Bu ikisi takımda kalıcaksa o zaman dünyaca ünlü bi hoca getirecek demektir yoksa başka türlü bu oyuncuları kontrol edemezsin
Printable View
Bu ikisi takımda kalıcaksa o zaman dünyaca ünlü bi hoca getirecek demektir yoksa başka türlü bu oyuncuları kontrol edemezsin
Q7 ve Manu kalip Ekrem ve Ismail gibi oyunculari cevresine koyacaklarsa önümüzdeki sene de BJK'den sampiyonluk beklemek hayal olur
İsmail'den iyi bir Türk sol bek bulacaklarını sanmıyorum. Hasan Ali olabilir ama Hurma bırakmaz diye düşünüyorum. Ekrem hakkında yorum yapmama gerek yok. Ama demek istediğin şey temel anlamda çok doğru. Yabancılar kadar yerlilerin kalitesi de çok önemli. 2-3 seviye yüksek yerlilere ihtiyacı var Beşiktaş'ın.
Yada eldeki yerlilerin seviyesinde Manuel ve Ricardo'nun daha düşük seviyelilerini alalım o zaman ?
Takımda ben hala diyorum 10 numara ve forvet eksikliği var. Fernandes'in yanına bir tane daha top yapacak adam lazım.
almeida-holosko-edu 3"ude gitmesi lazim pektemek kalcak ve yanina 1 yabanci alinacak yedek olarakda bu linyitten aldiklari forvet yeterlidir , ortasahada bence bir sag acik lazim besiktasa sol"da q7 ortada fernandes-ernst alternatif olarak necip var veli var , defans bence yeterli besiktasin kalede cenk"e guvenilmesi lazim daha yasi genç , dedigim gibi cok saglam bir forvet ve sag açik lazim.
Quaresma ve Fernandes'in kalacak olmaları, bilhassa Fernandes'in kalacak olması çok yerinde ve sevindirici bir haber; fakat takımda en çok parayı da bu isimler alıyorken ve mali küçülme denirken, nasıl olacak o iş bakalım?
Savunma dörtlüsünü bozmamalıyız. Hilbert,Sivok,Egemen,İsmail yeterli. Alternatifleri Tanju,Atınç,Ersan,Sezer olur. En başta Cenk'le rekabete girecek yeni bir kaleci, orta sahaya Bursaspor'da oynayan N'Diaye tarzında bir oyuncu ve Pektemek'in yanına sprinter bir forvet. Tabi bunları 4-4-2 oynayacağımızı varsayarak yazdım. Gelecek sezon yapılacak transferler az ve nokta atışı olmalı. Gerek mevcut kadroda gerekse altyapıda ve başka takımlarda kiralık oynayan genç oyunculardan 3,4 tanesi ilk 11'de oynayacak düzeye getirilmeli. Bunun içinde gençlere şans verecek yeni bir teknik direktör lazım.
Alternatiflere baksana Tanju, Atınç, Ersan, Sezer. Nerde burada bek ? Tanju var, sağ mı desem sol mu desem.
Bildiğim kadarıyla Rizespor'da kiralık oynayan Sezer sol bek oynuyor diye biliyorum
stoper oynuyor sol bek değil
Sol bek de lazım sağ bek de. Ayrıca Ferdi'nin yanına sağlam bir orta saha gerekiyor. Aurelio gidiyor, Ernst de eski gücünde değil. Necip ve Veli desek, onlar da çok yetersizler. Onun dışında kaleye kesinlikle transfer şart. Rüştü ve Umut Kaya; biri çok genç ve oldukça tecrübesiz, diğeri çok yaşlı. Kanatlara ise Simao gitse de gitmese de transfer lazım. Sol tarafta oynayacak isim yok çünkü. Q7 de yeni sezonda çizgiye konulmamalı, sağ açığa da bir isim şart. Almeida giderse bir de golcü lazım. Hey yavrum hey! :) Yeni yönetimin işi hiç de kolay değil. Bunların hepsini halledebilecekler mi, göreceğiz.
Beşiktaş gelecek sezon için Hırvatistan'ın hırçın teknik direktörü Slaven Bilic ile büyük ölçüde anlaştı(NTVSPOR)
Arkadaş istenirse Bebe 1 M alınır, madde var diyo doğru mu ?
