Bizimkiler haftasonuymuş.:(
Printable View
Valla bize geçen sene 1 hafta tatil vermişlerdi bu senede okullar açılırken tatil sevinciyle okula gittik :D 3 gün verdiler
isocum hani bana bi mac teklifin vardı bi ara hala gecerlimi :D
Abi Fiorentina alacaksan yapmayalım. Vallahi sinir hastası oldum yaa Freyi resmen dünyanın en iyisi yapmşlar adamlar her yerden çıkarıyo
ne fiorentinası ismail zimbabvenin herhangi bir yerel takımıyla kapısırım senle ben :D
Oğulcanla maç yapıyoruz :D 3-0 dan 3-1 yaptım 4-1 oldu maç şimdi 5-3 :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img266.imageshack.us/img266/3440/91901847yu3.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/3780/47739396fu2.jpg
Adamdaaa bir kaleci var dünyanın en iyisi mübarek :D hele pazzini - vieri söylemiyorum bile karşı karşıya kalıyolar atıyolar
ikinci maçı da koy rezilliğini görsünler efendim :D
6-3 bitti. Almadım ben ss.
Yazdm ama yukarı :n: 5-3tü en son 6-3 bitti maç :D Sağolsun Pazzini 2 tane salladı :D
İyi geceler Beyaz Melek'i izledim helal olsun öyle bi film olamaz 1o numaraymıs...
Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi filmini izle bir de.. 13 dalda Oscar adayı nokta:)
Valla Beyaz Melek muhtesemdi elime gecerse onu da izlerim..
Güzel film diyor Oğulcan abi.Bir bakalım bizde.:)
Giresun'a henüz gelmedi.Ben de gitmeyi düşünüyordum Oğulcan'ın 14 dalda oscar adayı nokta demesinden sonra kesinlikle gideceğim filmler arasına girdi:D
Şu 80 Yaşında dogan adam demi :D?
Evet de keşke söylemeseydin:) Gerçi o kadardan bi'şey olmaz. 13 diye biliyorum ben Murat abi.
Söylenmemesi gerektigini bilmiyodum:h: . Cumartesi Recep2 gidicem ondan sonra Benjamin Button'un filmine gitmeyi düşünüyorum
Belki o vakite kalmayabilir ama cd bulabilirsin. Çünkü film 25 Aralık günü gösterime girdi. Türkiye'ye geç geldiyse kalabilir ama aynı gün girdiyse kalkabilir.
O filmin fragmanı izleseniz yeter zaten :) Şimdi hatırladım filmi.
tamam yaa şimdi hatırladım o filmi. Konusunu söylemişlerdi. Acayip bişeye benziyo ama yaa :) Ankaraya pazartesi veya salı gelcm inş. o zamana kadar vizyonda olur hala daha
Valla ben bir an önce Cumartesi bekliyorum gülmekten ölmek için :D Recep2
Benjamin in hikayesi ilgince benziyo zaten hayatımda iki benjamin tanıdım biri akula vuruşu yapıyodu biride 80 yaşında doğuyo daha neler görecez kim bilir :D
Açıl susam açıl :n:
bugün hayır gelmez bu kafeden leo açtı kafeyi baksan (::)
Zenit taraftarının hışımına ugramaktan korkmuyor iseniz her zaman bekleriz. (::)
Zenit taraftarı mı? Onlarla gönül (!) bağımız var, malum Russia :n: Onlar bizden korksun
Selam devrimci önder Serkan Abi ve karşı devrimciler. :D