Valla bize geçen sene 1 hafta tatil vermişlerdi bu senede okullar açılırken tatil sevinciyle okula gittik3 gün verdiler
isocum hani bana bi mac teklifin vardı bi ara hala gecerlimi
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
ne fiorentinası ismail zimbabvenin herhangi bir yerel takımıyla kapısırım senle ben
Oğulcanla maç yapıyoruz3-0 dan 3-1 yaptım 4-1 oldu maç şimdi 5-3
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adamdaaa bir kaleci var dünyanın en iyisi mübarekhele pazzini - vieri söylemiyorum bile karşı karşıya kalıyolar atıyolar
Last edited by KaPaLı : 11.Şubat.2009 at 01:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ikinci maçı da koy rezilliğini görsünler efendim
6-3 bitti. Almadım ben ss.
İyi geceler Beyaz Melek'i izledim helal olsun öyle bi film olamaz 1o numaraymıs...
Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi filmini izle bir de.. 13 dalda Oscar adayı nokta![]()
Valla Beyaz Melek muhtesemdi elime gecerse onu da izlerim..
Güzel film diyor Oğulcan abi.Bir bakalım bizde.![]()
Giresun'a henüz gelmedi.Ben de gitmeyi düşünüyordum Oğulcan'ın 14 dalda oscar adayı nokta demesinden sonra kesinlikle gideceğim filmler arasına girdi![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şu 80 Yaşında dogan adam demi?
Evet de keşke söylemeseydinGerçi o kadardan bi'şey olmaz. 13 diye biliyorum ben Murat abi.
Söylenmemesi gerektigini bilmiyodum. Cumartesi Recep2 gidicem ondan sonra Benjamin Button'un filmine gitmeyi düşünüyorum
Belki o vakite kalmayabilir ama cd bulabilirsin. Çünkü film 25 Aralık günü gösterime girdi. Türkiye'ye geç geldiyse kalabilir ama aynı gün girdiyse kalkabilir.
O filmin fragmanı izleseniz yeter zatenŞimdi hatırladım filmi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Valla ben bir an önce Cumartesi bekliyorum gülmekten ölmek içinRecep2
Benjamin in hikayesi ilgince benziyo zaten hayatımda iki benjamin tanıdım biri akula vuruşu yapıyodu biride 80 yaşında doğuyo daha neler görecez kim bilir
Açıl susam açıl![]()
bugün hayır gelmez bu kafeden leo açtı kafeyi baksan![]()
Zenit taraftarının hışımına ugramaktan korkmuyor iseniz her zaman bekleriz.![]()
Zenit taraftarı mı? Onlarla gönül (!) bağımız var, malum RussiaOnlar bizden korksun
Selam devrimci önder Serkan Abi ve karşı devrimciler.![]()