Hiç sanmıyorum. 8 milyon €'ya aldıkları oyuncuyu daha takımlarında oynamadan 1 milyon €'ya satmazlar. Benim bildiğim 1 milyon €'ya kiralanmıştı, sakatlık yaşayınca Beşiktaş geri göndermek istedi. Bunun üzerine bir yıl daha kiralık süresi uzatılabilir denmişti.
Slaven Bilic'in FM özellikleri. Eğer doğruyu yansıtıyorsa ben beğendim. Çok kolay adapte olan ve Disiplini yüksek bir teknik direktör olarak gözüküyor oyunda.
http://img861.imageshack.us/img861/983/adszzks.jpg
"Beşiktaş istesin yeter"
http://media2.ligtv.com.tr/img/news/2012/4/03/bilic.jpg
Fenerbahçe ve Galatasaray’da forma giyen Hırvat futbolcu Stjepan Tomas, Beşiktaş'ın gelecek sezon için takımın başına getirmeyi düşündüğü iddia edilen Bilic'in gelme ihtimalini yorumladı.
Best FM Spor Müdürü Özkan Öztürk’e konuşan Tomas, Hırvatistan milli takımı teknik direktörü ve yakın arkadaşı Slaven Bilic’in Türkiye’de çalışmak istediğini belirterek, ''Bilic’in Hırvatistan Milli Takımı ile olan sözleşmesi bitiyor. Türkiye’de çalışmak istiyor. Almanya’dan, İtalya’dan ve İngiltere’den teklif vardı. Ancak Türkiye’deki atmosferi görünce taraftardan çok etkilendi. Türkiye’de çalışmak ve yaşamak istiyor. Henüz Beşiktaş’tan resmi bir teklif gelmedi ancak gündemde böyle bir konu var. Beşiktaş yarın teknik direktörlük teklif etse Bilic hemen imzayı atar” şeklinde konuştu.
LİGTv
Bu adam Çarşı'yı coşturur. :D
Kafasında beresiyle türkiyenin 1 numarası olur :D
Avrupa Şampiyonası 8 haziran'da başlıyor. Son grup maçları 19 Haziran'da, final 1 Temmuz'da. Eğer anlaşılabilirse en geç 2 Temmuz'da Türkiye'de :)
Gençlerbirliği'nden Yasin Öztekin ile prensipte anlaşmışız..
izlemedim ama stili nani'yi andırıyormuş. hayırlı olsun.
Yasin Öztekin? Ben ilk defa duyuyorum o derece. Ben mi takip etmiyorum ligi yoksa yine takipsiz saçma sapan yapılan bir transfer mi? yanılmıyorsam 24-25 yaşında bu adam.
24-25 yasinda sol açik oyuncusu hizli bir oyuncu cok degil ama normal , bire birlerde iyi rakip geçiyor gozlemledigim kadariyla ama sanki final yollarinda SIKINTILI bir oyuncu
Sen takip etmiyorsun dostum büyük ihtimalle bu sezon +30 üstü maça çıktı Gençlerle, Gençlerin o zayıf kadrosuyla play-off'u zorlamasının temel taşlarından biri. Sadece Gençlerin formsuz olduğu o 6-7 haftada takımın genel durumuna uydu. Yeteneği muazzam bence. Canlı izlediğim zamanlarda da izlediğim kadarıyla topsuz alanda da rakibi zora sokacak bir oyuncu.
Gençler'in 4-2 yendiği maçta sağ tarafı otobana çevirmişti. O maçta çok beğenmiştim. Alınırsa iyi olur. Bide Soner var oda çok iyi bir oyuncu ikisi birlikte alınsa isabet olur.
Yüzde yüz emin olmamakla beraber sezon sonunda sözleşmesi bitecek diye biliyorum. Eğer bitmiyorsa Cavcav uçuk bi bonservis isteyebilir :n: Bu durumda yönetimin ne yapacağını merak ediyorum, eğer yok derlerse iyi ama Cavcav'ın belirlediği bonservisi kabul ederlerse finans aynı tas aynı hamam devam eder.
O genelde Antep için geçerli. Antep'te olsaydı 10 milyon olsa verirdik sorun olmazdı :icon_biggrin:
Sözleşmesi sezon sonunda bitiyormuş.Özellikle bu açıdan çok iyi transfer olur gerçekleşirse.