine kadar herhangi bir karar verilmez. Her şey yeni gelecek yönetime bağlıdır. Böyle bir yetkim var. Ama yapmam. Diğer 3 arakadaşa haksızlık olur." dedi.
Her ne kadar 17 milyon euro müthiş bir para olsa da , %750 gibi inanılmaz bir kar etsek de Fernandes'in satılmasını hiç ama hiç istemiyorum.
Sanirim Mendes'in de haklari var oyuncuda.
Küçülme politikasına gidilecek diye eldeki işe yarar adamlardan olmayalım. Fernandes mutlaka kalmalı, bir yere gitmemeli.
Mendes Jimnastik Klubu
fernandezin 17 m satıldığı söyleniyor doğrumu acaba
17 milyon çok iyi para, bence doğruysa satılmalı. Portekizlilerden iş görecek bir tek o vardı, onu da satınca bütün Portekizliler elden çıkarılmalı bence. Ernst ve Sivok dışındaki yabancılar gitmeli, yerlerine lüzumlu oyuncular alınmalı.
Böyle bir bilgi yok benim bildiğim.Hatta ben Almeida'nın haklarını fondan aldık diye biliyorum.Bir tek Julio Alves'in fonla alakası var.Yani Mendes JK değiliz.:icon_smile: Ayrıca Fernandes'e iyi bir teklif gelirse yeni yönetim mutlaka değerlendirecektir.Çünkü mali durumumuz pek iç açıcı değil.Zaten mantıklı olan da bu.Fakat zaten ofansif açıdan çok kısıtlı olan orta sahamız için kötü olacak bu.Bu açığı mutlaka kapatmamız gerekiyor ki bu 1-2 oyuncuyla kapatılması zor bir durum.
yeni yönetim tüm portekizlileri göndericek bence bunların yanında türklerdende var bi kaç tane
17 m € çok iyi para. Gerçekten böyle teklif varsa Beşiktaş yönetimi kabul eder diye düşünüyorum. Beşiktaş'ta Portekizlilerin hepsinin aynı kefeye konulması bana göre doğru değil. Simao her ne kadar Atletico'daki performansını sergileyemese de bu adama forması için savaşmıyor denilemez. 90. dakikada bile rakibini kovalamaya çalışıyor. Quaresma da Portekizli Simao da Portekizli ama çok farklı karakterde oyuncular. Oyuncular liglerine göre değerlendirilebilir, mesela; Brezilya liginde genelde tekniği ön planda olan ama savaşçılık konusunda düşük olan oyuncular oluyor diye tüm Brezilyalılar bu tarzdadır demek doğru olmaz.